tanışma ve paylaşım
1.025 görüntülenme · 5 yanıt
arkadaşlar siteye yeni üye oldum ve çok faydalı bilgiler aldım Allah razı olsun ve bende sizinle yaşadığım bir olayı anlatmak istedim cuma günü çok değer verdiğim cüzdanımı kaybettim bende anısı çok özeldi değerliydi ve TARIK süresini okudum ve çok dua ettim çüzdanım eksiksiz olarak ertesi gün bana geldi deneyin gerçekten inanmayan kafirdir..sevgilerimle hayırlı günler
Selamün aleyküm
Aramiza hos geldin. Dogrudur kardesim niye inanmayalim. Henüz kiymetli bir seyimi kaybetmedim. Kaybedersem bu süreyi bulup okumaya calisirim. Uzun bir süre ise biraz zorlanabilirim.
Kayibini bulduguna sevindim.
Aramiza hos geldin. Dogrudur kardesim niye inanmayalim. Henüz kiymetli bir seyimi kaybetmedim. Kaybedersem bu süreyi bulup okumaya calisirim. Uzun bir süre ise biraz zorlanabilirim.
Kayibini bulduguna sevindim.
sizlerler tanışmak çok mutlu etti beni bu site gerçekten çok güzel ve geç bulduğum için çok üzgünüm..ama zararın neresinden dönersen kardır tekrar tanıştığıma sevindim:)süre uzun değil hiç merak etme 15 ayet ama sürekli okuyunca daha kısa gibi geliyor
Hoşgeldin bende yeni üye oldum.çok memnunum. Kaybedilen bişeyi ararken 'ya ragibu' demekte çok işe yariyor
Kaynak: https://forum.islamiyet.gen.tr/konu/42850-tanisma-ve-paylasim · 22.08.2026 tarihinde yazdırıldı · İslamiyet.gen.tr Forum
◆İlgili Konular
- İslamiyet.gen.tr islami kardeşlik paylaşım platformu Bize Ayıracak 5 (beş) Dakikanız var mı 8 cevap
- PAYLAŞIM Bize Ayıracak 5 (beş) Dakikanız var mı 3 cevap
- dostça bir paylaşım... Bize Ayıracak 5 (beş) Dakikanız var mı 3 cevap
- hikaye yazarmısınız!!! sadece paylaşım demek istemiştim!!! Bilmece-Bulmaca ve Oyun 3 cevap
- paylaşım Bize Ayıracak 5 (beş) Dakikanız var mı 1 cevap
- HAYAT BU..;İŞTE BİR PAYLAŞIM...... Bize Ayıracak 5 (beş) Dakikanız var mı 14 cevap
Giriş yap ve cevap yaz.