herkes içinden ne geçiriyor

4.321 görüntülenme · 62 yanıt

Paylaş:
mervenur1

mervenur1

Mübarek Üye · 2.302 mesaj

MELİNAY, post: 820883, member: 1200slm.aleyküm kardeşim içimden nemi geçiyor mervenur1 kardeşimin evlat hasreti çeken emine ablası için günahsız ağzından ihlasla dua etmesi geçiyor selam ve dua ile

as ayıp ettin emine abla tabı ederim inş evlat sahibi olursunuz biran önce rabbim dualarımızı kabul etsin emine abla inş tamda söz vermeyeyim bugun kılabılırsem senin için hacet namazı kılayım kılamazsam inş başka birgün
mervenur1

mervenur1

ahnef, post: 820893, member: 14181s.a içimden gelen ve her zamanda gelicewk olan tek şey var hüznüm ve ben tek başıma herkesten uzakta hüzünlü yüreğim ve bn kafa dinlemek istiyorummm :(

as canım herkesten uzakta kafamı dınleyeceksın sıkılırsın her zaman bı kac gun olabılır inş hüznünde gecer canım kardeşim
mervenur1

mervenur1

Dualarafukara, post: 820895, member: 80852kalk ...... burada zaman kayıyor yapacağın bir sürü işlerin var sense hala buradasın

İşte içimden bana seslenen ses avazı çıktığı kadar bağırıyor ammaaaa gelgelelim kulaklarım onu duymak istemiyor

sa kardeşim inş birgün kulakların o sesleri duyar ve sen o sese ihtiyaç duymadan yaparsın yapacaklarını selam ve dua ile
MELİNAY

MELİNAY

Kıdemli Üye · 155 mesaj

Allah razi olsun mervenur1 kardeşim.rabbim dualarimizi kabul etsin inşallah
EFECE

EFECE

Mübarek Üye · 515 mesaj

benim içimden geçen bugüne kadar yaptıgım şeylerden pişmanlık duymak
mervenur1

mervenur1

EFECE, post: 821347, member: 62565benim içimden geçen bugüne kadar yaptıgım şeylerden pişmanlık duymak

bizlerde yaptığımız bazı şeylerden pişmanız inş yaptığımız hataları br daha yapmayız ve pişman olmayız
mervenur1

mervenur1

güncelleme
sevgi dinc

sevgi dinc

Mübarek Üye · 529 mesaj

şuan istanbulda şiddetli yagmur yagıyor
allahım yagmur altında kalan evsız ve kımsesızlere sen şemşiye ol
evleri olupta yagmurdan dolayı su olan kullarına yardım et rabbım
mervenur1

mervenur1

sevgi dinc, post: 821984, member: 89965şuan istanbulda şiddetli yagmur yagıyor
allahım yagmur altında kalan evsız ve kımsesızlere sen şemşiye ol
evleri olupta yagmurdan dolayı su olan kullarına yardım et rabbım

rabbım tüm evsiz olanlara yardım et
ŞEB-İ ARUS

ŞEB-İ ARUS

Mübarek Üye · 1.904 mesaj

içimden gecen sey

ölümmdü....

halada o gecıyo....

gecmeye devam edecekde sanırım...

bi kardeşimiz için bi his kaplamişti içimi

söylemeye caliştim ama yapamadım

onun pişmanlıgı var.... :A:
Sen yine sükutu giyin! Dilersen hiç konuşma.
Ben kelamlarımı çürüttüm yolunda.Çarpsada bir tokat gibi yüzüme, her
harfi yoluna heceledim. Ve bilesin üstüne aşkı giydirdiğim, Söz verdim
ben bu yüreğe, Hiçbir harfi sensiz bir cümleye kurban etmedim
odtulu.seyma

odtulu.seyma

Mübarek Üye · 686 mesaj

Valla hangi birinden başlayayım ki!!!
mervenur1

mervenur1

>AYLİN<, post: 823384, member: 59716içimden gecen sey

ölümmdü....

