benim için 1 ayetel kürsü okurmusunuz.
6.544 görüntülenme · 70 yanıt
evet kardeşlerim hepinizden Allah razı olsun.Ağızlarınıza sağlık.Allah kimseye altından kalkamayacağı sıkıntı vermesin.Beni çok mutlu ettiniz.Mevlamda sizlerin yüzlerinizi güldürsün.
Allah hepinizden razı olsun.Beni yalnız bırakmadınız.Evet kardeşlerim duam bitmişti.Yalnız benim için tekrar okuyan kardeşlerim oldu.O yüzden devam edelim diyorum.Allah hepinizden razı olsun.Allah hiçbir kulunu sıkıntıda bırakmasın.
Ayetel kürsü.....
nrydmrl....................5
mir_erhan.................10
nevin_70..................10
nrydmrl....................5
mir_erhan.................10
nevin_70..................10
nevin_70, post: 893195, member: 429191 tane daha okudum, rabbim kabul eyler insallah,Amin.
Allah razı olsun.Beni burda da yalnız bırakmadın.Allah ne muradın varsa versin.Selam ve dua ile.Allaha emanet ol..
mir_erhan, post: 893205, member: 8422810 tane daha okudum ablama
Allah kabul etsin inşallah ve senin sıkıntılarınıda gidersin inşallah...
Allah razı olsun.Ağzına,gönlüne,yüreğine sağlık.Allah ne muradın varsa versin.
merhaba
merhaba
bu siteye yeni katıldım.bankacıyım.benim pek vaktim olmuyor.ama 5 tanede ben alıyorum.Allah herkese mutluluk huzur versin.Rabbim dua edenlri boş çevirmez.
merhaba
bu siteye yeni katıldım.bankacıyım.benim pek vaktim olmuyor.ama 5 tanede ben alıyorum.Allah herkese mutluluk huzur versin.Rabbim dua edenlri boş çevirmez.
Kaynak: https://forum.islamiyet.gen.tr/konu/43172-benim-icin-1-ayetel-kursu-okurmusunuz · 22.08.2026 tarihinde yazdırıldı · İslamiyet.gen.tr Forum
Giriş yap ve cevap yaz.