Anlamak için Oku!
.............kuran-ı kerimi anlayalım...........
1.564 görüntülenme · 11 yanıt
selamün aleyküm arkadaşlar bi animasyon izledim çok hoşuma gitti sizinde izlemenizi isterim....bana çok şey öğretti.inşallah size de öğretsin buyrun bakalım:
Anlamak için Oku!
Anlamak için Oku!
ÂNI YAŞA...
Aleyküm Selam ellerinize sağlık size saygısızlık ettiğim için özür dilerim sizi kırmak istemezdim sinirli bir insanım sizde o anıma denk geldiniz küs olmak bize yakışmaz hakkınızı helal edin bir daha ne olursa olsun küsmek yok :evet
Söz bir daha size karşılık vermiyeceğim uslu kız olucam büyüklerime saygılı olacam. :a24:

Bu gül size armağan olsun......Barıştık demi lütfen :a11:
Söz bir daha size karşılık vermiyeceğim uslu kız olucam büyüklerime saygılı olacam. :a24:

Peçeli-BülbülAleyküm Selam ellerinize sağlık size saygısızlık ettiğim için özür dilerim sizi kırmak istemezdim sinirli bir insanım sizde o anıma denk geldiniz küs olmak bize yakışmaz hakkınızı helal edin bir daha ne olursa olsun küsmek yok :evet
ben kimseye küsmem zaten kardeşim bu çocukluk olurdu...olabilir zaten o günden beri düşünüyorum.sinirli olduğun için bu kadar fevri bir çıkış yaptığının farkındayım.zaten bu sitedeki herkes çok cici gerçekten.çünkü çok şükür ki hepimiz ALLAH'IN YOLUNDAYIZ.DAHA BUNDAN BÜYÜK MUTLULUK OLUR MU?GÜL İÇİN ÇOK TEŞEKKÜRLER...
ÂNI YAŞA...
guo1903geçenlerde sanırım burda bir arkadaş paylaşmıştı ve o zaman izlemiştim. Bu gibi faydalı paylaşımlarda bulunmak dileğiyle...
rabbim sizden razı olsun...
amin inşallah kardeşim...
Hatirlamiş olduk tekrardan.....
Selamlar.
ÂNI YAŞA...
Kaynak: https://forum.islamiyet.gen.tr/konu/42720-kuran-i-kerimi-anlayalim · 21.08.2026 tarihinde yazdırıldı · İslamiyet.gen.tr Forum
◆İlgili Konular
- kocamaaaN kuran biz kuranı nasıl anlayalım aklımız yeter mi ? Kuran-ı Kerim meali 2 cevap
- Insanın Evveli ve Galubela olayı(Kuran-i Kerimi İbrahimi okuyuşla anlama) Dini sohbet 1 cevap
- Kuran-ı Kerimi nasıl ezberleyelim Bize Ayıracak 5 (beş) Dakikanız var mı 9 cevap
- Gönlüne Şifa arıyorsan Kuran-ı Kerimi Oku Kuran-ı Kerim meali 5 cevap
- Kuran-i kerimi herkes anlayabilir mi? Dini sohbet 2 cevap
- Anneme Kur'anı Kerimi Nasıl Öğretebilirim ? Bize Ayıracak 5 (beş) Dakikanız var mı 7 cevap
Giriş yap ve cevap yaz.