olmak istediğiniz yer neresi?
1.978 görüntülenme · 21 yanıt
hayatta herkesin bir hedefi vardır kimi öğretmen kimi mühendis kimi doktor olmak ister.ama bazen herşey istediğimiz gibi yürümez zorda olsa istemediğimiz işleri yapmaya mecbur kalırız.sizlere soruyorum OLMAK İSTEDİĞİNİZ YER NERESİ?
sa
kardeşim aslında ben komiser olmak istıyordum fakat liseye imam hatip e gidince hedefimiz kurs hocalığı oldu.daha sonra okul bıttı nısanlandım şimdiki hedefim hayırlı bır eş olabılmek ve çocuklarımı ii yetiştirmek
kardeşim aslında ben komiser olmak istıyordum fakat liseye imam hatip e gidince hedefimiz kurs hocalığı oldu.daha sonra okul bıttı nısanlandım şimdiki hedefim hayırlı bır eş olabılmek ve çocuklarımı ii yetiştirmek
allah inş.herşeyi gönlüne göre verir kardeşim bende evliyim bende hep dua ediyorum iyi bir eş ve iyi bir anne olabilmek için
Selamün aleyküm. Öğrenim hayatım boyunca hep Türkçe Öğretmeni olmayı istadim. Çok şükür rabbim nasip etti şu anda 2.sınıftayım.İnş. öğretmenliği layıkıyla yapabilirim.
isteklerimi yazsam okumaktan sıkılablirsiniz.ama şükürsüzlükmüdür nedir bilmiyorum.olmak istedigim yer oldugum yer degil.isteklerime hem maddi hem manevi yıllar ve yollar var.
AHH ŞU ARAMİZA GİREN YILLAR OLMASA,MEDİNE NE UZAK YOLLAR OLMASA.....
AHH ŞU ARAMİZA GİREN YILLAR OLMASA,MEDİNE NE UZAK YOLLAR OLMASA.....
allah herkesin gönlündekini versin tabiki hayırlısıyla.elbette şikayetçi değiliz ama insanızya isteklerimiz bitmiyor.dünya ve ahırette huzura ulaşmak ümidiyle.
selamun aleykum.
önce Allah'a iyi bir kul sonra
diş doktoru olmak sonra
bir kuran kursuna yardımda bulunmak....
önce Allah'a iyi bir kul sonra
diş doktoru olmak sonra
bir kuran kursuna yardımda bulunmak....
Allah'a şükür ki olmak istediğim bir bölümü okuyorum...
Dini bilgim tam olsun isterdim.
leyla-1 🛡
Moderatör
✦ Mübarek Üye
- Tepki
- 6.431
- Ödül
- 163
Moderatör · ✦ Mübarek Üye · 42.067 mesaj
Bu dünyada ve ahirette Allah'ın sevdiği razı olduğu bir kul dini görevlerimiz tam itikatiyle yapmak iyi bir anne iyi bir eş olmak istiyorum inşallah.
Hani melekler sormuştu Rabbimize;
- ''Senin en sevdiğin kulun O iken,
Neden O`nu bu kadar ızdırapla imtihan ediyorsun'' ?
- Hem yetim, hem öksüz, hem kimsesiz...
Ne buyurmuştu Rabbimiz ?
-''Kimseye güvenmesin,
Hep benden istesin, bana sığınsın diye.''
&
Biz haksız yere yapılan her şeyin,
Allah tarafından sorulacağının ferahlığı içindeyiz.
- ''Senin en sevdiğin kulun O iken,
Neden O`nu bu kadar ızdırapla imtihan ediyorsun'' ?
- Hem yetim, hem öksüz, hem kimsesiz...
Ne buyurmuştu Rabbimiz ?
-''Kimseye güvenmesin,
Hep benden istesin, bana sığınsın diye.''
&
Biz haksız yere yapılan her şeyin,
Allah tarafından sorulacağının ferahlığı içindeyiz.
Peçeli-Bülbül, post: 828242, member: 80887Allah'a şükür ki olmak istediğim bir bölümü okuyorum...
kardeşim allahın izniyle evvela gayret ve çaba gösterirsen herşeyi başarırsın.dini bilgi asla tam olmaz öğrenmemiz gereken okadar çok şey varki.allah yar ve yardımcın olsun.selam ve dua ile
Kaynak: https://forum.islamiyet.gen.tr/konu/43173-olmak-istediginiz-yer-neresi · 06.10.2026 tarihinde yazdırıldı · İslamiyet.gen.tr Forum
Giriş yap ve cevap yaz.