Gökyüzünü ihtişam'ı
3.500 görüntülenme · 18 yanıt
Im_muslim, post: 789486, member: 87085Selamünaleyküm DAMLA kardeşim...
Emeğinize sağlık. Hepsi de çok güzel resimler. Gökyüzünün maviliği, Güneşin kızıllığı ve bulutlar birleşince muhteşem görüntüler çıkmış ortaya...
Selametle kardeşim...
aleykum selam kardeşim gözlerine saglık evet dediğiniz gibi... hayırlı geceler bu arada sonlarına yaklaşsakda hayırlı ramazanlar inşallahB)
rabbimize emanetsin inşallah kardeşim
selam ve dua ile
<<B)>>
rabbimize emanetsin inşallah kardeşim
selam ve dua ile
<<B)>>
emegine saglık ablam çok güzeller ;) gökyüzüne bakmayı bulutları birşeylere bezzetmeyi seviyorum
dua ile..
dua ile..
aminenur, post: 789523, member: 85566emegine saglık ablam çok güzeller ;) gökyüzüne bakmayı bulutları birşeylere bezzetmeyi seviyorum
dua ile..
beyendiğine sevindim abla bende seyretmeyi severim özellikle geceleri seyretmek gün batarken filan...:)hayırlı geceler inşallah
rabbimize emanetsin inşallah
selam ve dua ile
<<B)>>
rabbimize emanetsin inşallah
selam ve dua ile
<<B)>>
resimler gerçekten çok güzelmiş değerli kardeşim...gökyüzünün ihtişamı cümlesini fazlasıyla hakediyorlar.ALLAH(C.C.) razı olsun...
Bacımın iffeti batmakda rezilin gözüne
Acırım tükrüğe billahi tükürsem yüzüne M.Akif
Acırım tükrüğe billahi tükürsem yüzüne M.Akif
hicretturkan, post: 795187, member: 82747resimler gerçekten çok güzelmiş değerli kardeşim...gökyüzünün ihtişamı cümlesini fazlasıyla hakediyorlar.ALLAH(C.C.) razı olsun...
gözlerine yorumuna saglık kardeşim
rabbimize emanetsiniz inşallah
selam ve dua ile
<<B)>>
rabbimize emanetsiniz inşallah
selam ve dua ile
<<B)>>
Kaynak: https://forum.islamiyet.gen.tr/konu/41578-gokyuzunu-ihtisam-i · 22.08.2026 tarihinde yazdırıldı · İslamiyet.gen.tr Forum
◆İlgili Konular
Giriş yap ve cevap yaz.