kardeşlerim aktütün saldırısını bir de kameraya çekmişler....yüce rabbiim onları öldürme sürüm sürüm süründür ya rabbim hem bu dünya da hemde diğer dünyada...
..........aktütün saldirisi..........
2.021 görüntülenme · 18 yanıt
Çalakîya Bezelê
kardeşlerim aktütün saldırısını bir de kameraya çekmişler....yüce rabbiim onları öldürme sürüm sürüm süründür ya rabbim hem bu dünya da hemde diğer dünyada...
ÂNI YAŞA...
Yasaklı Kullanıcı
★ Kıdemli Üye
- Tepki
- 1
- Ödül
- 18
Yasaklı Kullanıcı · ★ Kıdemli Üye · 128 mesaj
ALLAH ım belalarını versin
YA RAB hepsinin belasını ver
ALLAH ım şehitlerimizi PEYGAMBERİMİZİN (S.A.V.) sancağı dibinde haşret,amin
YA RAB hepsinin belasını ver
ALLAH ım şehitlerimizi PEYGAMBERİMİZİN (S.A.V.) sancağı dibinde haşret,amin
Ben izleyince gözyaşlarimi tutamadim.....o kadar salrinin tam ortasinda 4 bir yandan sarmişlar....allahim kahret ya rabbim onlari.senin kahredici adin ile kahret ki sen kahharsin....
ÂNI YAŞA...
Vay şerefsizler ya..:( Allah celle celalüh onları ve yandaşlarını perişan etsin. Bu kadar para aktarılan Ordumuzun haline bak.. Adamlar katırlarla geliyorlar ve oraya güpegündüz yerleşiyorlar..senin o kadar uçağın helikopterin ne yapıyor?? Anlaşılan ana kuzularına kimse önem vermiyor ve olan yine vatandaşa oluyor..
ne yazacağımı bile şaşırdım..Rabbim yardımcımız olsun..
selametle...
selametle...
:a17::a17::a17:
Guo1903, post: 807179, member: 14336Vay şerefsizler ya..:( Allah celle celalüh onları ve yandaşlarını perişan etsin. Bu kadar para aktarılan Ordumuzun haline bak.. Adamlar katırlarla geliyorlar ve oraya güpegündüz yerleşiyorlar..senin o kadar uçağın helikopterin ne yapıyor?? Anlaşılan ana kuzularına kimse önem vermiyor ve olan yine vatandaşa oluyor..
selametle...
ÂNI YAŞA...
tevbeYA-HAK, post: 807147, member: 73443Çalakîya Bezelê
Esselamun aleyküm ve rahmetullahi ve berekatüh.
Amin kardeşim.
Duyarlılığınızdan dolayıda Allah razı olsun,
Allah'a emanet olun
Selam ve baki dua ile kalın kardeşim.

böyle elim kolum bağli olduğunu hissederek sadece izlemek ne kadarda aci hepsini izliyemedim bile
mevlam perişan etsin onlari
ebabillerini tekrar gönder ya rab tipki fil ordusuna gönderdiğin gibi
askerlerimize,devletimize,milletimize yardim et
mevlam perişan etsin onlari
ebabillerini tekrar gönder ya rab tipki fil ordusuna gönderdiğin gibi
askerlerimize,devletimize,milletimize yardim et
son osm@nlı
allahım yardım yataklık edenleri de perişan et...allahım sebep olan yapan gibiidir.bilipde eli kolu bağlı oturanlarıda mahvet.allahım en ufak bir katkısı olanlarıda kahret..........
ÂNI YAŞA...
tevbeYA-HAK, post: 807147, member: 73443Çalakîya Bezelê
AMİN AMİN AMİN
Üzüntümüz çok büyük : ŞEHİTLERİMİZE RAHMET , gazilerimize şifa , analarımıza bolbol sabır.Kahraman ordumuz inşaALLAH hakkından gelecektir bu kandırılmış ,beyni yıkanmış mahlukların.Türk Milleti olarak moralimizi bozmadan birlik ve beraberlik içinde olmalıyız.Çok çalışmalıyız , Dinimize daha çok sarılmalıyız.Su uyur düşman uyumaz derler bakın aynı yere beş ay sonra ikinci saldırı olmuş .Bu videonun tarihine bakın 16 mayıs 2008
eminiş43amin amin amin
üzüntümüz çok büyük : şehitlerimize rahmet , gazilerimize şifa , analarımıza bolbol sabır.kahraman ordumuz inşaallah hakkından gelecektir bu kandırılmış ,beyni yıkanmış mahlukların.türk milleti olarak moralimizi bozmadan birlik ve beraberlik içinde olmalıyız.çok çalışmalıyız , dinimize daha çok sarılmalıyız.su uyur düşman uyumaz derler bakın aynı yere beş ay sonra ikinci saldırı olmuş .bu videonun tarihine bakın 16 mayıs 2008
biz içten bölündükçe hiç bir şey düzelmez ve nitekim ana kuzularimiz yine şehit olur...önce biz bir olmyi öğreneceğiz sonra müdafaayi........selametle....
ÂNI YAŞA...
tevbeYA-HAK, post: 807170, member: 59734Ben izleyince gözyaşlarimi tutamadim.....o kadar salrinin tam ortasinda 4 bir yandan sarmişlar....allahim kahret ya rabbim onlari.senin kahredici adin ile kahret ki sen kahharsin....
selamunaleykum
gercekten yaşlarımı zor tutuyorum
allah bıldığı gıbı yapsın
amın
allaha emanet ol öğretmenım
Hakkari Aktütün SAldırısı Canlı Görüntüler .. http://www.turkforums.net Farkıyla ..
bilemiyorum kardeşim ne olduğunu ama bu adreside bir dene istersen..selamün aleyküm....
bilemiyorum kardeşim ne olduğunu ama bu adreside bir dene istersen..selamün aleyküm....
ÂNI YAŞA...
selamun aleykum.
hiç kimsenin zulmü yanına kar kalmaz.er yada geç o kanların hesabı tek tek sorulacaktır.selametle
hiç kimsenin zulmü yanına kar kalmaz.er yada geç o kanların hesabı tek tek sorulacaktır.selametle
kasım hadi, post: 814665, member: 89579selamun aleykum.
inşallah kasım abi kimsenin ahı kimsede kalmaz....
ÂNI YAŞA...
Kaynak: https://forum.islamiyet.gen.tr/konu/42671-aktutun-saldirisi · 22.08.2026 tarihinde yazdırıldı · İslamiyet.gen.tr Forum
◆İlgili Konular
Giriş yap ve cevap yaz.