sigaranın yaptıgna bakın (ŞOK OLUCAKSINIZ)
3.134 görüntülenme · 25 yanıt
acamıyorum ama yasaklı dio:(
Sen yine sükutu giyin! Dilersen hiç konuşma.
Ben kelamlarımı çürüttüm yolunda.Çarpsada bir tokat gibi yüzüme, her
harfi yoluna heceledim. Ve bilesin üstüne aşkı giydirdiğim, Söz verdim
ben bu yüreğe, Hiçbir harfi sensiz bir cümleye kurban etmedim
aylin26acamıyorum ama yasaklı dio:([/QUOT
evet yasaklı ama bi program var ama eşim ayarladı artık gire biliyoruz sizde önce o işlemi yapmanız lazım dır belki bilemiycem
YouTube - Broadcast Yourself. [Anonymoused]
önce burdan bi girin sonra sık kullanılanlara ekleyin sonra bu burdan linki tıklayın olur belki
efzairemaylin26acamıyorum ama yasaklı dio:([/QUOT
evet yasaklı ama bi program var ama eşim ayarladı artık gire biliyoruz sizde önce o işlemi yapmanız lazım dır belki bilemiycem
YouTube - Broadcast Yourself. [Anonymoused]
önce burdan bi girin sonra sık kullanılanlara ekleyin sonra bu burdan linki tıklayın olur belki
tamam cok saol hamdolsun sigara içmiyorum ama içenlere lafım olsun izletmek için acmaya caliştim nasip yaparsım iyi oluyr.selametle.
Sen yine sükutu giyin! Dilersen hiç konuşma.
Selamün aleyküm
cok tesekkür ederim. Allah razi olsun. Fazla birsey anlayamadim, sesli konusma yoktu, ama orada bircok videolar daha görüm. Link i kaydeddim, InsAllah hepsini izleyecgim. Tekrardan Allah Razi olsun. cola linkini bircok kisilere gönderdim. baktilar, cok tiksindiler, birdaha icmeyeceklerini söylediler. InsAllah sigara icin de ayni sonucu aliriz.
cok tesekkür ederim. Allah razi olsun. Fazla birsey anlayamadim, sesli konusma yoktu, ama orada bircok videolar daha görüm. Link i kaydeddim, InsAllah hepsini izleyecgim. Tekrardan Allah Razi olsun. cola linkini bircok kisilere gönderdim. baktilar, cok tiksindiler, birdaha icmeyeceklerini söylediler. InsAllah sigara icin de ayni sonucu aliriz.
Unuttum yazmaya
tebrik ederim cok faydali seyler buluyorsun. Bizleri de nasiplendiriyorsun. Allah c.c. razi olsun
tebrik ederim cok faydali seyler buluyorsun. Bizleri de nasiplendiriyorsun. Allah c.c. razi olsun
Sebahat.28Unuttum yazmaya
ilgilendigniz için ALLAH sizden razı olsun vazifemiz kardeşim müslüman müslümanda meshul dür
selametle kalın
şok oldum yaaa bu kadar canlı canlı hiç görmemiştim sigaranın zararlarını...aman ya rabbim...
ÂNI YAŞA...
içenlere bu uyarıda yetmez merak etmeyin yine içerler..çünkü bırakamıyorlar zayıflar... iradeli degiller..
rabbim ıslah etsin hepsini.. bizim halimiz nasıl acaba pasif içiçiler olarak onunda deneyini yapsalar keşke...belki sevdiklerine yapılan zararı görünce bırakırlar..;)
rabbim ıslah etsin hepsini.. bizim halimiz nasıl acaba pasif içiçiler olarak onunda deneyini yapsalar keşke...belki sevdiklerine yapılan zararı görünce bırakırlar..;)
Kaynak: https://forum.islamiyet.gen.tr/konu/41731-sigaranin-yaptigna-bakin-sok-olucaksiniz · 06.10.2026 tarihinde yazdırıldı · İslamiyet.gen.tr Forum
Giriş yap ve cevap yaz.