selam
1.153 görüntülenme · 10 yanıt
RE: selam
SELAMUN ALEYKÜM KARDEŞİM.ALLAH(CC) RAZI OLSUN..
RABBİM BİZLERİ SELAMSIZ BIRAKMASIN..
SELAM VEREN BİR MÜSLÜMANA YÜCE RABBİM RAHMETİNİN 90'NIN ALANADA RAHMETİNİN 10'NU İNDİRİR.BU KADAR GÜZELLİK VARKEN NASIL SELAMSIZ BIRAKALIM BİRBİRLERİMİZİ DEĞİL Mİ KARDEŞLERİM?SELAM VE DUA İLE..
SELAMUN ALEYKÜM KARDEŞİM.ALLAH(CC) RAZI OLSUN..
RABBİM BİZLERİ SELAMSIZ BIRAKMASIN..
SELAM VEREN BİR MÜSLÜMANA YÜCE RABBİM RAHMETİNİN 90'NIN ALANADA RAHMETİNİN 10'NU İNDİRİR.BU KADAR GÜZELLİK VARKEN NASIL SELAMSIZ BIRAKALIM BİRBİRLERİMİZİ DEĞİL Mİ KARDEŞLERİM?SELAM VE DUA İLE..
RE: selam
S.A. BİZLERİ BİLGİLENDİRDİĞİN İÇİN ALLAH RAZI OLSUN. BİRDE EVE MUHAKKAK GİRERKEN BESMELE ÇEKMEK GEREKİR HERKESİN BİLDİĞİNE EMİNİM AMA HATIRLATMAK İSTEDİM. A.E.O.
S.A. BİZLERİ BİLGİLENDİRDİĞİN İÇİN ALLAH RAZI OLSUN. BİRDE EVE MUHAKKAK GİRERKEN BESMELE ÇEKMEK GEREKİR HERKESİN BİLDİĞİNE EMİNİM AMA HATIRLATMAK İSTEDİM. A.E.O.
''Allah bize kâfidir, o ne güzel vekîldir.Ey kalbleri çekip çeviren Rabbim! Kalbimi dînin üzere sâbit kıl."
Kaynak: https://forum.islamiyet.gen.tr/konu/4314-selam · 21.08.2026 tarihinde yazdırıldı · İslamiyet.gen.tr Forum
◆İlgili Konular
- Selam sana Ebu Ubeyde, selam sana yetimler ordusunun komutani Bize Ayıracak 5 (beş) Dakikanız var mı 2 cevap
- selam ne güzel şey, güzel şey selam Tanışma Köşesi 6 cevap
- en güzel selam ile selam Tanışma Köşesi 10 cevap
- Selam milleti; bir selam ver rüzgara.. Bize Ayıracak 5 (beş) Dakikanız var mı 6 cevap
- selam Tanışma Köşesi 11 cevap
- selam aleykum kardeşlerim bana yardımcı olurmusunuz ne olur :( Görüş- Öneri- İstek 4 cevap
Giriş yap ve cevap yaz.