yalnız

954 görüntülenme · 5 yanıt

Paylaş:
SİYAH

SİYAH

Üye · 38 mesaj

şu an bu sitede olan hiç kimse yok mu? Konuşmak tanışmak isteyen kimse yok mu? Yalnız mıyım ne?
ŞEB-İ ARUS

ŞEB-İ ARUS

Mübarek Üye · 1.904 mesaj

yahu kardeşim konularını takip etsen ya neden 4 tane konu acıon bi taneye yazsan daha ii olmaz mı
Sen yine sükutu giyin! Dilersen hiç konuşma.
Ben kelamlarımı çürüttüm yolunda.Çarpsada bir tokat gibi yüzüme, her
harfi yoluna heceledim. Ve bilesin üstüne aşkı giydirdiğim, Söz verdim
ben bu yüreğe, Hiçbir harfi sensiz bir cümleye kurban etmedim
Kaan Erdem

Kaan Erdem 🛡

Yönetici · ✦ Mübarek Üye · 11.197 mesaj

hoş geldiniz sayın kardeşim.

sitemizde konuşmak yada tanışmak mantığı altında bir girişim yoktur lakin selamünleyküm derseniz aleykümselam diye sizi karşılayacak çok sayıda kardeşimiz vardır.

Mevlam niyetlerimizi halis eylesin bu mübarek gün ve sonralarında yolumuzdan şaşırtmasın,şeytana ve nefsimize esir olmayalım inşaALLAH.

Üyeliğiniz hayırlı ve daim olsun faydalı ve kaynaklara dayalı paylaşımlarınızı bekliyor bu paylaşımlar ilede meşguliyetinizi dua ve ümi d ediyoruz selametle kalınız inşaALLAH.
papatyalı

papatyalı

Aktif Üye · 83 mesaj

merhaba bende aranıza yenı katıldım bumarım guzel paylaşımlar yaparız hayırlı ıftarlar herkeze
Guo1903

Guo1903

Mübarek Üye · 2.657 mesaj

papatyalımerhaba bende aranıza yenı katıldım bumarım guzel paylaşımlar yaparız hayırlı ıftarlar herkeze

Hoşgeldiniz.. İnşallah faydalı paylaşımlarınızı bekliyoruz..
Selam ve dua ile..
Peçeli-Bülbül

Peçeli-Bülbül

Mübarek Üye · 2.111 mesaj

Es-Selamü Aleyküm hoşgeldiniz üyeliğiniz hayırlı olsun hayırlı ramazanlar.......

Düne Dair Ne Varsa Geçmişte Kaldı Cancağızım..Yeni Bir Gün Yeni Şeyler Söylemek Lazım..(Mevlana)
Paylaş:

İlgili Konular

Giriş yap ve cevap yaz.