.............kuran-ı kerimi anlayalım...........

1.564 görüntülenme · 11 yanıt

Paylaş:
tevbeYA-HAK

tevbeYA-HAK

Mübarek Üye · 2.050 mesaj

selamün aleyküm arkadaşlar bi animasyon izledim çok hoşuma gitti sizinde izlemenizi isterim....bana çok şey öğretti.inşallah size de öğretsin buyrun bakalım:
Anlamak için Oku!
ÂNI YAŞA...
tevbeYA-HAK

tevbeYA-HAK

yok mu şimdi hi bakan yaa:a03:
ÂNI YAŞA...
stormpc

stormpc

Yeni Üye · 8 mesaj

Allah razı olsun. Tşk.ler . . .
tevbeYA-HAK

tevbeYA-HAK

stormpcAllah razı olsun. Tşk.ler . . .

sizden de allah razı olsun...
ÂNI YAŞA...
Peçeli-Bülbül

Peçeli-Bülbül

Mübarek Üye · 2.111 mesaj

Aleyküm Selam ellerinize sağlık size saygısızlık ettiğim için özür dilerim sizi kırmak istemezdim sinirli bir insanım sizde o anıma denk geldiniz küs olmak bize yakışmaz hakkınızı helal edin bir daha ne olursa olsun küsmek yok :evet
Söz bir daha size karşılık vermiyeceğim uslu kız olucam büyüklerime saygılı olacam. :a24:

Bu gül size armağan olsun......Barıştık demi lütfen :a11:

Düne Dair Ne Varsa Geçmişte Kaldı Cancağızım..Yeni Bir Gün Yeni Şeyler Söylemek Lazım..(Mevlana)
.berfin.

.berfin.

Aktif Üye · 71 mesaj

güzeldi sagol
tevbeYA-HAK

tevbeYA-HAK

.berfin.güzeldi sagol

beğenmenize sevindim......
ÂNI YAŞA...
rawdah

rawdah

Yeni Üye · 1 mesaj

selam yeni üyeyim herkesten Allah razı olsun
tevbeYA-HAK

tevbeYA-HAK

Peçeli-BülbülAleyküm Selam ellerinize sağlık size saygısızlık ettiğim için özür dilerim sizi kırmak istemezdim sinirli bir insanım sizde o anıma denk geldiniz küs olmak bize yakışmaz hakkınızı helal edin bir daha ne olursa olsun küsmek yok :evet
Söz bir daha size karşılık vermiyeceğim uslu kız olucam büyüklerime saygılı olacam. :a24:

Bu gül size armağan olsun......Barıştık demi lütfen :a11:

ben kimseye küsmem zaten kardeşim bu çocukluk olurdu...olabilir zaten o günden beri düşünüyorum.sinirli olduğun için bu kadar fevri bir çıkış yaptığının farkındayım.zaten bu sitedeki herkes çok cici gerçekten.çünkü çok şükür ki hepimiz ALLAH'IN YOLUNDAYIZ.DAHA BUNDAN BÜYÜK MUTLULUK OLUR MU?GÜL İÇİN ÇOK TEŞEKKÜRLER...
ÂNI YAŞA...
Guo1903

Guo1903

Mübarek Üye · 2.657 mesaj

Geçenlerde sanırım burda bir arkadaş paylaşmıştı ve o zaman izlemiştim. Bu gibi faydalı paylaşımlarda bulunmak dileğiyle...
Rabbim sizden razı olsun...
tevbeYA-HAK

tevbeYA-HAK

guo1903geçenlerde sanırım burda bir arkadaş paylaşmıştı ve o zaman izlemiştim. Bu gibi faydalı paylaşımlarda bulunmak dileğiyle...
rabbim sizden razı olsun...

amin inşallah kardeşim...
Hatirlamiş olduk tekrardan.....
Selamlar.
ÂNI YAŞA...
tevbeYA-HAK

tevbeYA-HAK

rawdahselam yeni üyeyim herkesten Allah razı olsun

vw aleyükm selam hoşgeldiniz...
ÂNI YAŞA...
Paylaş: