Bu aldatma çok tartışılacak

3.232 görüntülenme · 22 yanıt

Paylaş:
eFkarLı

eFkarLı

Yeni Üye · 9 mesaj

Bu aldatma çok tartışılacak
İnternet bu haberi sunmak gibi faydalı işler yaparken bir aileyi de dağıttı. Eşinin dini bir sitede kendisini aldattığını analatan kadının isyanı çok tartışılacak...

BU DİN Mİ İSLAMİYET Mİ?

17 yıllık evli olduğu kocasının, işyerinden girdiği internetten İslami içerikli bir siteye girdiğini, kendisini "Biz namazı ve İslamiyet’i öğrenmeye çalışıyoruz" dediğini söyleyen kadın, eşinin bir zaman sonra bu siteden tanıştığı başörtülü ve evli olan bir kadınla kendisini aldattığını ifade etti.

Eşinin kendisini aldattığı kadının, kapalı, evli ve bir de çocuğu olduğunu, kendilerini bir gece konuşurken yakaladığını aktaran gözü yaşlı kadın, eşinin o kadınla namazla ve dinle alakalı konuşmadığını bu yüzden ayrılma noktasına geldiklerini söyledi. Eşinin evden ayrıldığını ve bir süre sonra barıştıklarını fakat eşinin bu kadınla ilişkisine devam ettiğini ifade kadın, bunun ne dine ne de ahlaka sığdığını belirterek, Nur Ertürk ve Mustafa Karataş'a ne yapması gerektiğini sordu.

"Bu din mi, İslamiyet mi?" diye sorarak bu tür insanların inançlarımızı yıktığına vurgu yapan kadın çocuklarının 5 gündür ayakta uyuyarak okula gittiğini, babalarının ise buna hiç aldırış etmeden çocuklarından saygı beklediğini söyledi.

Aşağıdan Videoyu Lütfen İzleyin

Video - Aldatılan kadının ağlatan isyanı - Akilli.Tv - Türkiyenin ilk ve tek interaktif video paylaşım sitesi
kakule

kakule

Aktif Üye · 99 mesaj

uzulerek ızledım
Allah kolaylık versın
basını orten ınsan neyerı kımı temsıl ettıgını cok ıyı bılmelı ve o onuru tasıyabılmelı daha bırsey dıyemıyorum
kakule

kakule

Aktif Üye · 99 mesaj

karatas hocanın cevabını dınlemek ısterdım okkalı bır cevap verecegım demıstı sanırm
eFkarLı

eFkarLı

Yeni Üye · 9 mesaj

Bende bırsey dıyemıyorum sadece yazık hemde çok yazık..:(
kakule

kakule

Aktif Üye · 99 mesaj

sagolasın kardesım cok makbule gectı ınankı
eFkarLı

eFkarLı

Yeni Üye · 9 mesaj

Hoca gerçekten guzel cevap verdı..

Teşekkürler yanlız bu konuda baska kısılerın yorum yapmayısını anlamış degılım..:(
_ZÜMRA_

_ZÜMRA_

Mübarek Üye · 9.962 mesaj

acı gerçekten doğruysa tabi. bu sitede özel mesaj olmaması - bazen zorluk çeksekte- isabetli.
eFkarLı

eFkarLı

Yeni Üye · 9 mesaj

Pek uydurma olmayabılır hatta gerçek dusunuyorum böyle kısılıksızler olabılır.

Sıtede bunun kapalı olmasına bende sevındım ıyı paylasımlar dılerım.
ülkücü52

ülkücü52

Üye · 10 mesaj

Allah yar ve yardımcısı olsun...!
Nur_u Secde

Nur_u Secde

Mübarek Üye · 5.268 mesaj

geçen akşam netten izledim bende.gözyaşlarımı tutamadım ama hocanın cevabını dinleyememiştim.Allah razı olsun.çok acı bir durum.Rabbim kimseye yaşatmasın inşallah.
Rüyam3

Rüyam3

Mübarek Üye · 2.204 mesaj

Hocamızın ağzına sağlık çok güzel cevap vermiş Rabbim bu tarz kişileri ıslah etsin inşaAllah
umit_c

umit_c

Kıdemli Üye · 236 mesaj

nekadar üzücü bir durum yazıklar olsun bunu yapanlara..ALLAH(c.c)islah etsin...maşallah hocam cevabını vermiş.. bu sitenin özel mesaj atılamamasını seviyorum..ne yazıkki insanların bir çoğu burada butür ilişki kurabilmek için bu tür sitelere üye oluyorlar..rabbim islah etsin..paylaşımınız için teşekkürler
AY-YA

AY-YA

Mübarek Üye · 2.370 mesaj

iyiki brda kapalı özel mesaj ben çok menunum bazı insanlar sitelere hangi sebeple girdiklerini idrak edemiolarr allah böle sapkınlıklardan korusunn...
AY-YA

AY-YA

Mübarek Üye · 2.370 mesaj

çok zor bir durum allahım sabır versinn evet hookalı cevabı yapıştırmış insan elinin altındakinn depğerini bilmeli sanmasın o onun olcak döncek dolaşcak gene karısınn olcak allahım ıslah etsin böle insanları..
yolun yarısı

yolun yarısı

Üye · 19 mesaj

bende izledim ve çok üzüldüm,kadın canlı canlı yaşadıklarını ağlayarak anlatıyor,çok kötü bir durum, sanal ortamın verdiği sonuçlar işte! Allah sabır versin,hidayet versin..
siyah peçe

siyah peçe

Kıdemli Üye · 485 mesaj

rabbim bizi ve neslimizi korusun bu durumlardan...
leyla-1

leyla-1 🛡

Moderatör · ✦ Mübarek Üye · 41.980 mesaj

Allah yardımcıları olsun Allah şaşırtmasın Allah hidayet etsin ne diyeceğimi bilemiyorum.
Allah kimseyi doğru yoldan ayımasın Allah hepimizin yar ve yardımcısı olsun.
Hani melekler sormuştu Rabbimize;
- ''Senin en sevdiğin kulun O iken,
Neden O`nu bu kadar ızdırapla imtihan ediyorsun'' ?
- Hem yetim, hem öksüz, hem kimsesiz...
Ne buyurmuştu Rabbimiz ?
-''Kimseye güvenmesin,
Hep benden istesin, bana sığınsın diye.''
&
Biz haksız yere yapılan her şeyin,
Allah tarafından sorulacağının ferahlığı içindeyiz.
EFECE

EFECE

Mübarek Üye · 515 mesaj

çok kötü ldum acaba mustafa hocam ne cevap verdi onu merak ettinm
mervenur16

mervenur16

Mübarek Üye · 1.098 mesaj

Sağolun paylaşım için...
Kadın ve çocuklarına çok yazık olmuş.
Malesef böyleleri çok....:a33:
Paylaş:

Giriş yap ve cevap yaz.