Gönül dostlarina selam olsun

2.006 görüntülenme · 24 yanıt

Paylaş:
EFECE

EFECE

Mübarek Üye · 515 mesaj

esselamun aleyküm
yeni yeni dine isiniyorum bana yardimci olurmusunuz ???

Dini bilgimi geliştirmek için buraya geldim.
Nur_u Secde

Nur_u Secde

Mübarek Üye · 5.268 mesaj

aleyküme selam kardeşim.islam yuvasına hoşgeldiniz.üyeliğiniz hayırlı olsun.sema ve dua ile .......
çay gülü

çay gülü

Aktif Üye · 77 mesaj

hoş geldin kardeşi allahım yar ve yardımcın olsun
gecekondu

gecekondu

Mübarek Üye · 1.726 mesaj

vealeyküm selam kardeşim hoş geldin üyeliğin hayırlı olsun .. Rabbim ilmini , bilgini artırsın inşallah sürekli forumda konulara iştirak edersen faydalı bilgiler edinirsin :)..

selam ve dua ile ..

.: DURSUN AL? ERZ?NCANLI / Hz.Ali'nin Duas? :.

ufkumun-gunesi

ufkumun-gunesi

Aktif Üye · 50 mesaj

EFECE, post: 819803, member: 16903esselamun aleyküm
yeni yeni dine isiniyorum bana yardimci olurmusunuz ???

Dini bilgimi geliştirmek için buraya geldim.

hoşgeldiniz aramıza. bende burda yeniyim.. inşALLAH güzel ve faydalı zaman geçiririz berbar..
Rüyam3

Rüyam3

Mübarek Üye · 2.204 mesaj

Ve Aleyküm Selam

Kardeşim hoş geldin üyeliğin hayırlı olur inşaAllah...Hayırlı Cumalar...Öğrenmek istediğin herşeyi hakkıyla öğrenirsin inşaAllah...
EFECE

EFECE

Mübarek Üye · 515 mesaj

Allah razi olsunn kardeşleriim şu 15 dakikada bile o kadar çok şey ögrendim ki allahin izniyle artik burdayim inşaallah :A:A çok güzel bu site
ÖMEREFE

ÖMEREFE

Aktif Üye · 99 mesaj

EFECE, post: 819838, member: 81355Allah razi olsunn kardeşleriim şu 15 dakikada bile o kadar çok şey ögrendim ki allahin izniyle artik burdayim inşaallah :A:A çok güzel bu site

hoşgeldin kardeşim üyeliğin hayırlı olsun hayatta hep öğrenmekle geçmiyormu zaten önemli olan öğrendiğin iyi şeyleri ne kadar uygulayabiliyorsun yoksa sadece öğrenmeklemi kalıyor demi allah hepimize ilim ve irfan versin inşallah bunun yanı sıra onları yaşamayıda tekrar hoşgeldin
garip_yolcu

garip_yolcu

Kıdemli Üye · 165 mesaj

hoşgeldiniz ,üyeliğiniz hayırlı olsun,bu sitede istediğiniz bilgiyi bulacağınızı düşünüyorum ve burda kardeşlik var dostluk var...:)
kasım hadi

kasım hadi

Mübarek Üye · 5.714 mesaj

aleykum selam .
bana yazdıgın cevaba bakılırsa pekte hoş gelmişe benzemiyorsun.
medine21

medine21

Aktif Üye · 51 mesaj

yüce ALLAH FAZL-I KEREM SAHİBİDİR BİR İNSAN ONA ELLERİNİ AÇTIMI ONU BOŞ ÇEVİRMEKTEN UTANIR.her insan hata eder hata edenlerin en hayırlısı TÖVBE edenlerdir.

ALLAH'IN RAHMETİ VE BEREKETİ İNDİRDİĞİ YAĞMUR DAMLALARINDANDA ÇOKTUR.EĞER İSTERSE İNSAN ALLAH ONU RAHMETİYLE YIKAR, MERHAMETİYLE AFFEDER..

İSLAM DOSDOĞRU BİR YOLDUR KENDİSİNDE ASLA ŞÜPHE YOKRUR. BÜTÜN GÜZELLİKLERİ İÇİNDE BARINDIRIR.

HOŞ GELDİN DİNİMİZİ YAŞAMAYA KARDEŞİM
NURCAN GURBET

NURCAN GURBET

Üye · 14 mesaj

hoşgeldin...........**********
EFECE

EFECE

Mübarek Üye · 515 mesaj

kasım hadi, post: 820347, member: 83698aleykum selam .
Bana yazdıgın cevaba bakılırsa pekte hoş gelmişe benzemiyorsun.

ne mesaji acaba
EFECE

EFECE

Mübarek Üye · 515 mesaj

medine21, post: 821844, member: 62730yüce allah fazl-i kerem sahibidir bir insan ona ellerini açtimi onu boş çevirmekten utanir.her insan hata eder hata edenlerin en hayırlısı tövbe edenlerdir.

allah'in rahmeti ve bereketi indirdiği yağmur damlalarindanda çoktur.eğer isterse insan allah onu rahmetiyle yikar, merhametiyle affeder..

Islam dosdoğru bir yoldur kendisinde asla şüphe yokrur. Bütün güzellikleri içinde barindirir.

Hoş geldin dinimizi yaşamaya kardeşim

allah razi olsun kardeşim

estagfirullah
garip_yolcu

garip_yolcu

Kıdemli Üye · 165 mesaj

selamun aleyküm kardeşim hogeldiniz,burada istiyorsanız gerçekten dine ısınırsınz ne arasanız var ee bizde varız...:D
Bi_iznillah

Bi_iznillah

Kıdemli Üye · 299 mesaj

hoş geldiniz gerçekten çok çok güzel paylaşımlar yapılıyor...

yüceler yücesi rabbim vakit ayırıp emek verenlerden ve okuyanlardan razı olsun....
garip_yolcu

garip_yolcu

Kıdemli Üye · 165 mesaj

evet yine hoşgeldiniz...:D
elanaz 21

elanaz 21

Kıdemli Üye · 428 mesaj

hoş geldin kardeşim rabbim gönlümüze aşkını tesir ettirsin inşallah siteyi sık sık ziyaret edersen bilgilenirsin inşallah
EFECE

EFECE

Mübarek Üye · 515 mesaj

elanaz 21hoş geldin kardeşim rabbim gönlümüze aşkını tesir ettirsin inşallah siteyi sık sık ziyaret edersen bilgilenirsin inşallah

inşaallah :):):):)
elanaz 21

elanaz 21

Kıdemli Üye · 428 mesaj

canım kardeşim bugün çok mübarek bi gün tüm duaların kabul edildi bi akşamdayız besmele ile 100 ihlas oku ve günahlarının affını dile rabbimden
Paylaş:

Giriş yap ve cevap yaz.