Bu yazım tamamen “Ben Müslümanım” diyen Hanımları ilgilendirir.Diğerleri alınmasınla

2.379 görüntülenme · 22 yanıt

Paylaş:
ping_pong

ping_pong

Mübarek Üye · 691 mesaj

Bu yazım tamamen “Ben Müslümanım” diyen Hanımları ilgilendirir.Diğerleri alınmasınla

Bu yazım tamamen “Ben Müslümanım” diyen Hanımları ilgilendirir. Diğerleri alınmasınlar

Allâh (CC) Müslüman kadınlara “Kendilerini vitrinleyen kadınlar gibi bedenlerinizi başkalarının arzularına peşkeş çekmeyin” buyuruyor. (Ahzab sûresi: 32-33)

Vücutlarını keyfemayeşa/sereserpe açanlar bunu “medeniyet” adına yaptıklarını iddia ediyorlar. “Açılmayı medeniliğin gereği olarak yapıyoruz” diyorlar. Bu gerekçe zırzır cehalettir. Zaten açılıp saçılıp vücutları nazarlara ve uzuvlara peşkeş çekmek de cahiliyye mantığıdır. Her cahiliyye mantığı taşıyan kadın açılır ve mahremiyetlerini çevresine saçar.

“-Efendim olur mu hiç? Falanca bu kadar yıl okumuş profesör olmuş. Falanca 3 üniversite bitirmiş, 8 tane lisan biliyor. Bir diğeri Bakan olmuş. Buncası milletvekili, genel müdür olmuş. Köşklerde yalılarda oturanlar var. Yazarı-çizeri cabadan. Bir giydiğini bir daha giymiyor. Ekranlarda efkâr dağıtanları var. Bunlara mı cahil diyorsun? Bizim bildiğimiz bunların tamamı medenidir.”

Sözü Lâ Edri’nin iki mısralık beyanıyla bitirelim:

“Ne kürküdür, ne kolyesi, ne süsü
Kadına şahsiyet veren örtüsüdür örtüsü.”

ismailagacami.com
NSBBZN

NSBBZN

Kıdemli Üye · 462 mesaj

Selamun aleyküm
Paylaşım için teşekkürler....
selam ve daimi dua iel.....
Allah’ım nurumu artır , bana nur ver ve benim için bütün nurları içine alan büyük bir nur ihsan eyle...
1truepathislam

1truepathislam

Kıdemli Üye · 148 mesaj

selamun aleykum.. Allah razı olsun kardeşim paylaşımın için..
selam ve dua ile...
ping_pong

ping_pong

Mübarek Üye · 691 mesaj

NSBBZN, post: 790860, member: 86801Selamun aleyküm
Paylaşım için teşekkürler....
selam ve daimi dua iel.....

Aleyküm selam

sizde Allaha emanet olunuz :a35:
ping_pong

ping_pong

Mübarek Üye · 691 mesaj

1truepathislam, post: 790869, member: 69715selamun aleykum.. Allah razı olsun kardeşim paylaşımın için..
selam ve dua ile...

Aleyküm selam

sizdende RAzı olsun kardeşim

Allaha emanet olunuz :a12:
ping_pong

ping_pong

Mübarek Üye · 691 mesaj

neslihantozan

neslihantozan

Mübarek Üye · 3.695 mesaj

Medeniyet ile bedeviliği birbirine karıştırırsanız, açıklığı-saçıklığı da medeniyetle özdeşleştirirseniz ineklerin medeniliğine asla erişemezsiniz. Açıklıkta hayvanlarla yarışa girenler için esfelesafilinin dibi vardır.

