Ayet-el Kürsi Okuyalım...
654.093 görüntülenme · 9.933 yanıt
Amin Amin Amin. Bende hepimizin dualari kabul olsun diye okudum. Rabbim gonlumuzdeki muradimiza ulasmamizi nasip eylesin.Bekarlarimiza hayirli mutlu yuva,hastalarimiza saglik,ask acisi cekenlere mutluluk, maddi gucu olmayanlara amaddi guc,manevi gucu olmayanlara manevi guc, dunyevi ve uhrevi isteklerin kabulu icin Rabbim kabul eeylesin insallah,Amin.
.bende 1 ad. Okudum.rabbim hayırlı bir ömür ve ahiret hayatı versin.hayırlı muradı ne ise o olsun.dua ile

Mübarek Üye
- Tepki
- 1
- Ödül
- 38
Mübarek Üye · 1.770 mesaj
zam_siyah, post: 928896, member: 74557SELAMÜN ALEYKÜM ALLAH RAZI OLSUN. AMİN.benden sonra kı arkadaşımın muradının olması ıcın 1 ayetel kürsi okudum.
Aleyküm es selam kardeşim Allah razı olsun
Ben de Ayetel kürsi kürsi okudum ve sizin ve benden sonra yazacak kardeşimin muradının hayırlısıyla gercekleşmesi için duada bulundum...
Benim muradım da hayırlı bir eş ve yuva.İlim irfan sahibi olup oldurtmak Allah c.c. izniyle...
Dualarınıza duacıyım...
Sare . ......
benden sonraki arkadaşıma okudum
Rasûlullah (sav) buyuruyor: “Dünya tatlıdır ve manzarası hoştur. Şüphesiz ki Allah dünyanın idaresini size verecek ve nasıl davranacağınıza, ne gibi işler yapacağınıza bakacaktır. O halde dünyadan sakının…” (Müslim, Zikr 99)
Allah cümlenizden razı olsun.Yaklaşık 500 kişi hiç tanımadığı din kardeşi için dua ediyor.
Rabbim kabul ederse ben de okudum.
Rabbim kabul ederse ben de okudum.
Kaynak: https://forum.islamiyet.gen.tr/konu/41444-ayet-el-kursi-okuyalim · 24.08.2026 tarihinde yazdırıldı · İslamiyet.gen.tr Forum
Giriş yap ve cevap yaz.