msn deki kişisel iletilerimiz:)
33.581 görüntülenme · 310 yanıt
gülnisa, post: 814746, member: 86712selamunaleykum canım kardeşim
hayat yaşamaya değer
allaha emanet ol
aleyküm selam ablam...
bencede "hayat herşeye rağmen yaşamaya değer"
ALLAH hayırlı ömür nasip etsin...selam ve dua ile
Altın Üye
✦ Mübarek Üye
- Tepki
- 4
- Ödül
- 38
Altın Üye · ✦ Mübarek Üye · 16.828 mesaj
Ravzadakinurunkölesi, post: 814722, member: 74557Bundan sonra üç kişiyim: Ben,keyfim ve kahyası...
Sare kardeşim, tebessüm ettirdiniz:).. Çok güzeldi..
Can emanet'im..
'' Aliye ◦◦◦◦◦◦ AyN ◦◦◦◦◦◦ LâM ◦◦◦◦◦◦ Ye ◦◦◦◦◦◦ / EL HÜKMÜ LİLLAH'' (HÜKÜM ALLAH'INDIR)
Uzun zamandır da böyle, belki daha sonra başka bir söz düşünürüm inşallah..Rabbimize emanet'imsin güzel kardeşim.. Selam ve baki Dua ile B)..
Can emanet'im..
'' Aliye ◦◦◦◦◦◦ AyN ◦◦◦◦◦◦ LâM ◦◦◦◦◦◦ Ye ◦◦◦◦◦◦ / EL HÜKMÜ LİLLAH'' (HÜKÜM ALLAH'INDIR)
Uzun zamandır da böyle, belki daha sonra başka bir söz düşünürüm inşallah..Rabbimize emanet'imsin güzel kardeşim.. Selam ve baki Dua ile B)..
aliye_aliye, post: 814752, member: 58484Sare kardeşim, tebessüm ettirdiniz:).. Çok güzeldi..
Can emanet'im..
kardeşimmm,
evet her defasında unutuyorum söylemeyi...çok hoşuma gidiyor iletin...nasip burasıymış:)
ALLAHA emanetimsin Aliyem..kardeşim...ALLAH senden razı olsun..selam ve dua ile
emanet55, post: 814745, member: 83306selamun aleyküm..kardeşim bunun anlamını alabilirmiyim mümkünse merak ettim bilmiyorumda öğrenmek istedim..ALLAH razı olsun..selam ve dua ile
vealeykümselam kardeşim..."ölmeden önce ölünüz" anlamı..
Rabbim cümlemizden razı olur inşallah..selametle...
Mübarek Üye
- Tepki
- 1
- Ödül
- 38
Mübarek Üye · 1.770 mesaj
aliye_aliye, post: 814752, member: 58484Sare kardeşim, tebessüm ettirdiniz:).. Çok güzeldi..
Can emanet'im..
Ne mutlu bana,birine tebessüm benim için çok büyük değer...
Rabbim gülmekten ayırmasın hiçbirimizi inşallah...:a12:
Rabbim gülmekten ayırmasın hiçbirimizi inşallah...:a12:
Mübarek Üye
- Tepki
- 1
- Ödül
- 38
Mübarek Üye · 1.770 mesaj
emanet55, post: 814736, member: 86712:a04::a04: süper yaaa...
ALLAH razı olsun...selam ve dua ile..teşekkürler..
Teşekkür ederim,Kullanabilirsiniz isterseniz sizde :a12:
LAVİNYA, post: 814766, member: 78579vealeykümselam kardeşim..."ölmeden önce ölünüz" anlamı..
Rabbim cümlemizden razı olur inşallah..selametle...
ALLAH razı olsun kardeşim çok güzel bir anlama sahip acaba bu ayetmi?
ALLAHA emanetsiniz...selam ve dua ile
Kaynak: https://forum.islamiyet.gen.tr/konu/43056-msn-deki-kisisel-iletilerimiz · 10.09.2026 tarihinde yazdırıldı · İslamiyet.gen.tr Forum
Giriş yap ve cevap yaz.