Herkes Dua Kardeşini seçsin !!!

6.070 görüntülenme · 78 yanıt

Paylaş:
SİYAH

SİYAH

Üye · 38 mesaj

Senator-ahraz-sevda hafiz ben hepinizede dua ederim bana da dua eder misiniz lütfen allah im o nu şeytanin vesveselerinden koru diyerek
_SeNaToR_

_SeNaToR_

Yasaklı Kullanıcı · ✦ Mübarek Üye · 1.220 mesaj

sevda hafız, post: 794776, member: 62730tamam bariş kardeşim bende sana edeyım.adım evet sevda dua ederken ALLAHIM sevdanın sıkıntısının en kısa zamanda sonuclanmasını nasıb eyle ve onu takvalı bir mü'mine yele dıye dıye dua edermısınız rica edıyorum.eger sizinde varsa yazabılırsınız

Allah razı olsun tamam dediğin şekilde ederim...

Sende Barış kardeşimiz karar verme aşamasında ona hayırlısı ne ise ona karar versin diye edersen yeter kardeş..
Selametle

ahraz kardeş neydeydin tamamladım 5 li..Diğer kardeşler dua edecektir umarım.
_ahraz_

_ahraz_

Kıdemli Üye · 264 mesaj

Sağolasın sevda bacım,öncelikle hepimizin duası kabul ola inşallah.
Hayırlısıyla sıkıntımdan kurtulmam için,bu sıkıntının hayırlara vesile olması,ve gönlümün muradını vermesi için dua edermisin,ayrıca bende barış kardeşimin duasını aldım inşallah hakkını verirrim istediğin özel bi dua varsa alabilirim.
Dualarımız makbul ve kabul olur inşalah... Bu arada ismim Zahide.
ardam_47

ardam_47

Kıdemli Üye · 207 mesaj

arkadaşlar bende dua kardeşi arıyorum, adım ibrahim içinde buılunduğum borç batağından kurtulmam için dua edermisiniz...
ebuzer25

ebuzer25

Mübarek Üye · 1.845 mesaj

SİYAH, post: 794779, member: 50627Senator-ahraz-sevda hafiz ben hepinizede dua ederim bana da dua eder misiniz lütfen allah im o nu şeytanin vesveselerinden koru diyerek

ALLAH razı olsun siyah size dua edcegim.yarın gece dualarda buluşmak dilegiyle
ebuzer25

ebuzer25

_ahraz_, post: 794782, member: 50627Sağolasın sevda bacım,öncelikle hepimizin duası kabul ola inşallah.
Hayırlısıyla sıkıntımdan kurtulmam için,bu sıkıntının hayırlara vesile olması,ve gönlümün muradını vermesi için dua edermisin,ayrıca bende barış kardeşimin duasını aldım inşallah hakkını verirrim istediğin özel bi dua varsa alabilirim.
Dualarımız makbul ve kabul olur inşalah... Bu arada ismim Zahide.

ahraz kardeşim benim için sıkıntımın hayırla sonuclanması ve takvalı bir yaşantı için dua istiyorum sizden.dualarla buluşmak dilegiyle
_SeNaToR_

_SeNaToR_

Yasaklı Kullanıcı · ✦ Mübarek Üye · 1.220 mesaj

Yarın gece Kalplerimiz Dualarımızla atacak kardeşlerim...Siyah kardeşş ismini söyleyebilirmisin..Ona göre dua edelim.
SİYAH

SİYAH

Üye · 38 mesaj

Ben dua ederim ibrahim kardeş allah seni hayirlisi ile borç batağindan kurtarsin
ebuzer25

ebuzer25

ardam_47, post: 794783, member: 50627arkadaşlar bende dua kardeşi arıyorum, adım ibrahim içinde buılunduğum borç batağından kurtulmam için dua edermisiniz...

ibrahim kardeşim zaten sızın yazınızı okuduktan sonra kac gündür dua ediyorum ama yarın gecede sizede dua edcegım.inşallah tez zamanda sıkıntılarınızdan kurtulursunuz.
moonlight_25

moonlight_25

Yeni Üye · 4 mesaj

ben mehtap hakkımdan en hayırlısı ne ise onu istiyorum bana dua edin
SİYAH

SİYAH

Üye · 38 mesaj

Benim ismim melike
sağolun allah razi olsun
örtündüğümden beri gelişen vesveselerimden kurtulmak istiyorum inşallah
moonlight_25

moonlight_25

Yeni Üye · 4 mesaj

mehtap ben eşimden ayrildim iş ariyorum hayirli bir iş için bana dua eder misiz.allah razi olsun.
_ahraz_

_ahraz_

Kıdemli Üye · 264 mesaj

Sevda ablacım dualarda buluşmak ümidiyle,sanırım ismin Sevda değilmi?
Bu arada tanışmamıza da vesile oldu Barış kardeşimden Allah razı olsun ...
moonlight_25

moonlight_25

Yeni Üye · 4 mesaj

Ibrahim kardeş allah yardimcin olsun allah seni darda koymasin inşallah.tez zamanda inşallah borcunu ödersin.amin
ebuzer25

ebuzer25

_ahraz_, post: 794800, member: 44598Sevda ablacım dualarda buluşmak ümidiyle,sanırım ismin Sevda değilmi?
Bu arada tanışmamıza da vesile oldu Barış kardeşimden Allah razı olsun ...

evet ahraz kardeşim ismim sevda bende tanıştıgımıza memnun oldum.yaa nekadar güzel hiç tanımadıgımız sesini duymadıgımız kendısını görmedıgımız kardeşlerimiz için dua edıyoruz.ALLAh vesile olanlardan razı olsun
ebuzer25

ebuzer25

benim listemde 5 kısıyı gectı ama melike abla sızede dua edecegım.hayırlı kandıller
SİYAH

SİYAH

Üye · 38 mesaj

Mehtap kardeşim allah sana hayirli bir iş nasip etsin inşallah
ben de örtündüm islam üzere yaşamak istiyorum ama şeytan bir türlü yakami birakmiyor örtündükten sonra takintilarim başladi örnek sürekli el yikiyorum
_ahraz_

_ahraz_

Kıdemli Üye · 264 mesaj

Evet rabbim cennetinde de beraber olmayı nasib eder inşallah, ettiğimiz duaların hürmetine.
seda_seda_

seda_seda_

Kıdemli Üye · 305 mesaj

bana dua kardeşliği yapacak kımse yokmu kardeşlerim*???
_ahraz_

_ahraz_

Kıdemli Üye · 264 mesaj

Ben alabilirim kardeşim. ismin ve istediğini söylemen yeterli
Paylaş:

Giriş yap ve cevap yaz.