Kaza orucu !!!!!!!

852 görüntülenme · 4 yanıt

Paylaş:
Arzu_76

Arzu_76

Yeni Üye · 0 mesaj

Selamün aleyküm

Kaza oruçlarımı tutmak istiyorum

Ama ben bir şey duymuştum. Ramazan orucu hariç diğer oruçları tutmaya başlarken hafta başından başlamak en güzeliymiş. Ramazan orucu ise hangi gün başlıyorsa o günden başlanıp tutulurmuş.

Şimdi ise arkadaşımla konuşurken muallakta kaldık. Sizden de bu konuda yardım istiyorum. Konuyla ilgili doğru bilgisi olan kardeşlerimden yardım bekliyorum.

Hepinize şimdiden teşekkür ederim.
Arzu_76

Arzu_76

Yeni Üye · 0 mesaj

::::::::::::::::::::::
_ZÜMRA_

_ZÜMRA_

Mübarek Üye · 9.962 mesaj

arzu kardeşim aleyküm selam

hiç böyle bişey duymadım sorularla islamiyete bi sorun bakalım ne cevap vericekler. bizi de haberdar edersiniz. hangi gün olursa olsun tutuyoruz biz kazalarımızı.
mmhn

mmhn

Kıdemli Üye · 165 mesaj

bende hergün tutuyorum belirli bi günü yok bildigim kadarıyla.ama sadece cuma günleri tek tutulmadıgını biliyorum.müslamanların bayramı oldugu için cuma günü oruç tutulacagı zaman cumayla birlikte bi gün öncesi ya da bi gün sonrası tutulması gerekiyo diye biliyorum...
benide bilgilendirirseniz sevinirim
Arzu_76

Arzu_76

Yeni Üye · 0 mesaj

Camimizin hocasına sordum
Tutacağımız gün diye bir şey yokmuş (haftabaşı ya da haftasonu ) herhangi bir günden başlanabilirmiş sadece ramazan haricinde cuma günü de tutacaksak bir gün öncesi ya da bir gün sonrası tutmamız gerekiyormuş cuma günü tek gün tutulmazmış.

Rabbim razı olsun sizlerden
Paylaş:

İlgili Konular

Giriş yap ve cevap yaz.