Ayet-el Kürsi Okuyalım...
654.093 görüntülenme · 9.933 yanıt
Allahü lâ ilâhe illâ hüvel hayyül kayyûm. Lâ te’huzühû sinetün ve lâ nevm. Lehû mâ fis-semâvâti vemâ fil erd. Menzellezî yeşfeu indehû illâ biiznihi. ya’lemü mâ beyne eydîhim vemâ halfehüm velâ yühîtûne bişey’in min ilmihî illâ bimâ şâe vesia kürsiyyühüssemâvâti vel erd. Velâ yeûdühü hıfzuhumâ ve hüvel aliyyül azîm.
amin bende bi sonraki kardeşim için okudum hepiniz rabbime emanet olun hayırlı gnler
amin bende bi sonraki kardeşim için okudum hepiniz rabbime emanet olun hayırlı gnler
Amin
Bende okudum sonraki arkadaşım için, rabbim kabül etsin, herşeyi gönlünce ve hayırlısıyla nasip etsin.
Bende okudum sonraki arkadaşım için, rabbim kabül etsin, herşeyi gönlünce ve hayırlısıyla nasip etsin.
amin saol arkadasım
bende benden sonraki kardeşimin sıkıntısından kurtulamsı deilğiyle okudum....
bende benden sonraki kardeşimin sıkıntısından kurtulamsı deilğiyle okudum....
amin kardeşim Allah razı olsun sizin duanızda banaymış.Bende sizin için bir ayetel kürsi okudum.
Benden sonraki arkadaşım içinde bir ayetel kürsi hediye ediyorum Rabbim dünya ve ahiret saadetinizi göstersin inşallah esselamü aleyküm...
Benden sonraki arkadaşım içinde bir ayetel kürsi hediye ediyorum Rabbim dünya ve ahiret saadetinizi göstersin inşallah esselamü aleyküm...
AMİN bende sonraki kardeşimin muradının hayırlısyla kabul olması için okudum RABBİM kabul eylesin...
Kaynak: https://forum.islamiyet.gen.tr/konu/41444-ayet-el-kursi-okuyalim · 24.08.2026 tarihinde yazdırıldı · İslamiyet.gen.tr Forum
Giriş yap ve cevap yaz.