Ayet-el Kürsi Okuyalım...

654.074 görüntülenme · 9.933 yanıt

Paylaş:
NURGUL14

NURGUL14

Üye · 28 mesaj

selamün aleyküm bende okudum kardeşım benden sonraki kardeşlerimin dünya ve ahiret muratları için sen kabul eyle ya Rabbel alemin .. amin ..

selamün aleyküm
gülnisa

gülnisa

Mübarek Üye · 11.851 mesaj

amın
bır sonrakı kardeşime okudum
allah kabul etsın
birsen_balci

birsen_balci

Aktif Üye · 94 mesaj

Aminn...
sıradaki kardeşimiz Allah hakkında hayırlısını gönlünün muradını versin inşallah :a12:
belkis_kitlik

belkis_kitlik

Üye · 30 mesaj

1 Aytel kürsi okudum
bende sonrakini Allah hayirlisini versin gönlünden ne geciyorsa o olsun diye, Allah kabul etsin
)))ŞEYDA(((

)))ŞEYDA(((

Kıdemli Üye · 140 mesaj

rabbim razı olsun kardeşim.inşallah rabbim dualarımızı hayırlıssı ile kabul eder.bende okudum bir sonraki kardeşimize.içindeki muratları allahın izniyle hayırlısıyla olsun diye.
kardelenims

kardelenims

Üye · 24 mesaj

Allah razı olsun. Bende okudum benden sonraki arkadaş için, rabbim kabul etsin. Allah gönlüne göre en hayırlısını versin inş.
hanife deniz

hanife deniz

Mübarek Üye · 4.279 mesaj

S.A kardeşlerim, bu konu pek itibar görmedi.Aslında kendileri için dua istediğim kardeşlerim çok büyük fedakarlıklarla çok kutsal bir görev yapıyorlar.H.z. Ali Bana bir harf öğretenin, kırk yıl kölesi olurum demişken,ilmi dünyanın dört bir yanına götüren bu kardeşlerimize duayı çok görmeyelim lütfen.
İnsanların birbirine düşmesi,güzel dinimize bir sürü hurafelerin sokulmaya çalışılması,bölük pörçük oluşumuzun ana sebebi cehalet değilmi?
İnanın kardeşlerim, o kardeşlerimiz gerçekten çok büyük fedakarlıklarda bulunuyor, çok büyük zorluklara göğüs germeye çalışıyorlar.
Bizim yapacağımız sadece dua.
Çok Görmeyelim Lütfen.
----------
tipello.net - i am not referring you, i just DO recommend it.
gülnisa

gülnisa

hanife deniz, post: 904040, member: 47253S.A kardeşlerim, bu konu pek itibar görmedi.Aslında kendileri için dua istediğim kardeşlerim çok büyük fedakarlıklarla çok kutsal bir görev yapıyorlar.H.z. Ali Bana bir harf öğretenin, kırk yıl kölesi olurum demişken,ilmi dünyanın dört bir yanına götüren bu kardeşlerimize duayı çok görmeyelim lütfen.
İnsanların birbirine düşmesi,güzel dinimize bir sürü hurafelerin sokulmaya çalışılması,bölük pörçük oluşumuzun ana sebebi cehalet değilmi?
İnanın kardeşlerim, o kardeşlerimiz gerçekten çok büyük fedakarlıklarda bulunuyor, çok büyük zorluklara göğüs germeye çalışıyorlar.
Bizim yapacağımız sadece dua.
Çok Görmeyelim Lütfen.

ALEYKUMSELAM KARDEŞİM
KATKILARIN ICIN TŞK EDERIM
FAKAT BU KONU BENCE COK ITIBAR GORUYOR
BAKSANIZ YA NE KADAR COK KATILIM VAR
BEN BU FORMU ACMAMDAKI SEBEB BAŞKALARINA DUA ETMEYI DEVAMLI HALE GETIREBILMEK
VE KANAATIMCE DE OLUYOR
BEN BIR SONRAKI KARDEŞIME OKUDUM ALLAH KABUL ETSIN INŞAALLAH

ALLAHA EMANET OL
hanife deniz

hanife deniz

Mübarek Üye · 4.279 mesaj

Canım kardeşim,afedersin, eksik ifade ettim,sizin konu değil itibar görmeyen,''Eğitim gönüllülerimiz için dua edelim lütfen '' başlıklı konu.Özür dilerim canım,hakkını helal et.
Selam ve dua ile
----------
tipello.net - i am not referring you, i just DO recommend it.
keremcik

keremcik

Üye · 34 mesaj

Bende okudum ALLAH her ne dileğin varsa kabul etsin
keremcik

keremcik

Üye · 34 mesaj

iki kere gitmiş
gülnisa

gülnisa

amin
bende bır sonrakı kardeşime okudum allah kabul etsın amın
şkriye

şkriye

Yeni Üye · 1 mesaj

Bende okudum... Rabbim her ne hayırlı dileği varsa kabul etsin sıkıntılarını hafifletsin. (AMİN)
birsen_balci

birsen_balci

Aktif Üye · 94 mesaj

Aminn, Rabbim kabul etsin inşallah dualarımızı... (Allahımm kararsız kaldığım şu konuda hayırlı bir sonuca varmamı nasip eyle banada) sıradaki kardeşim senin için okudum, Allah yar ve yardımcın olsun.
nursah

nursah

Kıdemli Üye · 108 mesaj

s.a hayırlı cumalar bir sonraki kardeşim için okudum..Allah kabul etsin inşAllah...
Bir gün Dünyaya ait büyük bir derdin olursa Rabbine dönüp,'Benim büyük bir derdim var!'deme..Derdine dönüp'Benim büyük bir Rabbim var!'de......
gülnisa

gülnisa

amin bır sonrakı kardeşime okudum allah kabul etsın
*talebe-

*talebe-

Üye · 27 mesaj

Amin. Bir sonraki kardeşime okudum. Kardeşimin düşüncesine göre Allah kabul buyursun.

Allah her şeyi hakkıyla bilen, görendir.
gülnisa

gülnisa

amin
bır sonrakı kardeşime okudum allah kabul etsın
bahtışen

bahtışen

Kıdemli Üye · 174 mesaj

gülnısa kardesım senın ıcın okudum allahım dualarını kabul etsın yar ve yardımcın olsun ınsaallah
gülnisa

gülnisa

amın allah razı olsun kardeşim
bır sonrakı kardeşim ıcın okudum allah kabul etsın
Paylaş:

Giriş yap ve cevap yaz.