öğrenmeye acık

2.052 görüntülenme · 15 yanıt

Paylaş:
grafiti

grafiti

Yeni Üye · 9 mesaj

herkese hayırlı akşamlar diliyorum.bu siteye az önce üye oldum bi arkadasımın tavsiyesiyle bana cok güzel mealler okuduğunuzu ve dini sohbetler yaptığınızı söylemişti.hayatımı bastan dini kurallarımızı peygamberimizi kuranımızı öğrenerek yasamak istiyorum.açık bi insanım ve kapanmak istiyorum cevremde bu konu hakkında bana yardımcı olacak tek bi insanım bile yok.türban nasıl bağlanır onu bile bilmiyorum hepinizle tanısmak ve sizlerden bişeyler ögrenmek istiyorum.din eğitimi önce ailede başlıyor ama bana bu eğitimi çok az olsada eşim verdi.bişeyler öğrenmek .kitabımızın bize öğrettiği gibi yaşamak bi yerlerden başlamak istiyorum.herkese sevgiler hayırlı akşamlar
nuresma

nuresma

Mübarek Üye · 2.975 mesaj

selamun aleykum güzel kardeşim,
hoşgeldiniz, Rabbim güzel düşüncelerinizi hayırlısıyla gerçekleştirmenizi nasip etsin inşaallah.istifadeli olmasını diliyorum.
selam ve dua ile...
Sözünüzü gizleyin, yahut onu açığa vurun; (fark etmez). Şüphesiz Allah, sinelerin özünü (kalplerde olanı) hakkıyla bilir.

özgürlüğün özgürlüğümüzdür Kudüs
BalArısı

BalArısı

Üye · 22 mesaj

Hoşgeldiniz kardeşim .Hayırlı olsun üyeliğiniz .Selam ve dua ile... :a16:
Peçeli-Bülbül

Peçeli-Bülbül

Mübarek Üye · 2.111 mesaj

Selamün Aleyküm hoşgeldiniz üyeliğiniz hayırlı olsun inşaallah. forumda en güzel şekilde faydalanmanız dileğiyle.Allah'a emanet olun.

Düne Dair Ne Varsa Geçmişte Kaldı Cancağızım..Yeni Bir Gün Yeni Şeyler Söylemek Lazım..(Mevlana)
müslime

müslime

Yeni Üye · 2 mesaj

bende yeni üye oldum siteye allah muvaffak etsin gerçek müslümanlığı yaşamayı mevlam herkese nasip etsin elimden geldiği kadarıyla yardımcı olmak isterim eğer aklına takılan bir şey olursa çekinmeden sora bilirsin hiçbirşey için geç değildir.ALLAHA EMANET OLUN.
grafiti

grafiti

Yeni Üye · 9 mesaj

hepinize cok tşk ediyorum allah razı olsun hepimizden hayırlı günler dini kıssaları bekliyorum
mervenur1

mervenur1

Mübarek Üye · 2.302 mesaj

selamun aleyküm ablacım.hoşgeldin aramıza islamiyet.gen ailesine hoşgeldin.elimizden geldiğince kardeşlerimize yardım etmeye çalışıyoruz .bu forma katılan kardeşlerimizin çoğunun hayatı değişti belki güzelleşti.inş içinde ki tümdileklerin kabul olur.bizde sana inş yardımcı oluruz.türban sorunlu arkadaşlarımız var.kapanmak istiyorsan kapan ablacım.hiçbirşey engel değil.sen yeter ki iste
TUSEM TEKİN

TUSEM TEKİN

Üye · 32 mesaj

aramıza hoş geldin...

aramıza hoş geldin...

selamın aleyküm kardeşim...
üyeliğin hayırlı olsun inşallah.bende yeni sayılırım bu sitede ama gerçekten burada paylaşımlar süper.doğru yerdesin.kapalılık konusunada değinmek istiyorum.bu hafta inşallah bende kapanıyorum.kendini hazır hissettiğin anda engelleyecek bir sorununda yoksa iş anlamında,bence hiç bekleme.
ibadetlerinin yanı sıra türbanlı bir bayan olman sana çok huzur verecektir.ayrıca senin bişiyleri daha iyi hissetmeni sağlayacaktır.ben buna inanıyorum.hakkında hayırlısı olsun inşallah...

Allah'a emanet ol,hayırlı günler...
ayşe.a

ayşe.a

Mübarek Üye · 3.140 mesaj

selamün aleyküm kardeşim
hayırlı olsun üyeliğin, elimizden geldiğince inşaallah yardımcı olmaya çalışırız, selam ve dua ile kal..
grafiti

grafiti

Yeni Üye · 9 mesaj

Allahım hepinizden razı olsun inşallah bende kapanmadaki ilk adımımı attım .bi türban aldım bugün denedim.ama daha dısarı çıkmadım bakalım kendimi nasıl hissedeceğim dısarıda gezerken..
.berfin.

.berfin.

Aktif Üye · 71 mesaj

aramıza hosgeldın selam ve dua ile
sevinç 54

sevinç 54

Yeni Üye · 0 mesaj

selamun aleyküm hoşgeldin allah yolunu açık etsin rabbim bizleri sevdigi kullarından eylesin inş
_YUSUF_

_YUSUF_ 🛡

Yönetici · ✦ Mübarek Üye · 4.070 mesaj

grafiti, post: 804216, member: 87297herkese hayırlı akşamlar diliyorum.bu siteye az önce üye oldum bi arkadasımın tavsiyesiyle bana cok güzel mealler okuduğunuzu ve dini sohbetler yaptığınızı söylemişti.hayatımı bastan dini kurallarımızı peygamberimizi kuranımızı öğrenerek yasamak istiyorum.açık bi insanım ve kapanmak istiyorum cevremde bu konu hakkında bana yardımcı olacak tek bi insanım bile yok.türban nasıl bağlanır onu bile bilmiyorum hepinizle tanısmak ve sizlerden bişeyler ögrenmek istiyorum.din eğitimi önce ailede başlıyor ama bana bu eğitimi çok az olsada eşim verdi.bişeyler öğrenmek .kitabımızın bize öğrettiği gibi yaşamak bi yerlerden başlamak istiyorum.herkese sevgiler hayırlı akşamlar

Allah'u teala yardımcınız olsun.
Allah'u teala çok çok sabırlar versin ki buna ibadette çok ihtiyaç vardır.
Bu linkteki külliyatı indir ve mutlaka sırayla hepsini okumaya gayret et.
İndir - kulliyatlar - Imam Gazali - DarulKitap.com
Selametle kal
grafiti

grafiti

Yeni Üye · 9 mesaj

.berfin., post: 805116, member: 87587aramıza hosgeldın selam ve dua ile

tesekkür edrim canım herkese selam ve dua ile rabbim hepinizi korusun.etrafımızda ve sitede böle güzel insanlar olduktan sonra kimin sırtı yere gelir ki????
grafiti

grafiti

Yeni Üye · 9 mesaj

sevinç 54, post: 805205, member: 80740selamun aleyküm hoşgeldin allah yolunu açık etsin rabbim bizleri sevdigi kullarından eylesin inş

amin canım boşbulduk inşallah Allahım kimseyi doğruluk yolundan ayırmasın inşallah....
policdemo

policdemo

Mübarek Üye · 972 mesaj

a.s hosgeldiniz...
Paylaş:

İlgili Konular

Giriş yap ve cevap yaz.