msn deki kişisel iletilerimiz:)

33.580 görüntülenme · 310 yanıt

Paylaş:
Kaan Erdem

Kaan Erdem 🛡

Yönetici · ✦ Mübarek Üye · 11.197 mesaj

Kendini beğenen helak olur.(Buhari)
Emanet

Emanet

Mübarek Üye · 3.574 mesaj

gecekondu, post: 820404, member: 83985Helal Olsun Kardeşim ne demek ... Bir süre netten uzak kaldım buralardayım inşallah .. tekrar iletimi değiştirdim :) Allah'a Emanet olun selam ve dua ile. ..

Hz. Mevlânâ ; “Kalbim, ‘İman nedir?’ diye aklıma sordu. Aklım da, kalbimin kulağına, ‘İman, edepten ibarettir.’ diye fısıldadı

sağolasın kardeşim,farkındaydım nette olmadığını hayırlısı olsun inşaALLAH..
bu arada yeni iletinizde çok güzel....RABBİM razı olsun..selam ve dua ile
Emanet

Emanet

_KAAN_, post: 820406, member: 43501Kendini beğenen helak olur.(Buhari)

ALLAH razı olsun değerli abim,
ALLAH sabır versin bu arada tekrardan...selam ve dua ile..kendini beğenenlerden olmamak duası ile.....
nursah

nursah

Kıdemli Üye · 108 mesaj

insan vav şeklinde doğar,bir ara doğrulunca kendini elif sanar.insan iki büklüm yaşar,oysa en doğru olduğu gün ölmüştür.kulluğun manası vavdadır,elif uluhiyetin ve ehadiyetin simgesidir.o yüzden lafzı ilahi elifle başlar.elif kainatın anahtarıdır,vav kainattır...

s.a çok uzun olduğu için şuanda msn nickim ve devamında kişisel iletim bu.:)hayırlı geceler herkese
Bir gün Dünyaya ait büyük bir derdin olursa Rabbine dönüp,'Benim büyük bir derdim var!'deme..Derdine dönüp'Benim büyük bir Rabbim var!'de......
Emanet

Emanet

nursah, post: 820536, member: 89530insan vav şeklinde doğar,bir ara doğrulunca kendini elif sanar.insan iki büklüm yaşar,oysa en doğru olduğu gün ölmüştür.kulluğun manası vavdadır,elif uluhiyetin ve ehadiyetin simgesidir.o yüzden lafzı ilahi elifle başlar.elif kainatın anahtarıdır,vav kainattır...

s.a çok uzun olduğu için şuanda msn nickim ve devamında kişisel iletim bu.:)hayırlı geceler herkese

aleyküm selam...evet baya uzunmuş ama seviyorum ben bu sözü...
ALLAH razı olsun..selam ve dua ile
@ebruli

@ebruli

Mübarek Üye · 811 mesaj

omur dedigin 3gundur,dun geldi gecti;yarin mechuldur.o halde omur dedigin 1gundur,oda bugundur.
buda benim msn deki iletim.
vaktileyl

vaktileyl

Mübarek Üye · 2.887 mesaj

Yâ Velî!.. Bir tek Sen varsın. Varsın ateşin bütün bedenimi sarsın. Sen bana iki dünyâda tek yârsın..
Emanet

Emanet

@ebruli, post: 820622, member: 87667
omur dedigin 3gundur,dun geldi gecti;yarin mechuldur.o halde omur dedigin 1gundur,oda bugundur.

buda benim msn deki iletim.

ALLAH razı olsun kardeş..günlerimizi anlarımızı hakkıyla yaşayanlardan nasip eder bizi inşaALLAH ALLAH...selam ve dua ile
Emanet

Emanet

vaktileyl, post: 820628, member: 3585Yâ Velî!.. Bir tek Sen varsın. Varsın ateşin bütün bedenimi sarsın. Sen bana iki dünyâda tek yârsın..

selamun aleyküm leyl..
çok güzel çok anlamlı ALLAH razı olsun..helal et hakkını alıyorum..selam ve dau ile
Emanet

Emanet

selamun aleyküm şimdilik şu iletiyi kullanıyorum bi arkadaş söylemişti

ben mevlana değilim adam ol öyle gel..:a21:
Peçeli-Bülbül

Peçeli-Bülbül

Mübarek Üye · 2.111 mesaj

emanet55, post: 828263, member: 89631selamun aleyküm şimdilik şu iletiyi kullanıyorum bi arkadaş söylemişti

:K güzelmiş gerçekten benimde iletim;

υηυтмα кι αgzιη∂α вαℓ σℓαη αяιηιη кυуяυgυη∂α ∂α ιgηєѕι ναя∂ιя..

Düne Dair Ne Varsa Geçmişte Kaldı Cancağızım..Yeni Bir Gün Yeni Şeyler Söylemek Lazım..(Mevlana)
Im_muslim

Im_muslim

Mübarek Üye · 3.194 mesaj

ben aslında hemen hemen her gün değiştiriyorum.
çoğu zaman Affet SEN'den habersiz aldığım her nefesten...i kullanıyorum..

Selametle...
Emanet

Emanet

Peçeli-Bülbül, post: 828269, member: 90257:K güzelmiş gerçekten benimde iletim;

υηυтмα кι αgzιη∂α вαℓ σℓαη αяιηιη кυуяυgυη∂α ∂α ιgηєѕι ναя∂ιя..

ooo çok güzel ya...anlamlı bi söz ALLAH arzı olsun..
Emanet

Emanet

Im_muslim, post: 828270, member: 76367ben aslında hemen hemen her gün değiştiriyorum.
çoğu zaman Affet SEN'den habersiz aldığım her nefesten...i kullanıyorum..

Selametle...

bende öyle sayılırım neredeyse hergün başka şeyler yazarım...evet çok güzel bunu bende kullanıyorum arada...ALLAH razı olsun...
Peçeli-Bülbül

Peçeli-Bülbül

Mübarek Üye · 2.111 mesaj

emanet55, post: 828276, member: 80887ooo çok güzel ya...anlamlı bi söz ALLAH arzı olsun..

:) teşekkür ederim ama iletimi değiştirdim 'ben mevlana değilim adam ol öyle gel' yaptım Allah sizdende razı olsun :H

Düne Dair Ne Varsa Geçmişte Kaldı Cancağızım..Yeni Bir Gün Yeni Şeyler Söylemek Lazım..(Mevlana)
Emanet

Emanet

Peçeli-Bülbül, post: 828282, member: 89631:) teşekkür ederim ama iletimi değiştirdim 'ben mevlana değilim adam ol öyle gel' yaptım Allah sizdende razı olsun :H

ben teşekkür ederim katkıda bulunduğun için...tamma ALLAHA emanetimsin
Ravzadakinurunkölesi

Ravzadakinurunkölesi

Mübarek Üye · 1.770 mesaj

"Nerde eski aşklar, Ferhat dağ yerine kulağını delmiş, Şirin de feminist olmuş..."
Ravzadakinurunkölesi

Ravzadakinurunkölesi

Mübarek Üye · 1.770 mesaj

emanet55, post: 828263, member: 89631selamun aleyküm şimdilik şu iletiyi kullanıyorum bi arkadaş söylemişti

GÜzelmiş :)
hafiz mehmet

hafiz mehmet

Kıdemli Üye · 483 mesaj

selamün aleyküm benimki

AGIZDAN CIKAN SÖZ NAMLUDAN CIKAN KURŞUN GİBİDİR

selam ve dua ile
cennet-i firdevs

cennet-i firdevs

Yeni Üye · 4 mesaj

değersiz dallarda asılmama pervan yoktur