endonezyadan selamlar!!
2.144 görüntülenme · 9 yanıt
esselamunaleykum...nasilsiniz?umarim herkes cok iyidir.site bir harika ne ararsam varr cok sukur.:a15:insAllah guzel bilgiler paylasalim ve birbirimize yardimci olalim..
Elhamdullillah..hemen birsey sormak istiyorum izninizle.siteye bazen adimi ve sifremi girdigim halde giris yapamiyorum.sebebi nedir acaba,bana yardimci olabilir misiniz ? yada olabilicek baska biri var mi???
endonezyadan..., post: 820234, member: 49501Elhamdullillah..hemen birsey sormak istiyorum izninizle.siteye bazen adimi ve sifremi girdigim halde giris yapamiyorum.sebebi nedir acaba,bana yardimci olabilir misiniz ? yada olabilicek baska biri var mi???
Hımm..adınızı ve şifrenizi doğru yazdığınızdan eminmisiniz? ondan kaynaklanabilir aklıma başka bişey gelmedi ayrıca giriş yaparken "beni hatırla" kutusunu işaretlerseniz foruma direk giriş yapabilirsiniz inşaAllah yardımcı olabilmişyimdir...
hoşgeldsiniz kardeşim,bu arada endenozyadan derken gerçekten ordanmı üyesiniz buraya ,ordansanız oraya kucak dolusu slmlarrrr,aeo
a.s kardesim..endonezya da yasiyorum evet burdan uye olmak nasip oldu.fakat sifremde problem ciktigi icin isim degistirerek tekrar uye oldum insALLAH.guzel paylasimlarda bulunmak dilegiyle...Allah a emanet olun...
Kaynak: https://forum.islamiyet.gen.tr/konu/43305-endonezyadan-selamlar · 22.08.2026 tarihinde yazdırıldı · İslamiyet.gen.tr Forum
◆İlgili Konular
- Kutsal Diyarlardan Selamlar............ Bize Ayıracak 5 (beş) Dakikanız var mı 61 cevap
- Mevlana Diyarından Selamlar.. Tanışma Köşesi 3 cevap
- selamlar Tanışma Köşesi 3 cevap
- herkese selamlar dostlarım,kardeşlerim ve büyüklerim Tanışma Köşesi 7 cevap
- selamlar Tanışma Köşesi 4 cevap
- Selamlar Tanışma Köşesi 7 cevap
Giriş yap ve cevap yaz.