ALLAH YAR VE YARDIMCINIZ OLSUN

3.864 görüntülenme · 45 yanıt

Sefine-i Hayat, post: 790383, member: 87418eS SELAMU ALEYKÜM DEĞERLİ KARDEŞİM.VERDİĞİN KIYMETLİ BİLGİLER İÇİN RAB'BİM C.C. RAZI OLSUN EBEDEN İNŞAALLAH.UYGULAMAK DUASIYLA HAYIRLI RAMAZANLAR OLSUN KARDEŞİM.SELAM VE DUAM İLE.RAB'BİM E C.C. EMANET OLASINIZ.HAYIRLI RAMAZANLAR...B)
Nevin_1982, post: 790386, member: 77129Selamun aleykum zeynepçim.Rahman razı olsun senden.Şimdiye kadar hiç aklıma gelmemişti.Köşesinden bile geçmemişti diyebilirim.Evet peygamberimizle,ashabıyla,diğer peygamberlerle dimi??Ben eğer unutmazsam yaparım inşaallah.Allaha emanet olunuz

kezzy, post: 790423, member: 66917Eweet bunu daha önce bu sitede okumustum
kimdi hatirlamiyorum ama Hakkini helal etsin sizde tabiii
Bu bayram insallah unutmayacagim telefonumun alarminida kuracagim ve ömrümde ilk defa ilk kez Peygamber efendimizle bayramlasacagim insaAllah
tuhce, post: 790470, member: 74557böle bir güzeliği bizlere hatırlatın için saolun bunu bende yapıcam hayatımda ilkdefa olcak ama ne dicemi bilmiyorum yardım edermisiniz şimdiden teşekürler
-KAAN-aleykümselam sayın kardeşim hatırlatma ve bilmeyenlere ulaştırma adına hayırlı ve yararlı bir paylaşım olmuş ALLAH celle celalühu razı olsun inşaALLAH.
''DİLDE BÜLBÜL GİBİ SÜSLÜ KELİMELER İLE ŞAKIYANLARDAN DEĞİLDE KALPTE DERİNDEN EN AĞIRINDAN YAŞAYANLARDAN OLMAK DUASI VE ÜMİDİ İLE''
selam ve yürekten samimi dualarımla selametle kalınız kardeşim hayırlı ve bereketli günler,ramazanlar,bayramlar olsun.
olunlu71Zeyneprukiye kardeşim ALLAH c.c razı olsun senden ne kadar güzel konuya temas etmişsin unutmak ne kelime aklımızın ucundan geçmeyen bir hizmet,bu siteye kayıt olmakla ne kadar haklı oldugumu şimdi daha iyi anlıyorum,Rabbim tekrar tekrar razı olsun senden.
gülnisa, post: 793686, member: 87587aleykumselam güzel kardeşim
allah razı olsun
belkı coğumuzun şımdıye kadar duşunmedığı onemlı bır konu
once kımınle bayramlaşmak
şu an şu saatte bunu öğrendım
allah her daım uygulamayı nasıp etsın
once sevgılı peygamber efendımızle ınşaallah
allah a emanet ol
selam ve dua ıle
@ebruli, post: 795873, member: 86916ALLAH c.c razi olsun.cok guzel bir konuyu bizle paylasmissiniz.hayatimda okadar bayram gecirdim ama sizin belirttiginiz gibi hic bir bayram sabahim olmadi buda benim hatam kusurum:(YUCE RABBIM bayram gunune yetistirirse beni dediginizi uygulayacagim.bayramlasmaya sevgililer sevgilisiyle bayramlasacagim insaallah.
ALLAH YAR VE YARDIMCINIZ OLSUN
nigdeli, post: 796820, member: 85028Selamün aleyküm canım kardeşim
Mevla Teala sizden razı olsun, sevabınızı yazsın inşaAllah.. uygulayanlardan oluruz güzel kardeşim inşaAllah..Rabbimiz c.c Mübarek Ramazan Bayramınızı hayırların vesilesi eylesin, nice bayramlara hayırlarla eriştirsin inşaAllah..Dualarda buluşmak duasıyla kardeşim.
Allah'a emanet olunuz..Selametle inşaAllah..B)
Kaynak: https://forum.islamiyet.gen.tr/konu/41614-ilk-once-kimle-bayramlascaksiniz · 24.08.2026 tarihinde yazdırıldı · İslamiyet.gen.tr Forum
Giriş yap ve cevap yaz.
🔔 Bildirimlere izin ver
Namaz vakti yaklaşınca ve günün ayeti için nazik hatırlatmalar alın.