TÜRKİYE hiç böyle poz vermedi
2.715 görüntülenme · 26 yanıt
Ey Allah'ım Her halükarımda huzurunda olma bilincini bana ihsan eyle . Kalbimi Sen'den başkasından hali eyle. Huzurunda olanların aşkını ihsan eyle ALLAH'ım.
öğrencilerime göstermek için çok süper bi çalışma acaba nasıl indirebiliriz bilgisayarımıza.yardımcı olur musunuz...
ÂNI YAŞA...
hepsi birbirinden güzel kareler çok şükür rabbimizeki böyle bir memlekette yaşıyoruz..
teşekkürler kardeşim paylaştıgınız için
teşekkürler kardeşim paylaştıgınız için
Arzu_76
Yeni Üye
Yeni Üye · 0 mesaj
Altın Üye
✦ Mübarek Üye
- Tepki
- 4
- Ödül
- 38
Altın Üye · ✦ Mübarek Üye · 16.828 mesaj
Selamün Aleyküm Efsun Ablam..
Rabbimiz c.c razı olsun inşallah, emeğinize sağlık.. Güzel ve orijinal bir çalışma olmuş.. Vesilenizle bu güzel kareleri gördük, teşekkür ederim.. Özellikle Alaçatı / Çeşme'den olan kare beni çok etkiledi.. Sübhanallah.. Çeşme'nin suyu, diğer denizlerden çok daha farklı ve güzel.. Bu farklılığı, karelerden de görebilmek mümkün..
Her bir güzellik için, En Güzel'e sonsuz hamdü senalar olsun.
Selam ve Dua ile, Rabbimize emanetsiniz.
Rabbimiz c.c razı olsun inşallah, emeğinize sağlık.. Güzel ve orijinal bir çalışma olmuş.. Vesilenizle bu güzel kareleri gördük, teşekkür ederim.. Özellikle Alaçatı / Çeşme'den olan kare beni çok etkiledi.. Sübhanallah.. Çeşme'nin suyu, diğer denizlerden çok daha farklı ve güzel.. Bu farklılığı, karelerden de görebilmek mümkün..
Her bir güzellik için, En Güzel'e sonsuz hamdü senalar olsun.
Selam ve Dua ile, Rabbimize emanetsiniz.
selamün aleyküm gerçekten çok güzellerler.ülkemizde ne güzellikler varmiş sayenizde bir türkiye turu yaptik.selam ve dua ile
DÜNYA İŞLERİ ZOR.AHİRET İŞLERİ KOLAY GELİYORSA.O ZAMAN CENNETLİKSİN
Kaynak: https://forum.islamiyet.gen.tr/konu/42793-turkiye-hic-boyle-poz-vermedi · 20.08.2026 tarihinde yazdırıldı · İslamiyet.gen.tr Forum
Giriş yap ve cevap yaz.