endonezyadan selamlar!!

2.144 görüntülenme · 9 yanıt

Paylaş:
endonezyadan...

endonezyadan...

Yeni Üye · 3 mesaj

esselamunaleykum...nasilsiniz?umarim herkes cok iyidir.site bir harika ne ararsam varr cok sukur.:a15:insAllah guzel bilgiler paylasalim ve birbirimize yardimci olalim..
Rüyam3

Rüyam3

Mübarek Üye · 2.204 mesaj

Ve Aleyküm Selam

Allah celle celalü şükür iyiyim sizde iyisinizdir inşaAllah....üyeliğiniz hayırlı olsun hoş geldiniz....
endonezyadan...

endonezyadan...

Yeni Üye · 3 mesaj

Elhamdullillah..hemen birsey sormak istiyorum izninizle.siteye bazen adimi ve sifremi girdigim halde giris yapamiyorum.sebebi nedir acaba,bana yardimci olabilir misiniz ? yada olabilicek baska biri var mi???
dinci

dinci

Mübarek Üye · 2.686 mesaj

aleyküm selam iyim hamdolsun inşallah sizde iysinizdir hoş geldiniz
ayşe.a

ayşe.a

Mübarek Üye · 3.140 mesaj

ve aleykümselam..
hoşgeldiniz, hayırlı olsun üyeliğiniz inşaallah
selam ve dua ile... :a03:
Rüyam3

Rüyam3

Mübarek Üye · 2.204 mesaj

endonezyadan..., post: 820234, member: 49501Elhamdullillah..hemen birsey sormak istiyorum izninizle.siteye bazen adimi ve sifremi girdigim halde giris yapamiyorum.sebebi nedir acaba,bana yardimci olabilir misiniz ? yada olabilicek baska biri var mi???

Hımm..adınızı ve şifrenizi doğru yazdığınızdan eminmisiniz? ondan kaynaklanabilir aklıma başka bişey gelmedi ayrıca giriş yaparken "beni hatırla" kutusunu işaretlerseniz foruma direk giriş yapabilirsiniz inşaAllah yardımcı olabilmişyimdir...
garip_yolcu

garip_yolcu

Kıdemli Üye · 165 mesaj

hoşgeldsiniz kardeşim,bu arada endenozyadan derken gerçekten ordanmı üyesiniz buraya ,ordansanız oraya kucak dolusu slmlarrrr,aeo
**zulfiye**

**zulfiye**

Üye · 25 mesaj

a.s kardesim..endonezya da yasiyorum evet burdan uye olmak nasip oldu.fakat sifremde problem ciktigi icin isim degistirerek tekrar uye oldum insALLAH.guzel paylasimlarda bulunmak dilegiyle...Allah a emanet olun...
NURCAN GURBET

NURCAN GURBET

Üye · 14 mesaj

hoşgeldin canım benim............****************
**zulfiye**

**zulfiye**

Üye · 25 mesaj

hosbulduk arkadasim...
Paylaş:

İlgili Konular

Giriş yap ve cevap yaz.