-KAAN-, post: 788372, member: 87418selamünaleyküm sayın kardeşim mevlam hakkınızda herşeyin hayırlısını versin.Yar ve yardımcınız olsun iki kelime;hayırlı ve size faydası olacak bir durum SABIR ve ŞÜKÜR inşaALLAH kardeşim.
sizin vesileniz ile de bu gibi içerikli konulara bir mesaj;neden bu kadar özele ve detaya iniliyor?
sayın kardeşim / kardeşlerim hiddetlenmeyelim ve etkiye tepki olarak hışımlanmayalım yazılan germek adına değildir hayırda ikazda bulunmaktır.
ve son olarak inşaALLAH evimizin reisi İSLAMİYET'tir.Ve olmalıdır.
selam ve yürekten samimi dualarımla selametle kalınız.
aleyküme selam kaan kardeşim.malesef bir çok ailede bu tür üzücü olaylar yaşanmakta ve dikkat ederseniz bir bunalım sonucu bu tarz siteleri bulan kardeşlerimiz çoğunlukta.siz bilinçli bir müslüman olabilrsiniz.ama bu tür çıkmaza ve bunalıma giren kardeşlerimiz malesef cinnet noktasına bile gelebiliyorlar(Allah muhafaza)ve hamd olsun ki karşılarına böyle bir site çıkıpta Allah rızası için yardım isteyen kardeşlerimizi bence geri çevirmemeliyiz.burdaki siz de dahil olmak üzere bir çok değerli kardeşimiz ,darda zorda kalan ,bunalıma giren bu kardeşlerimize yardımcı olmak boynunuzun borcu olmalı Allah rızası için.belli ki çok bunalımda Rabbim yardımcısı olsun.(bende bir bunalım sonucu bu siteyi bulmuştum.Rabbimin hikmeti ve şimdi bir çok güzelliğe sahibim hamd olsun.ya o zaman da bana neden özele giriyorsunuz diye bir uyarı gelseydi bir daha girmezdim heralde ama tam tersi Allah razı olsun kardeşlerimden çok yardımcı olmuşlardı.Allaha emanet olun.benim fikrim buda.hakkınızı helal edin yanlış anlaşılmamak dileğiyle.....