İzlerken Çok Etkilendiğim Bir Video Eklemek İstedim....

2.684 görüntülenme · 13 yanıt

Paylaş:
Nur_u Secde

Nur_u Secde

Mübarek Üye · 5.268 mesaj

devamını izleyemedim kardeşim çünkü daha öncede izlemiştim ve etkisinden çıkamadım.cesaretim yok açıkçası aynı korkuyu yaşamaya.ama tavsiye ederim .ahmet el aceminin sesi yanılıyormuyum.o ayrı bir konu zaten. insanın tüylerini diken diken eden bir imam.Allah ondan razı olsun.o nasıl bir sestir.maşallah.selam ve dua ile kalın kardeşim.
_Resul_

_Resul_

Mübarek Üye · 8.169 mesaj

mahsun kuldevamını izleyemedim kardeşim çünkü daha öncede izlemiştim ve etkisinden çıkamadım.cesaretim yok açıkçası aynı korkuyu yaşamaya.ama tavsiye ederim .ahmet el aceminin sesi yanılıyormuyum.o ayrı bir konu zaten. insanın tüylerini diken diken eden bir imam.Allah ondan razı olsun.o nasıl bir sestir.maşallah.selam ve dua ile kalın kardeşim.

Evet abla...Ahmet el aceminin sesi çok güzel değilmi? Gerçekten çok etkiliyor insanı genelde ibretlik olayları izlerken o güzel sesi koyuyorlar...

Allah(c.c) ondan razı olsun inşallah...

Hayırlı akşamlar...Allah(c.c)'ya emanet ol...Abla..
Rasulullah sallallahu aleyhi ve sellem Veda hutbesinde şöyle buyuruyor:
"Size iki şey bırakıyorum. Onlara sarıldığınız müddetçe asla sapıtmazsınız. Bunlar da Allah’ın kitabı (Kur’an) ve benim sünnetimdir." (Buhari-Müslim
_Resul_

_Resul_

Bu arada Allah(c.c) razı olsun inşallah..yanlız bunlar ibretlik güzel ama ...Bence islamı daha güzel anlatıp aşılamak daha önemli...

Çünkü böyle bir çok video var hele bir tanesi varki...çok etkileyici ama bence korkarak bir iş olmaz...

Rabbim bizi kuran-ı kerim ve peygamber efendimizin sünnetinden ayırmasın inşallah...

Amin...Hayırlı akşamlar..
"Size iki şey bırakıyorum. Onlara sarıldığınız müddetçe asla sapıtmazsınız. Bunlar da Allah’ın kitabı (Kur’an) ve benim sünnetimdir." (Buhari-Müslim
Nur_u Secde

Nur_u Secde

Mübarek Üye · 5.268 mesaj

_Resul_

Evet abla...Ahmet el aceminin sesi çok güzel değilmi? Gerçekten çok etkiliyor insanı genelde ibretlik olayları izlerken o güzel sesi koyuyorlar...

Allah(c.c) ondan razı olsun inşallah...

Hayırlı akşamlar...Allah(c.c)'ya emanet ol...Abla..

evet ablam muhteşem.Kuranı hergün ondan dinliyorum.Allah nazarlardan saklasın.özelikle haşr ve kıyamet süresini ondan dinleyipte ağlamayan yoktur heralde.amin inşallah.hayırlı geceler.sende Allaha emanet ol kardeşim.
MeD!NeM

MeD!NeM

Üye · 12 mesaj

Rabbim bizi kuran-ı kerim ve peygamber efendimizin sünnetinden ayırmasın inşallah...

Aminnn...Aminn... İnşaAllah..
_Resul_

_Resul_

Mesela şundan dedim yanlış anlaşılmasın...Azrailin eline mızrak vermişler başka bir videoda o da ibretlik etkileyici ama ..Acaba öylemi sonuçta azrail in de bir melek olduğunu unutuyoruz...Yani hatta o videoların altında yapılan yorumlar şöyleydi...

İslamı böyle karalamayın...Falan.. otarz yorumlar yazmışlardı...İslam dini güzel din..Yani bir insanı namaza başlatacaksak böyle değilde güzel şeyler anlatarak peygamberimizi tanıtarak...Daha güzel şeyler yaparak başlatmalıyız...

Hayırlı akşamlar inşallah anlaşılmışımdır...
harun78xxx

harun78xxx

Aktif Üye · 64 mesaj

emeğiniz için teşekkürler
aikoay

aikoay

Aktif Üye · 53 mesaj

nasil seyredecegiz acaba bu videoyu
yalniz_yolcu

yalniz_yolcu

Mübarek Üye · 634 mesaj

acilmiyo kardesim ya izleyemedigim için çok üzüldüm..
gülkoksam

gülkoksam

Mübarek Üye · 969 mesaj

evet bendede açılmıor çok üzüldüm çok isterdim bunu dinlemeyi
tuba_m

tuba_m

Aktif Üye · 97 mesaj

Acılmıyor vıdeo:(
tubae

tubae

Kıdemli Üye · 179 mesaj

evet açılmıyorrrrr bendede