Selamün aleyküm

717 görüntülenme · 4 yanıt

Paylaş:
yaban gülü

yaban gülü

Üye · 10 mesaj

selamünaleyküm arkadaşlar bende araniza yeni katildim.bu güzel ramazan ayinda rabbim hepimizin dualarini kabul etsin.herkes için herşeyin en hayirlisi olsun.allah a
emanet olun...
gamze0387

gamze0387

Kıdemli Üye · 197 mesaj

aleyküm selam,hoşgeldin kardeşim,üyeligin hayırlı olsun.Duana içten Amin ,inşaAllah Rabbim dualarımızı kabul eylesin,hakkımızda hayırlısını nasip etsin.
yaban gülü

yaban gülü

Üye · 10 mesaj

saol kardeşim hoşbulduk.burası gerçekten çok güzel bir site saat 6 buçuktan beri burdayım.okudukça okuyorum.hepsi birbirinden güzel.bazen gözyaşlarımı da tutamıyorum.Rabbim hepimizin yar ve yardımcısı olsun
gamze0387

gamze0387

Kıdemli Üye · 197 mesaj

yaban gülüsaol kardeşim hoşbulduk.burası gerçekten çok güzel bir site saat 6 buçuktan beri burdayım.okudukça okuyorum.hepsi birbirinden güzel.bazen gözyaşlarımı da tutamıyorum.Rabbim hepimizin yar ve yardımcısı olsun

Amin kardeşim.evet cok güzel paylaşımlar var.Dua bölümünde de birbirimiz için dualar ediyoruz ,birbirimizin dertlerini dinliyoruz.Bende burada olmaktan çok memnunum.Rabbim güzel şeyler okuyup,ögrenip hayata geçirebilmemizi nasip eylesin bizlere inşaAllah..
yaban gülü

yaban gülü

Üye · 10 mesaj

saol kardeşim hoşbulduk.burası gerçekten çok güzel bir site saat 6 buçuktan beri burdayım.okudukça okuyorum.hepsi birbirinden güzel.bazen gözyaşlarımı da tutamıyorum.Rabbim hepimizin yar ve yardımcısı olsun
Paylaş:

İlgili Konular

Giriş yap ve cevap yaz.