Sizi ağlatan şey nedir ?

1.835 görüntülenme · 12 yanıt

Paylaş:
elifffff

elifffff

Mübarek Üye · 1.217 mesaj

Kimisi zulüme aglar
Kimisi ölüme ağlar,
Kimi curmüne,
Kimi nefsine,
Kimi dostuna,
Kimi malina ,
Kimi canina ağlar...

peki siz neye ağlarsınız ?yada ağlarmısınız ?

elifffff

elifffff

Dualarafukara

Dualarafukara

Kıdemli Üye · 125 mesaj

Oooo karşıma geç ağla bende zaten dünden razı başlarım ağlamaya .Yani anlıyacağınız ağlamam için caba harcamama gerek yok .:)
elifffff

elifffff

Dualarafukara, post: 819612, member: 74557Oooo karşıma geç ağla bende zaten dünden razı başlarım ağlamaya .Yani anlıyacağınız ağlamam için caba harcamama gerek yok .:)

":) :) :H"
bende öyleyim bu sıralar....
ÖMEREFE

ÖMEREFE

Aktif Üye · 99 mesaj

şu zamanda herkes ağlanacak haline güler olmuş bence insanlar bakıyo artık ağlamakta işe yaramıyo bu dünyadaki yaptıklarımız yüzünden diğer tarafta bizleri neler beklediğini görseydik belkide ölene kadar ağlardık sanki hiç ölmeyecekmişiz gibi dünyanın gelip gecenlerine gülp geçiyoruz işte allah sonumuzu hayır etsin
siyah peçe

siyah peçe

Kıdemli Üye · 485 mesaj

ben hep aglarım .......
dinci

dinci

Mübarek Üye · 2.686 mesaj

selamün aleyküm elif canım benim ALLAH CC ağlatmasın ben ağlayamıyorum göz pırarlarım kurudu RABBİM CC sevdiklerimizin acısını göstermesin inşallah
gamze0387

gamze0387

Kıdemli Üye · 197 mesaj

selamün aleyküm elif kardeşim.bende çok hassas biriyim,biri birşey söylesin hemen aglarım.Sonra derim sabret gamze.elif kardeşim çocuk gelişimciymişsin ankara üniv.mi?ablam ordaydı da o yüzden sordum...
EFECE

EFECE

Mübarek Üye · 515 mesaj

Dualarafukara, post: 819612, member: 74557Oooo karşıma geç ağla bende zaten dünden razı başlarım ağlamaya .Yani anlıyacağınız ağlamam için caba harcamama gerek yok .:)

eskiden bende sen gibiydim kardeşim yeterki bir üzülen veya aglayan görüyüm başlardım aglamaya ama şimdi ne oldu bilmyorum sanırım kötü kalbim pas tuttu hiç aglamıyorum aglayamyorum inşallah kalbimi pastan kurtaraagım

BU SİTEYİ ÇOK SEVDİM BEN EMEGİ GEÇEN EHERKESTEN ALLAH RAZI OLSUN
elifffff

elifffff

ÖMEREFE, post: 820158, member: 60391şu zamanda herkes ağlanacak haline güler olmuş bence insanlar bakıyo artık ağlamakta işe yaramıyo bu dünyadaki yaptıklarımız yüzünden diğer tarafta bizleri neler beklediğini görseydik belkide ölene kadar ağlardık sanki hiç ölmeyecekmişiz gibi dünyanın gelip gecenlerine gülp geçiyoruz işte allah sonumuzu hayır etsin

insanlar inandığı gibi yaşamanın yerine, yaşadığına inanınca ağlar halimize güler olduk haklısınız.
tövbe günah kirinden temizlenmemiz için altın bir anahtar bizlere.yüce rabbin rahmetinden umudu kesmemek lazım öyle değilmi...?
hamd olsun imanımız var,ya inanmayanlar ne yapsın?
Onlara benzemek yerine,allah rızası için örnek bir mü'min olabilmemiz dusıyla.
selametle kalınız.
elifffff

elifffff

siyah peçe, post: 820237, member: 87466ben hep aglarım .......

bende ağlarım zaman zaman....[/:AB]
elifffff

elifffff

dinci, post: 820251, member: 56599selamün aleyküm elif canım benim ALLAH CC ağlatmasın ben ağlayamıyorum göz pırarlarım kurudu RABBİM CC sevdiklerimizin acısını göstermesin inşallah

ve aleyküm selam ablacım...
amin,inşallah...
döktüğümüz gözyaşlarıyla günahlarımızıda dökmeyi nasip etsin canım rabbim.
selametle,rabbime emanetsin.
elifffff

elifffff

gamze0387, post: 820803, member: 76367selamün aleyküm elif kardeşim.bende çok hassas biriyim,biri birşey söylesin hemen aglarım.Sonra derim sabret gamze.elif kardeşim çocuk gelişimciymişsin ankara üniv.mi?ablam ordaydı da o yüzden sordum...

ve aleyküm selam gamze kardeşim...
gazi üni mezunuyum,ama ank üni.de arkadaşlarım var. kendi bölümümden değil yalnız.
selametle kal, rabbime emaentsin.
Paylaş:

İlgili Konular

Giriş yap ve cevap yaz.