emanet olun...
Selamün aleyküm
717 görüntülenme · 4 yanıt
selamünaleyküm arkadaşlar bende araniza yeni katildim.bu güzel ramazan ayinda rabbim hepimizin dualarini kabul etsin.herkes için herşeyin en hayirlisi olsun.allah a
emanet olun...
emanet olun...
saol kardeşim hoşbulduk.burası gerçekten çok güzel bir site saat 6 buçuktan beri burdayım.okudukça okuyorum.hepsi birbirinden güzel.bazen gözyaşlarımı da tutamıyorum.Rabbim hepimizin yar ve yardımcısı olsun
yaban gülüsaol kardeşim hoşbulduk.burası gerçekten çok güzel bir site saat 6 buçuktan beri burdayım.okudukça okuyorum.hepsi birbirinden güzel.bazen gözyaşlarımı da tutamıyorum.Rabbim hepimizin yar ve yardımcısı olsun
Amin kardeşim.evet cok güzel paylaşımlar var.Dua bölümünde de birbirimiz için dualar ediyoruz ,birbirimizin dertlerini dinliyoruz.Bende burada olmaktan çok memnunum.Rabbim güzel şeyler okuyup,ögrenip hayata geçirebilmemizi nasip eylesin bizlere inşaAllah..
saol kardeşim hoşbulduk.burası gerçekten çok güzel bir site saat 6 buçuktan beri burdayım.okudukça okuyorum.hepsi birbirinden güzel.bazen gözyaşlarımı da tutamıyorum.Rabbim hepimizin yar ve yardımcısı olsun
Kaynak: https://forum.islamiyet.gen.tr/konu/41776-selamun-aleykum · 24.08.2026 tarihinde yazdırıldı · İslamiyet.gen.tr Forum
◆İlgili Konular
- Selamün aleyküm Tanışma Köşesi 4 cevap
- selamün aleyküm ey adem oğulları Tanışma Köşesi 3 cevap
- " SeLaMüN ALeyKüM " Tanışma Köşesi 6 cevap
- selamün Aleyküm Tanışma Köşesi 14 cevap
- selamün aleyküm Dini sohbet 2 cevap
- Selamün Aleyküm Dostlarım ben İzmir Tire den Mesut AVCI kardeşiniz Tanışma Köşesi 14 cevap
Giriş yap ve cevap yaz.