✦ Mübarek Üye
- Ödül
- 16
Yasaklı Kullanıcı · ✦ Mübarek Üye · 716 mesaj
15.104 görüntülenme · 70 yanıt
✦ Mübarek Üye
mübin, post: 893949, member: 24008Camide 4 rekat imama uyuyorum evde ise 4 e 4 katsam kime ne
osman gazi1400 küsür yıldır hiçbir alimin ulemanın anlamadığını bu mübin denen şahıs anlamış..KURANDAN BAŞKA BİR MÜBİNİN DEDİĞİ GERÇEK...DİĞERLERİ YALAN...BÜTÜN DÜNYA DÜŞÜN MÜBİNİN PEŞİNE...İLERİ..ÇAĞDAŞ UYGARLIK YOLUNDA ÇAĞDAŞ DİN BEZİRGANI ..HERŞEY YANLIŞ ..BİR MÜBİN NİKİ GERÇEK...
mübin, post: 900087, member: 61910İshak yakup efendi ben kafama göre kılmıyorum benim uyduğum imamlar öyle kıldırıyorlar bizde onlara uyuyoruz.
sevgili ishak yakup kardeşim neden anlamak istemiyorsunuz bu kitap balta girmemiş ormanlarda bile geçerli olan kitap rekat yazılmamışsa Allah'ın bir bildiği vardır
✦ Mübarek Üye
El_Kassam, post: 900104, member: 93360Selefiliği Bu sitede yayamassınız..!!
Burdakiler Çok Şükürki Ehl-i Sünnetten Ayrılmayan Kardeşlerimizdir...
Yönetici kardeşimiz benim az önceki mesajımı silmiş..neden anlamadım ama ben osman gazi abimizi sakinleştirmek için yazmıştım...
Yani bu selefileri Allah c.c a Havale etmekten başka bişey yapmayalım...kavga etmemize gerek yok...
çünkü zaten bu güruh tasavvuf ehlini TEKFİR ediyor....
Selam ve Dua İle....
✦ Mübarek Üye
✦ Mübarek Üye
mübinSevgili Osman gazi Mübinin peşine düşün diye yazıyorum zaten ama Kitab'ı Mübin'in
mübin, post: 900128, member: 87927Benim amacım Kuran'a aykırı yazıları yazanları uyarmak. Burada hiç bir şey yaymaya çalışmıyorum fitne çıkarmaya da gelmedim kimsede bana gelip başka kitapları rehber gösterip bana dinimi öğretmesin yeter.
✦ Mübarek Üye
mübin, post: 900128, member: 87927Benim amacım Kuran'a aykırı yazıları yazanları uyarmak. Burada hiç bir şey yaymaya çalışmıyorum fitne çıkarmaya da gelmedim kimsede bana gelip başka kitapları rehber gösterip bana dinimi öğretmesin yeter.
✦ Mübarek Üye
mübinBismillahirrahmanirrahim döndük mü şimdi başa
El kassam kardeşim benim tanıdıklarım ve senin tanıdıkların biraraya gelsek senin yaşantını senin arkadaşların benim yaşantımı benim arkadaşlarım anlatsalar ben inanıyorumki sünnete uygun ve takvaca senden üstün gelebilirim.
İstersen hodri meydan
mübinBismillahirrahmanirrahim döndük mü şimdi başa
El kassam kardeşim benim tanıdıklarım ve senin tanıdıkların biraraya gelsek senin yaşantını senin arkadaşların benim yaşantımı benim arkadaşlarım anlatsalar ben inanıyorumki sünnete uygun ve takvaca senden üstün gelebilirim.
İstersen hodri meydan
✦ Mübarek Üye
Kaynak: https://forum.islamiyet.gen.tr/konu/42472-ehl-i-sunnet-kitaplarinda-uydurma-hadis-yoktur · 21.08.2026 tarihinde yazdırıldı · İslamiyet.gen.tr Forum
Giriş yap ve cevap yaz.
🔔 Bildirimlere izin ver
Namaz vakti yaklaşınca ve günün ayeti için nazik hatırlatmalar alın.