çok güzel anlatılmş ilgiyle okudm eline sağlık
selametle...
dilrubaa

dilrubaa

Yeni Üye · 1 mesaj

tesettür..evet doğru tanım burada yapılmış. bende çıplaklığı medeniyet olarak algılayan geriici zihniyetlere, çıplaklık medeniyet ise hayvanlar en medeninizdir diyorum.eveet bizi yaratan,icat etmiş olan şüphesiz ki bizi bizim bilmediğimizden daha iyi bilir. o halde o tesettürü emretmişse amenna ve saddekna!!!
suskunkiz

suskunkiz

Üye · 18 mesaj

ALLAH Razı olsun kardeşim
Nur_u Secde

Nur_u Secde

Mübarek Üye · 5.268 mesaj

selamün aleyküm kardeşim.Allah razı olsun.ibret verici bir paylaşım.selam ve dua ile kalın.
ping_pong

ping_pong

Mübarek Üye · 691 mesaj

neslihantozanMedeniyet ile bedeviliği birbirine karıştırırsanız, açıklığı-saçıklığı da medeniyetle özdeşleştirirseniz ineklerin medeniliğine asla erişemezsiniz. Açıklıkta hayvanlarla yarışa girenler için esfelesafilinin dibi vardır.

çok güzel anlatılmş ilgiyle okudm eline sağlık
selametle...

yorumunz için tesekkürler :a12:
ping_pong

ping_pong

Mübarek Üye · 691 mesaj

suskunkiz“Ne kürküdür, ne kolyesi, ne süsü
ALLAH Razı olsun kardeşim

ALLAH sızden de Razı olsun kardeşim

selametle kalın
ŞEB-İ ARUS

ŞEB-İ ARUS

Mübarek Üye · 1.904 mesaj

selamun aleykum hakikatler bunlar cok cok guzel işşlenmiş konu okuyup anlayanlardan olalım inşaALLAH emeginize yureginize saglık rabbim hidayet versin hepimize.
Sen yine sükutu giyin! Dilersen hiç konuşma.
Ben kelamlarımı çürüttüm yolunda.Çarpsada bir tokat gibi yüzüme, her
harfi yoluna heceledim. Ve bilesin üstüne aşkı giydirdiğim, Söz verdim
ben bu yüreğe, Hiçbir harfi sensiz bir cümleye kurban etmedim
ping_pong

ping_pong

Mübarek Üye · 691 mesaj

dilrubaatesettür..evet doğru tanım burada yapılmış. bende çıplaklığı medeniyet olarak algılayan geriici zihniyetlere, çıplaklık medeniyet ise hayvanlar en medeninizdir diyorum.eveet bizi yaratan,icat etmiş olan şüphesiz ki bizi bizim bilmediğimizden daha iyi bilir. o halde o tesettürü emretmişse amenna ve saddekna!!!

yorumunz için tesekkürler cok haklısınız

bizler kuluz ne emrediyorsa itaat etmeliyiz
ping_pong

ping_pong

Mübarek Üye · 691 mesaj

mahsun kulselamün aleyküm kardeşim.Allah razı olsun.ibret verici bir paylaşım.selam ve dua ile kalın.

Aleyküm Selam
abla
Allah sizden de razı olsun

yorumunz için tesekkürler :a26:
ping_pong

ping_pong

Mübarek Üye · 691 mesaj

aylin26selamun aleykum hakikatler bunlar cok cok guzel işşlenmiş konu okuyup anlayanlardan olalım inşaALLAH emeginize yureginize saglık rabbim hidayet versin hepimize.

Aleyküm SElam

amın kardesım amin okuyup anlayanlardan olmak dilegiyle

herkese Rabbim hıdayetı nasıp etsin:a41:
ebuzer25

ebuzer25

Mübarek Üye · 1.845 mesaj

cok yerinde bir paylasım olmuş begenıyle okudum ALLAH razı olsun.
ping_pong

ping_pong

Mübarek Üye · 691 mesaj

sevda hafız, post: 793560, member: 85860cok yerinde bir paylasım olmuş begenıyle okudum ALLAH razı olsun.

ALLAH sizdende razı olsun selametle kalınn :a07:
gnnr

gnnr

Aktif Üye · 64 mesaj

selamun aleyküm kardeşim gerçekten çok güzel bi konuya değinmişsin. İnşallah bunları anlayan cahiller çıkar ve doğru yolu bulurlar. Allahuteala razı olsun

selametle
gnnr

gnnr

Aktif Üye · 64 mesaj

sözümü lütfen yanlış anlamayın. cahiller kelimesini daha doğru yolu bulamamış açık saçık giyinen bayanlarımıza dedim. Allahın izniyle inşallah onlarda bigün hak yoluna döneceklerdir..

selametle
Paylaş:

Giriş yap ve cevap yaz.