bebecik...

1.349 görüntülenme · 17 yanıt

Paylaş:
nuresma

nuresma

Mübarek Üye · 2.975 mesaj

İşte yine öyleyim; boğazıma bir hıçkırık düğümlenmiş haldeyim. Öyle ki konuşmaya başlasam, tek bir kelime çıksa ağzımdan, yüreğim o anda sökülüp gidecek.
Ayaklarım uyuşuyor.”ol dersin oluverir, senin her şeye gücün yeter Allah’ım”…radyodan bu sesler yükselirken içimden acı geçiyor…söyleyemiyorum kimseye ama, bir kağıt yetişiyor imdada…
Dışarıda lapa lapa kar yağarken içimde hissettiğim yüreklerin üşüdüğü geliyor aklıma.

Asılıyor bir küçük, bebek, damarlarımdan…yuvam sıcak ama ayaklarım uyuşuyor, nasıl olur? Ben bu sıcak odada olmama rağmen üşüyorum… bebek ısrar ediyor çekiyor damarlarımı…Keşke verebilsem keşke… gözlerimden birkaç damla düşse yeter mi beyaz yürecik… biliyorum yetmez ama sen gülümsersin yine de hüzünlü gözlerinle…ne olur yetse…

Kalkmak istiyorum kalkamıyorum..acaba gerçekten istiyor muyum kalkmayı, çivilenmiş miyim yerime yoksa kendi kendimi mi çivilemişim…
Ben uyurken neler oluyor söyleyin karanlıklar! Sizin de aydınlığın da Rabbi olan Rahman rahmetini bir an bile kesmezken ben uyuyor muyum…
Al bebek! Al damarlarımdan akan sıcaklığı, o küçücük ellerin bırakmasın sakın bedenimde dolaşan o ipliği… ne olur bırakma, bırakırsan yerin dibine geçmekten korkarım uçmanın aksine… bırakma bırakırsan o ipi simsiyah olup karanlığa esir olacağım…
kış/2007
Sözünüzü gizleyin, yahut onu açığa vurun; (fark etmez). Şüphesiz Allah, sinelerin özünü (kalplerde olanı) hakkıyla bilir.

özgürlüğün özgürlüğümüzdür Kudüs
AFRA_NUR

AFRA_NUR

Mübarek Üye · 2.128 mesaj

esselamun aleyküm nuruum
emeğine sağlık rabbim razı olsun selametle..
ferahhfeza

ferahhfeza

Mübarek Üye · 10.922 mesaj

selamun aleykum güzel kardeşim yüreginize saglık harika bir deneme olmuş

muhabbetle baki selamlar :)
nuresma

nuresma

AFRA_NUResselamun aleyküm nuruum
emeğine sağlık rabbim razı olsun selametle..

ve aleykum selam ablacım.
çok teşekkür ederim.ecmain inşallah.
Rabbimize emanet olasın.
Sözünüzü gizleyin, yahut onu açığa vurun; (fark etmez). Şüphesiz Allah, sinelerin özünü (kalplerde olanı) hakkıyla bilir.

AFRA_NUR

AFRA_NUR

Mübarek Üye · 2.128 mesaj

nuresmave aleykum selam ablacım.
çok teşekkür ederim.ecmain inşallah.
Rabbimize emanet olasın.
[/quote
sende rabbim emanetsin canım
nuresma

nuresma

aminenurselamun aleykum güzel kardeşim yüreginize saglık harika bir deneme olmuş

muhabbetle baki selamlar :)

ve aleykum selam,
Teşekkür ederim güzel kardeşim,
sizin de güzel gönlünüze sağlık.
selam ve dua ileB)

nuresma

nuresma

Nur_u Secde

Nur_u Secde

Mübarek Üye · 5.268 mesaj

selamün aleyküm ablam.
çok hoş olmuş.hayırlı geceler.
nuresma

nuresma

Nur_u Secde, post: 806410, member: 69715selamün aleyküm ablam.
çok hoş olmuş.hayırlı geceler.

ve aleykum selam ablam,
teşekkür ederim. size de hayırlı geceler inşaallah.
selam ve "dua" ile...

can-medine

can-medine

Kıdemli Üye · 120 mesaj

Allah razı olsun emeğine sağlık kardeşim
gülnisa

gülnisa

Mübarek Üye · 11.851 mesaj

selamunaleykum kardeşim
emeğıne sağlık
allaha emanet ol
selam ve dua ıle
nuresma

nuresma

can-medineAllah razı olsun emeğine sağlık kardeşim

ecmain inşaallah kardeşim.
üyeliğiniz de hayırlı olsun duasıyla...

can-medine

can-medine

Kıdemli Üye · 120 mesaj

saolasın kardeşim hayırlıların en güzeli bu üyelik benim için dua etmek ve edilmek kadar güzel bi duygu yok olsa gerek esselamü aleyküm
aliye_aliye

aliye_aliye

Altın Üye · ✦ Mübarek Üye · 16.828 mesaj

Selamün Aleyküm can kardeşim.
Rahman c.c razı olsun inşallah.. Emeğinize ve gönlünüze sağlık olsun.. Özgün ve çok güzel bir denemeydi.. Beğeniyle okudum güzel kardeşim.. Maşallah, yorum yeteneğinizdeki güzelliği, denemelerinizde de görmek mümkün.. Rahman c.c daimi eylesin inşallah..Maşallah güzel kardeşim..B)
Rabbimize emanetimsiniz inşallah..Selam ve baki Dua ile kalın.
nuresma

nuresma

gülnisaselamunaleykum kardeşim
emeğıne sağlık
allaha emanet ol
selam ve dua ıle

ve aleykum selam hocam,
teşekkür ederim.
Siz de Rabbimize emanet olunB)
muhabbetle...

nuresma

nuresma

aliye_aliye, post: 811613, member: 72504
Selamün Aleyküm can kardeşim.
Rahman c.c razı olsun inşallah.. Emeğinize ve gönlünüze sağlık olsun.. Özgün ve çok güzel bir denemeydi.. Beğeniyle okudum güzel kardeşim.. Maşallah, yorum yeteneğinizdeki güzelliği, denemelerinizde de görmek mümkün.. Rahman c.c daimi eylesin inşallah..Maşallah güzel kardeşim..B)
Rabbimize emanetimsiniz inşallah..Selam ve baki Dua ile kalın.

ve aleykum selam güzel kardeşim,
Rabbim sizden de razı ve hoşnut olsun.
değerli yorumunuz için çok teşekkür ederim. hüsn-ü zan eylemişsiniz.
muhabbetlerimle, Mevla'ya emanet olun.B)

EFECE

EFECE

Mübarek Üye · 515 mesaj

Emeginize saglik
nuresma

nuresma

sağolun Efece kardeşim.
selametle...

Paylaş:

İlgili Konular

Giriş yap ve cevap yaz.