halada o gecıyo....

gecmeye devam edecekde sanırım...

bi kardeşimiz için bi his kaplamişti içimi

söylemeye caliştim ama yapamadım

onun pişmanlıgı var.... :A:

içinde kalacağına söyle aylincim yoksa sen kötü olursun ya bu aralar sen çok sıkıntılısın allahım yardımcın olsun aylin
mervenur1

mervenur1

odtulu.seyma, post: 823387, member: 77129Valla hangi birinden başlayayım ki!!!

hesini yazabilirsin şeymacım:a35:
ŞEB-İ ARUS

ŞEB-İ ARUS

Mübarek Üye · 1.904 mesaj

mervenur1, post: 823392, member: 49515içinde kalacağına söyle aylincim yoksa sen kötü olursun ya bu aralar sen çok sıkıntılısın allahım yardımcın olsun aylin

artık cok ama cok gec malesef söylesemde faydası yok cunku olan oldu :(:( :A amin canım benım ya
Sen yine sükutu giyin! Dilersen hiç konuşma.
Ben kelamlarımı çürüttüm yolunda.Çarpsada bir tokat gibi yüzüme, her
harfi yoluna heceledim. Ve bilesin üstüne aşkı giydirdiğim, Söz verdim
ben bu yüreğe, Hiçbir harfi sensiz bir cümleye kurban etmedim
mervenur1

mervenur1

>AYLİN<, post: 823397, member: 49515artık cok ama cok gec malesef söylesemde faydası yok cunku olan oldu :(:( :A amin canım benım ya

üzüldüm ya:(gercekler her zaman acıdır son işmanlık fayda etmez canını çok sıkma tamam
odtulu.seyma

odtulu.seyma

Mübarek Üye · 686 mesaj

>AYLİN<, post: 823397, member: 49515artık cok ama cok gec malesef söylesemde faydası yok cunku olan oldu :(:( :A amin canım benım ya

noldu ablacım bu kadar üzecek ???
odtulu.seyma

odtulu.seyma

Mübarek Üye · 686 mesaj

kötü birşey mi oldu yoksa özel değilse rahatlamak için bizimle paylaşabilirsin ablacım ama yinede sen bilirisin.geçmiş olsun tekrardan B)
Elemirem

Elemirem

Kıdemli Üye · 201 mesaj

Herşeyin düzelmesini istiyorum bunun için dualara Allah'a sıgınıyorum.
Sevdigim insanın ailesi beni istemiyor :( beni yanlış anlamalarından dolayı .Hiç bir hatam saygısızlıgım olmadı.. İçimde kalan koskoca bir yara. Allah kimseye vermesin bu acıyı.. Benim üzüntüm bana mutluluk olarak döner inşallah..
mervenur1

mervenur1

Elemirem, post: 823446, member: 89530Herşeyin düzelmesini istiyorum bunun için dualara Allah'a sıgınıyorum.
Sevdigim insanın ailesi beni istemiyor :( beni yanlış anlamalarından dolayı .Hiç bir hatam saygısızlıgım olmadı.. İçimde kalan koskoca bir yara. Allah kimseye vermesin bu acıyı.. Benim üzüntüm bana mutluluk olarak döner inşallah..

inş kardeşim yanlış anlamalar çok oluyor ve bundan dolayı hiç suçu günahı olmayanlar ceza çekiyolar allah yar ve yardımcın olsun
Elemirem

Elemirem

Kıdemli Üye · 201 mesaj

mervenur1, post: 823456, member: 59734inş kardeşim yanlış anlamalar çok oluyor ve bundan dolayı hiç suçu günahı olmayanlar ceza çekiyolar allah yar ve yardımcın olsun

Amin kardesim Allah hepimizin yardımcısı olsun sabır versin..
Paylaş:

Giriş yap ve cevap yaz.