öğrenmeye acık
2.052 görüntülenme · 15 yanıt
herkese hayırlı akşamlar diliyorum.bu siteye az önce üye oldum bi arkadasımın tavsiyesiyle bana cok güzel mealler okuduğunuzu ve dini sohbetler yaptığınızı söylemişti.hayatımı bastan dini kurallarımızı peygamberimizi kuranımızı öğrenerek yasamak istiyorum.açık bi insanım ve kapanmak istiyorum cevremde bu konu hakkında bana yardımcı olacak tek bi insanım bile yok.türban nasıl bağlanır onu bile bilmiyorum hepinizle tanısmak ve sizlerden bişeyler ögrenmek istiyorum.din eğitimi önce ailede başlıyor ama bana bu eğitimi çok az olsada eşim verdi.bişeyler öğrenmek .kitabımızın bize öğrettiği gibi yaşamak bi yerlerden başlamak istiyorum.herkese sevgiler hayırlı akşamlar
selamun aleykum güzel kardeşim,
hoşgeldiniz, Rabbim güzel düşüncelerinizi hayırlısıyla gerçekleştirmenizi nasip etsin inşaallah.istifadeli olmasını diliyorum.
selam ve dua ile...
hoşgeldiniz, Rabbim güzel düşüncelerinizi hayırlısıyla gerçekleştirmenizi nasip etsin inşaallah.istifadeli olmasını diliyorum.
selam ve dua ile...
Sözünüzü gizleyin, yahut onu açığa vurun; (fark etmez). Şüphesiz Allah, sinelerin özünü (kalplerde olanı) hakkıyla bilir.
özgürlüğün özgürlüğümüzdür Kudüs
özgürlüğün özgürlüğümüzdür Kudüs
Selamün Aleyküm hoşgeldiniz üyeliğiniz hayırlı olsun inşaallah. forumda en güzel şekilde faydalanmanız dileğiyle.Allah'a emanet olun.
bende yeni üye oldum siteye allah muvaffak etsin gerçek müslümanlığı yaşamayı mevlam herkese nasip etsin elimden geldiği kadarıyla yardımcı olmak isterim eğer aklına takılan bir şey olursa çekinmeden sora bilirsin hiçbirşey için geç değildir.ALLAHA EMANET OLUN.
selamun aleyküm ablacım.hoşgeldin aramıza islamiyet.gen ailesine hoşgeldin.elimizden geldiğince kardeşlerimize yardım etmeye çalışıyoruz .bu forma katılan kardeşlerimizin çoğunun hayatı değişti belki güzelleşti.inş içinde ki tümdileklerin kabul olur.bizde sana inş yardımcı oluruz.türban sorunlu arkadaşlarımız var.kapanmak istiyorsan kapan ablacım.hiçbirşey engel değil.sen yeter ki iste
aramıza hoş geldin...
aramıza hoş geldin...
selamın aleyküm kardeşim...
üyeliğin hayırlı olsun inşallah.bende yeni sayılırım bu sitede ama gerçekten burada paylaşımlar süper.doğru yerdesin.kapalılık konusunada değinmek istiyorum.bu hafta inşallah bende kapanıyorum.kendini hazır hissettiğin anda engelleyecek bir sorununda yoksa iş anlamında,bence hiç bekleme.
ibadetlerinin yanı sıra türbanlı bir bayan olman sana çok huzur verecektir.ayrıca senin bişiyleri daha iyi hissetmeni sağlayacaktır.ben buna inanıyorum.hakkında hayırlısı olsun inşallah...
Allah'a emanet ol,hayırlı günler...
aramıza hoş geldin...
selamın aleyküm kardeşim...
üyeliğin hayırlı olsun inşallah.bende yeni sayılırım bu sitede ama gerçekten burada paylaşımlar süper.doğru yerdesin.kapalılık konusunada değinmek istiyorum.bu hafta inşallah bende kapanıyorum.kendini hazır hissettiğin anda engelleyecek bir sorununda yoksa iş anlamında,bence hiç bekleme.
ibadetlerinin yanı sıra türbanlı bir bayan olman sana çok huzur verecektir.ayrıca senin bişiyleri daha iyi hissetmeni sağlayacaktır.ben buna inanıyorum.hakkında hayırlısı olsun inşallah...
Allah'a emanet ol,hayırlı günler...
sevinç 54
Yeni Üye
Yeni Üye · 0 mesaj
selamun aleyküm hoşgeldin allah yolunu açık etsin rabbim bizleri sevdigi kullarından eylesin inş
_YUSUF_ 🛡
Yönetici
✦ Mübarek Üye
- Tepki
- 1.043
- Ödül
- 113
Yönetici · ✦ Mübarek Üye · 4.070 mesaj
grafiti, post: 804216, member: 87297herkese hayırlı akşamlar diliyorum.bu siteye az önce üye oldum bi arkadasımın tavsiyesiyle bana cok güzel mealler okuduğunuzu ve dini sohbetler yaptığınızı söylemişti.hayatımı bastan dini kurallarımızı peygamberimizi kuranımızı öğrenerek yasamak istiyorum.açık bi insanım ve kapanmak istiyorum cevremde bu konu hakkında bana yardımcı olacak tek bi insanım bile yok.türban nasıl bağlanır onu bile bilmiyorum hepinizle tanısmak ve sizlerden bişeyler ögrenmek istiyorum.din eğitimi önce ailede başlıyor ama bana bu eğitimi çok az olsada eşim verdi.bişeyler öğrenmek .kitabımızın bize öğrettiği gibi yaşamak bi yerlerden başlamak istiyorum.herkese sevgiler hayırlı akşamlar
Allah'u teala yardımcınız olsun.
Allah'u teala çok çok sabırlar versin ki buna ibadette çok ihtiyaç vardır.
Bu linkteki külliyatı indir ve mutlaka sırayla hepsini okumaya gayret et.
İndir - kulliyatlar - Imam Gazali - DarulKitap.com
Selametle kal
Kaynak: https://forum.islamiyet.gen.tr/konu/42531-ogrenmeye-acik · 23.08.2026 tarihinde yazdırıldı · İslamiyet.gen.tr Forum
◆İlgili Konular
Giriş yap ve cevap yaz.