İzlerken Çok Etkilendiğim Bir Video Eklemek İstedim....
2.684 görüntülenme · 13 yanıt
devamını izleyemedim kardeşim çünkü daha öncede izlemiştim ve etkisinden çıkamadım.cesaretim yok açıkçası aynı korkuyu yaşamaya.ama tavsiye ederim .ahmet el aceminin sesi yanılıyormuyum.o ayrı bir konu zaten. insanın tüylerini diken diken eden bir imam.Allah ondan razı olsun.o nasıl bir sestir.maşallah.selam ve dua ile kalın kardeşim.
mahsun kuldevamını izleyemedim kardeşim çünkü daha öncede izlemiştim ve etkisinden çıkamadım.cesaretim yok açıkçası aynı korkuyu yaşamaya.ama tavsiye ederim .ahmet el aceminin sesi yanılıyormuyum.o ayrı bir konu zaten. insanın tüylerini diken diken eden bir imam.Allah ondan razı olsun.o nasıl bir sestir.maşallah.selam ve dua ile kalın kardeşim.
Evet abla...Ahmet el aceminin sesi çok güzel değilmi? Gerçekten çok etkiliyor insanı genelde ibretlik olayları izlerken o güzel sesi koyuyorlar...
Allah(c.c) ondan razı olsun inşallah...
Hayırlı akşamlar...Allah(c.c)'ya emanet ol...Abla..
Rasulullah sallallahu aleyhi ve sellem Veda hutbesinde şöyle buyuruyor:
"Size iki şey bırakıyorum. Onlara sarıldığınız müddetçe asla sapıtmazsınız. Bunlar da Allah’ın kitabı (Kur’an) ve benim sünnetimdir." (Buhari-Müslim
"Size iki şey bırakıyorum. Onlara sarıldığınız müddetçe asla sapıtmazsınız. Bunlar da Allah’ın kitabı (Kur’an) ve benim sünnetimdir." (Buhari-Müslim
Bu arada Allah(c.c) razı olsun inşallah..yanlız bunlar ibretlik güzel ama ...Bence islamı daha güzel anlatıp aşılamak daha önemli...
Çünkü böyle bir çok video var hele bir tanesi varki...çok etkileyici ama bence korkarak bir iş olmaz...
Rabbim bizi kuran-ı kerim ve peygamber efendimizin sünnetinden ayırmasın inşallah...
Amin...Hayırlı akşamlar..
Çünkü böyle bir çok video var hele bir tanesi varki...çok etkileyici ama bence korkarak bir iş olmaz...
Rabbim bizi kuran-ı kerim ve peygamber efendimizin sünnetinden ayırmasın inşallah...
Amin...Hayırlı akşamlar..
_Resul_
Evet abla...Ahmet el aceminin sesi çok güzel değilmi? Gerçekten çok etkiliyor insanı genelde ibretlik olayları izlerken o güzel sesi koyuyorlar...
Allah(c.c) ondan razı olsun inşallah...
Hayırlı akşamlar...Allah(c.c)'ya emanet ol...Abla..
evet ablam muhteşem.Kuranı hergün ondan dinliyorum.Allah nazarlardan saklasın.özelikle haşr ve kıyamet süresini ondan dinleyipte ağlamayan yoktur heralde.amin inşallah.hayırlı geceler.sende Allaha emanet ol kardeşim.
Mesela şundan dedim yanlış anlaşılmasın...Azrailin eline mızrak vermişler başka bir videoda o da ibretlik etkileyici ama ..Acaba öylemi sonuçta azrail in de bir melek olduğunu unutuyoruz...Yani hatta o videoların altında yapılan yorumlar şöyleydi...
İslamı böyle karalamayın...Falan.. otarz yorumlar yazmışlardı...İslam dini güzel din..Yani bir insanı namaza başlatacaksak böyle değilde güzel şeyler anlatarak peygamberimizi tanıtarak...Daha güzel şeyler yaparak başlatmalıyız...
Hayırlı akşamlar inşallah anlaşılmışımdır...
İslamı böyle karalamayın...Falan.. otarz yorumlar yazmışlardı...İslam dini güzel din..Yani bir insanı namaza başlatacaksak böyle değilde güzel şeyler anlatarak peygamberimizi tanıtarak...Daha güzel şeyler yaparak başlatmalıyız...
Hayırlı akşamlar inşallah anlaşılmışımdır...
Kaynak: https://forum.islamiyet.gen.tr/konu/42308-izlerken-cok-etkilendigim-bir-video-eklemek-istedim · 21.08.2026 tarihinde yazdırıldı · İslamiyet.gen.tr Forum
◆İlgili Konular
- Hayatima bir güzel söz eklemek istiyorum Güzel Sözler 3 cevap
- Kur'an-ı Kerim'i Worde Eklemek Hakkında.. Kuran-ı Kerim 2 cevap
- Tam tamina 150 tane ilahi hepsi 5 partta birde izlerken gözyasina bogulacaginiz bir k İlahiler ve Ezgiler 3 cevap
- izlerken kalbiniz Allah Allah diye atacak İlahiler ve Ezgiler 1 cevap
- çocuk gülme krizine girdi.izlerken bende krize girdim.ya siz? Video, Klipler, Slayt ve Animasyonlar 24 cevap
- OKUYALIM.İZLERKEN AĞLAYALIM. Bize Ayıracak 5 (beş) Dakikanız var mı 28 cevap
Giriş yap ve cevap yaz.