Masa Üstlerimiz:))
16.930 görüntülenme · 160 yanıt
aminenur, post: 796030, member: 85590haklısın güzel ne diyelim ;) maşaALLAH maşaALLAH :)
benimkinden sonra ama :D
üstüme alındım bana yazdınız dimi güzel kardeşim=)
evet sizinki daha güzel;)
hayırlı geceler
Sözünüzü gizleyin, yahut onu açığa vurun; (fark etmez). Şüphesiz Allah, sinelerin özünü (kalplerde olanı) hakkıyla bilir.
özgürlüğün özgürlüğümüzdür Kudüs
nuresma, post: 796031, member: 88162üstüme alındım bana yazdınız dimi güzel kardeşim=)
evet sizinki daha güzel;)
hayırlı geceler
yok nuresmacım yanlış okumuşum ..gözler açısından pc yi kapatma zamanım geldi galiba :D
hayırlı geceler güzel kardeşim :):)
Yönetici
✦ Mübarek Üye
- Tepki
- 230
- Ödül
- 63
Yönetici · ✦ Mübarek Üye · 11.197 mesaj
aminenur, post: 796034, member: 88162yok nuresmacım yanlış okumuşum ..gözler açısından pc yi kapatma zamanım geldi galiba :D
hayırlı geceler güzel kardeşim :)
:)size de:H
Sözünüzü gizleyin, yahut onu açığa vurun; (fark etmez). Şüphesiz Allah, sinelerin özünü (kalplerde olanı) hakkıyla bilir.
vaktileylhadi bakalım masa üstü resimlerinizi görelim ;)özel ailevi vs resimleri paylaşmayalım lütfen
görev çubuğunu üste nasıl taşıdın anlatabilir misin?? ben de yapmak istiorum da..
huzur sokağı, post: 797244, member: 3585görev çubuğunu üste nasıl taşıdın anlatabilir misin?? ben de yapmak istiorum da..
Görev çubuğunun kilidini kaldırın, sonra görev çubuğunda boş bir yere tıklayıp yukarı, yana, nereye isterseniz sürükleyin.
vaktileyl, post: 797253, member: 69715Görev çubuğunun kilidini kaldırın, sonra görev çubuğunda boş bir yere tıklayıp yukarı, yana, nereye isterseniz sürükleyin.
çok teşekkür ederim..
...sevmekle başladıysa her şey öyle bitmeli...
ben bu resmi bir türlü büyütemedim.ne yapmama gerekiyor ya..
...sevmekle başladıysa her şey öyle bitmeli...
enise karadenizbuda benim masaüstüm bakalım beğenecek misiniz??:a11:
imageshackus da en alttaki linki kopyalayıp arasına yapıştırın kardeşim böyle yapıyorum ben.
selam ve dua ile....
Kaynak: https://forum.islamiyet.gen.tr/konu/41714-masa-ustlerimiz · 06.09.2026 tarihinde yazdırıldı · İslamiyet.gen.tr Forum
Giriş yap ve cevap yaz.