Sefine-i Hayat, post: 806721, member: 78579eS SELAMU ALEYKÜM GÜL YÜREKLİM....B)
YİNE BİZLERLE FAYDALI BİR KONUYU PAYLAŞMIŞSIN GÜL ALİYE'M.BİZ İNSANOĞULLARI HER DARDA KALIŞIMIZDA YELKENLERİMİZİ SUYA İNDİRİYORUZ NEDENSE.NEDEN BEN DİYE HAYIFLANMAYA BAŞLARIZ ÇOĞU KERE.HALBUKİ BELANINDA BİZE BİR NİMET OLARAK GÖNDERİLMİŞ OLABİLECEĞİ HİÇ GELMİYOR AKLIMIZA.BELKİ YENİ BİR HAYRA VESİLE OLACAK BU DERT OLARAK ALGILADIKLARIMIZ,BELKİ BİZİ UYARMAK İÇİN GELMİŞLERDİR.RAB'BİMİZİN C.C. GAFLETTEN KURTULMAMIZ İÇİN MUSİBETİ GÖNDERMİŞ OLDUĞUNU DÜŞÜNÜP,BELA KARŞISINDA SABREDİP, ALINMASI GEREKEN ÖNLEMLERİ ALARAK, YAŞAYAN ÖLÜLERDEN OLMAYAN İHLASLI KULLARINDAN EYLEMESİNİ İSTEYELİM HEPİMİZİ İNŞAALLAH.AMİN...HERŞEYİN YÜCE RABB C.C. DAN HAYRIYLA GELDİĞİNE İNANMALIYIZ...
EMEĞİNE YÜREĞİNE SAĞLIK GÜZEL KARDEŞİM.ALLAH C.C. EBEDİYEN RAZI OLSUN,ECRİNİ FAZLASIYLA VERSİN İNŞAALLAH.GEÇMİŞ BAYRAMIN MÜBAREK OLSUN BURDA YOKTUM GÜZEL KARDEŞİM.DAİMİ DUAMDA VE YÜREKTESİN.;)RAB'BİM E C.C. EMANETSİN CANIM KARDEŞİM.SELAMETLE,BAKİ MUHABBETLERE...
Ve aleyküm Selam yüreği güzel kardeşim..
Beğeniyle okudum yorumunu yine.. Rahman c.c razı ve memnun olsun senden ebeden inşallah.. Muhakkak ki, nimet olarak görmek gerekiyor can kardeşim.. Her şey bir hikmet ve maksada bağlıdır.. Sünnetullah'a iman etmiş isek bu gerçeği böyle kabul edenlerden olmalıyız inşallah..
Sevgi dolu kardeşim, güzel yüreğine, ellerine sağlık olsun inşallah..Çok teşekkür ederim bu güzel yorumun için.. Dualarımdasın.. Rahman c.c her daim yar ve yardımcın olsun.. En kısa zamanda tekrar aramızda olman duası ile, gül kalbinin Sahibi'ne emanet ol inşallah.. Baki Selam ve Dua ile..B)B)