“Emanetini geri aldı!”
2.295 görüntülenme · 26 yanıt
zeynommmpaylaşımın çok güzeldi allah razı olsun şuanki zamanda yine rabbim emanetini aldığında böyle sabırlı davranabilen varmıdır acaba... ben ne günah işlemişim annemi kaybettiğimde çok isyan ettim ve daha sonraları sabredemedim bi yere kadar sabır ama sonra yine en basiti isyan hep kolay neyse ona kaçmışım lütfen size yalvarıyorum benim içinde dua edin allahım affet
.
Cenab-ı hak cümlemizden razı olsun.Annenize rahmet eylesin.Unutmayalım ki,Allahü teala verir imtihan eder,alır imtihan eder.İsyan etmek nefsin sevdiği işlerdendir onun için bundan çok sakınalım.Bir hadis-i kudsi de;Kaza ve kaderime razı olmayan yeryüzünde kulum diye bulunmasın gitsin kendine başka bir rab arasın buyurulmuş.İşin sonunun nereye varacağını düşünmeli nefsin istediğinin tam tersini yapmalıdır.Allahü teala yardımcınız olsun.Selametle kalın.
özgür berçinlicok guzel bır paylasım. elıne saglık
Estağfirullah.Teşekkür ederiz,Cenab-ı Hak razı olsun.
*Dilini muhafaza et, seni sokmasın. Çünkü o, büyük bir yılandır.
* Allahü teâlâ rızka kefildir ama imana kefil değildir.
İMRENAllahim herkese burdaki gibi islami tam anlayip iyi bir müslüman olmayi nasip etsin sadece imaninin kuvvetli olmasi sayesinde bunu bu şekilde daha kolay kabullene bilmiş .
Paylaşiminizdan dolayi allah razi osun kardeşim
teşekürler
mahseri:(( Allah razı olsun kardeşim çok güzel bir paylaşımdı.gözlerm dolu dolu okudum bizlerde böyle şuur nasip etsin rabbim..:(
Amin.Cenab-ı hak cümlemizden razı olsun kardeşim.Dualarınız kabul olsun inşallahü teala.
küçük-kulselamun aleyküm
Aleyküm Selam.
küçük-kulpaylaşım için çok teşşekkürler ALLAH CELLE VE CELALÜHU razı olsun
Biz teşekkür ederiz kardeşim.Allahü teala cümlemizden razı olsun.Selametle kalın.
küçük-kulkardeşim yazınızı bilgisayrıma ekledim hakkınızı helal edin lütfen...:(:(:(:(.....
Estağfirullah kardeşim.Yazı benim değil.kaynak Mehmetoruc.com sitesi
Ben hakkımı herkese helal ettim sizde helal edin İnşallahü teala.
Ben hakkımı herkese helal ettim sizde helal edin İnşallahü teala.
Kaynak: https://forum.islamiyet.gen.tr/konu/42279-emanetini-geri-aldi · 23.08.2026 tarihinde yazdırıldı · İslamiyet.gen.tr Forum
◆İlgili Konular
- geri yükleme geri alınmıyor? Bilgisayar Destek 1 cevap
- Filistine destek-ceza aldı... Boykot 7 cevap
- Bu kez Kuran'ı hedef aldı Bize Ayıracak 5 (beş) Dakikanız var mı 10 cevap
- Windows 10 İlk Büyük Güncellemesini Aldı! Windows 10 11 cevap
- Biri Öldü Biri Kaldı, Kalanı Eller Aldı Bize Ayıracak 5 (beş) Dakikanız var mı 32 cevap
- ALTIN BEYİN ÖDÜLÜ ALDI Dini Hikayeler 6 cevap
Giriş yap ve cevap yaz.