yalnız
954 görüntülenme · 5 yanıt
yahu kardeşim konularını takip etsen ya neden 4 tane konu acıon bi taneye yazsan daha ii olmaz mı
Sen yine sükutu giyin! Dilersen hiç konuşma.
Ben kelamlarımı çürüttüm yolunda.Çarpsada bir tokat gibi yüzüme, her
harfi yoluna heceledim. Ve bilesin üstüne aşkı giydirdiğim, Söz verdim
ben bu yüreğe, Hiçbir harfi sensiz bir cümleye kurban etmedim
Ben kelamlarımı çürüttüm yolunda.Çarpsada bir tokat gibi yüzüme, her
harfi yoluna heceledim. Ve bilesin üstüne aşkı giydirdiğim, Söz verdim
ben bu yüreğe, Hiçbir harfi sensiz bir cümleye kurban etmedim
Yönetici
✦ Mübarek Üye
- Tepki
- 230
- Ödül
- 63
Yönetici · ✦ Mübarek Üye · 11.197 mesaj
hoş geldiniz sayın kardeşim.
sitemizde konuşmak yada tanışmak mantığı altında bir girişim yoktur lakin selamünleyküm derseniz aleykümselam diye sizi karşılayacak çok sayıda kardeşimiz vardır.
Mevlam niyetlerimizi halis eylesin bu mübarek gün ve sonralarında yolumuzdan şaşırtmasın,şeytana ve nefsimize esir olmayalım inşaALLAH.
Üyeliğiniz hayırlı ve daim olsun faydalı ve kaynaklara dayalı paylaşımlarınızı bekliyor bu paylaşımlar ilede meşguliyetinizi dua ve ümi d ediyoruz selametle kalınız inşaALLAH.
sitemizde konuşmak yada tanışmak mantığı altında bir girişim yoktur lakin selamünleyküm derseniz aleykümselam diye sizi karşılayacak çok sayıda kardeşimiz vardır.
Mevlam niyetlerimizi halis eylesin bu mübarek gün ve sonralarında yolumuzdan şaşırtmasın,şeytana ve nefsimize esir olmayalım inşaALLAH.
Üyeliğiniz hayırlı ve daim olsun faydalı ve kaynaklara dayalı paylaşımlarınızı bekliyor bu paylaşımlar ilede meşguliyetinizi dua ve ümi d ediyoruz selametle kalınız inşaALLAH.
Es-Selamü Aleyküm hoşgeldiniz üyeliğiniz hayırlı olsun hayırlı ramazanlar.......
Kaynak: https://forum.islamiyet.gen.tr/konu/41742-yalniz · 22.08.2026 tarihinde yazdırıldı · İslamiyet.gen.tr Forum
◆İlgili Konular
- İstikbâl Yalnız Ve Yalnız İslâmiyet’in olacak İslami Bilgi ve Kaynaklar 3 cevap
- Yalnız Ağaç Kıssadan Hisse 11 cevap
- Hanif Murat'ın Hüküm Yalnız ALLAH'ındır kitabı çıktı Dini sohbet 1 cevap
- yalnız bir GÜL hatırına bu bahçeye vardık Peygamberimiz Hz. Muhammed ( sav ) 45 cevap
- Yalnız allah bilsin Nasihatler 1 cevap
- "Sünnet'i terk edip yalnız Kur'an ile amel etmek isteyenler İslami Bilgi ve Kaynaklar 2 cevap
Giriş yap ve cevap yaz.