Bayram Tatili 9 Gün

1.533 görüntülenme · 10 yanıt

Paylaş:
_şimal_

_şimal_

Mübarek Üye · 3.231 mesaj

:a14:Bakan Çiçek, Ramazan Bayramı'nın da yaklaştığını belirterek, bu konuda da bazı kararlar alındığını bildirdi.
Çiçek, şunları söyledi: ''Ramazan Bayramı tatili kesintisiz olarak devam edecek. Arife günü yarım gün, bayramdan sonraki Cuma günü de yine tatil olacak böylece 9 günlük tatil yaşanacak..

HERKESE HAYIRLI TATİLLER:a14:
Im_muslim

Im_muslim

Mübarek Üye · 3.194 mesaj

Selamünaleyküm...

Evet kardeşim bayram tatili 9 gün. Biz öğretmenlerin tatili bu cuma günü başlıyor. Pazartesi dersin olmaması iyi oldu diyebilirim.:):)
Bu sayede hiç değilse ailemle az da olsa bir kaç gün iftar ve sahur yapabileceğim RABBİM nasip ederse...

ALLAHa emanet olunuz
selam ve dua ile...
_şimal_

_şimal_

aleyküm selam... Rabbımın zınıyle aılenızle hayırlı vakıt gecırmenızı dılerım...şimdiden bılet kalmamıs uzak memelekette olanlara duyrulur:!!!
edas

edas

Kıdemli Üye · 151 mesaj

Selam aleykum
Makedonya'da yasamama ramen Turkiye'deki 9 gunluk bayram tatilinden faydalanicam;)
_şimal_

_şimal_

edasSelam aleykum
Makedonya'da yasamama ramen Turkiye'deki 9 gunluk bayram tatilinden faydalanicam;)

aleyküm selam.... hayırlı tatiller dilerimm edas kardeşim....
nursah

nursah

Kıdemli Üye · 108 mesaj

s.a maalesef ben bu uzun tatilden faydalanamayanlardanım:'(sadece 3 gün tatilim var..ne yapalım buna da şükür
Bir gün Dünyaya ait büyük bir derdin olursa Rabbine dönüp,'Benim büyük bir derdim var!'deme..Derdine dönüp'Benim büyük bir Rabbim var!'de......
gülnisa

gülnisa

Mübarek Üye · 11.851 mesaj

selamunaleykum evet 9 gun tatıl
ama kızmasın kımse bence cok fazla
uzakta olanlara hak verıyom ama okullar acısından kayıp
ozellıkle 1. sınıflar ıcın
4 -5 gün yeterlıydı
allah bu mübarek gunde tüm dostları zıyaret etmeyı gönül almayı nasıp etsın amın
allaha emanet olun
_şimal_

_şimal_

nursahs.a maalesef ben bu uzun tatilden faydalanamayanlardanım:'(sadece 3 gün tatilim var..ne yapalım buna da şükür

aleyküm selam nursah kardeşim... senın adına üzüldüm... niye tatılın 3 gun sakıncası yoksa sordum ama...
s.s.s

s.s.s

Mübarek Üye · 2.871 mesaj

gülnisaselamunaleykum evet 9 gun tatıl
ama kızmasın kımse bence cok fazla
uzakta olanlara hak verıyom ama okullar acısından kayıp
ozellıkle 1. sınıflar ıcın
4 -5 gün yeterlıydı
allah bu mübarek gunde tüm dostları zıyaret etmeyı gönül almayı nasıp etsın amın
allaha emanet olun

haklısın hocam:a35:
nursah

nursah

Kıdemli Üye · 108 mesaj

_şimal_aleyküm selam nursah kardeşim... senın adına üzüldüm... niye tatılın 3 gun sakıncası yoksa sordum ama...

tabiiki sakıncası yok kardeşim..özel sektörde çalışıyorum ve çalıştığım yerde resmi tatiller uygulanmıyor bu yüzden sadece bayram süresince tatilim var...
Bir gün Dünyaya ait büyük bir derdin olursa Rabbine dönüp,'Benim büyük bir derdim var!'deme..Derdine dönüp'Benim büyük bir Rabbim var!'de......
_şimal_

_şimal_

nursahtabiiki sakıncası yok kardeşim..özel sektörde çalışıyorum ve çalıştığım yerde resmi tatiller uygulanmıyor bu yüzden sadece bayram süresince tatilim var...

Rabbim kolaylık ve sabır versın kardesim...hayırlı rızık kazanman dileğiyle...
Paylaş:

İlgili Konular

Giriş yap ve cevap yaz.