Selamin Aleykum arkadaslar

1.050 görüntülenme · 9 yanıt

Paylaş:
Leyla57

Leyla57

Yeni Üye · 1 mesaj

Merhaba arkadaslar,

Araniza bugun yeni katildim. Turkcem fazla iyi deyil kusuruma bakmayin.

Daha yenice cenaze namazindan geldim. Cok yakinim vefat etti:( Cok kotu oldum..Mekani cenet olur Insa'Allah. Ama boylece bana da vesile oldu buraya uye olmak. Ya iste malesef boyle bir zamanda insanin kafasina dank ediyor. Ama gec olsada, hic yoktan sa gec ogrenirim bende.

Aslinda acikcasi Allah'a inancim cok ama bilgim cok az.ve Diginle pek aram yoktu. Tabiki az cok bilgilerim var ve kendi kendime dualar orendim. Ama zaman gectikce sogmusum meger.

Simdi Insa'Allah bu siteten namaz kilmayi ogrenecem ve bilgilerimi cogaltacam sizlerin sayesinde.

Allaha emanet olun.
gülsengül

gülsengül

Mübarek Üye · 5.816 mesaj

Ve Aleykümselam kardeşim
Hoşgeldin aramıza üyeliğin hayırlı olsun inşaallah dinimizle ilgili herşeyi doğru bir şekilde öğrenir ve uygularsın
Allahım yardımcın olsun
Selam ve dua ile kalın...
ebrar_reyyan

ebrar_reyyan

Kıdemli Üye · 373 mesaj

aleykum selam..
hoşgeldin sende benim gibi yenisin yakınına ALLAH rahmet eylesin ailesinede bol sabır versin hepimizde eksiklikler var günler geçtikçe tamamlıyoruz RABBİM YAR VE YARDIMCIMIZ OLSUN..
selametle...
mervenur1

mervenur1

Mübarek Üye · 2.302 mesaj

ve aleküm selam kardeşim başınız sağolsun.aramıza hoşgeldin.elimizden geldiği kadarıyla yardım ederiz.kardeşim
rafuk

rafuk

Yeni Üye · 1 mesaj

aleykum selam hoş geldin bende yeniyim inşallah bende senle beraber bir şeyler ögrenirim bende senın gibiyim aslına bakarsan rabbim yar ve yardımcın olsun allah a emanet ol
Rüyam3

Rüyam3

Mübarek Üye · 2.204 mesaj

Aleyküm Selam

Öncelikle başınız sağolsun...Mekanı cennet olur inşaAllah...
Üyeliğinizde hayırlı olsun hoş geldiniz....
İnşaAllah bu güzel niyetlerinizi en kısa zaman içinde gerçekleştirirsiniz...
Rabbim yar ve yardımcınız olsun...
~Elçi~

~Elçi~

Mübarek Üye · 2.893 mesaj

Ve aleyküm selam kardeşim hoşgeldiniz.
Rabbim adım atmaya niyetlendiğiniz bu güzel yolda yardımcınız olsun.
Doğru yoldan ayırmasın inşaallah.
Bizleri yoktan var eden Allah a emanetsiniz.
Selametle kardeşim.
_şimal_

_şimal_

Mübarek Üye · 3.231 mesaj

a.s aramıza hosgeldın...
hayırlı olur ınsallah uyelıgın...
zararın neresınden dönulse kardır...
bundan sonrakı zamnalarda hayırlı vakıtler gecırmen dileğiyle...
dua il kalın...
MAFİOSA

MAFİOSA

Üye · 28 mesaj

Allah taksiratini affetsin.senin düşüncende mevla sevgin dolsun taşsin yüreğinden dişariya çikip ötelere aşsin.
Burasi verimli bir yerdir.şuna eminimki sende burda kurt olup çikacaksin.mevlanin en giymetlisiydin ama şimdiden sonrasi dahada giymetlusu oluvercen :)
nevin_70

nevin_70

Mübarek Üye · 885 mesaj

Ve Ayekkum Vesselam aramiza hosgeldin kardesim, oncelikle basiniz sagolsun insallah mekani cennet olur. Insallah bu sitede dualari namaz kilmayi ogrenirsiniz. Bu sitede paylasmayi ogreniyor insan. Rabbim her zaman yaninizda olsun.Allah a emanet olun.
Paylaş:

İlgili Konular

Giriş yap ve cevap yaz.