Kuran Kursu hakkında
12.680 görüntülenme · 20 yanıt
vaktileylŞeyhli tuba Kız Kuran Kursu
Allah celle celalühü razı olsun sizden.çok güzelmiş ama istanbul uzak kalıyor burada olsaydı olabilirdi.aklıma gelen herkese soruyorum ama daha bulamadım:(
gamze0387Allah celle celalühü razı olsun sizden.çok güzelmiş ama istanbul uzak kalıyor burada olsaydı olabilirdi.aklıma gelen herkese soruyorum ama daha bulamadım:(
rabia hatun kız kurankursu varmış kocaelinde kime sorsan söylermiş meşhurmuş anca bukadar bilgi edinebildim kusura bakma kardeşim
Rabia Hatun Kız Kuran Kursu
Yeşilova Mahallesi İzmit - Kocaeli
vaktileyl
rabia hatun kız kurankursu varmış kocaelinde kime sorsan söylermiş meşhurmuş anca bukadar bilgi edinebildim kusura bakma kardeşim
Rabia Hatun Kız Kuran Kursu
Yeşilova Mahallesi İzmit - Kocaeli
ne kusuru,ilgilenmene ne kadar sevindim anlatamam kardeşim.Allah celle celalühü razı olsun.
selamün aleyküm gamzecim.ben lale eğer hala kurs hakkında araştırmaların devam ediyorsa seçim yapamadıysan sana tavsiyem pendik tuba kuran kursudur.bende ordan mezunum fazla disiplinli ama çok kaliteli bir eğitimi var.diyanet bünyesinde bir kurs.bilgi almak istersen msn mi verebiliirim...
Ve aleykum selam,bayagı olmuştu bu konuyu açalı.Bir kurs bulmuştum iş çıkışları gidiyordum,ama fazla devam etmedim.hayırlısıyla yeni iş bulursam inşaAllah tekrar gitmeyi istiyorum.O şekilde de her yer kabul etmiyor.Allah c.c razı olsun süheybe ve lale kardeşim,ilginiz için teşekkür ederim.
r.a.b.i.aslm gamze bn rabia hatun kuran kursunda okuyorum ck güzel bir kurs kndi seçimini yapmadıysn snde gel
Ve aleykum selam Rabiacım.Ben geçen sene tecvid ve mahreçler için 1 ay kadar gitmiştim başka bir kursa,çalıştıgım için akşamları gidebilecegim bir yer arıyordum.Rabia Hatun Kuran Kursu biraz uzak kalıyor bana.Şuan gitmiyorum ama tekrar gitmeyi düşünürsem aklımda bulunsun.Allah yardımcın olsun,ilmini artırmanı nasip eylesin inşaAllah.
selamn aleykum arkadslar bnde kuran kursuna gitmek dinmzi cok daha iyi öğrenmek istyrum ama güvenebılecegm kuran kursu bulamadm bna yardım edermısnz lutfen cok istyrm fakat bayrampşa tarafında otryrm bna yakın bıryer olursa sevınırım yatılıda olabılır lutfen..
Kaynak: https://forum.islamiyet.gen.tr/konu/41654-kuran-kursu-hakkinda · 22.08.2026 tarihinde yazdırıldı · İslamiyet.gen.tr Forum
Giriş yap ve cevap yaz.