Kürtaş edildim günahim büyük affi var midir
1.387 görüntülenme · 4 yanıt
ben görücü usulu evlendirildim eşim tam deyimiyle ahlaksız bi canavardı hep haramdaydı gözü eli döver eve para getirmez ailemin parasını yerdi allahtan korskusuzdu bi gün beni bi kadınla aldattını ööğrendim ailesinin de etmediği kalmamıştı en son yine sebebsiz yere hamile oldumu bilerek dövdü tahammülüm kalmad ailemi aradım aldılar beni onun gözünü korkutmaktı niyetim hamile oldum için ayrılamazdım sonra babam herşeyi ögrenince eşimde beni almaya gelmek yerine boşanalım o cocuğuda aldır dedi ben hayır aldırmıcam dedim ama ayrılabiliriz yani işleri düzelicek derken berbat oldu sonra ailem de aldırı dedi bende bi gün eşim beni boşadı dedim yuvam yıkıldı aldırıcam tamam dedim hemen amcam dokora götürdü ben o esana VAZGEÇTİM ama doktor gel muane edicem dedi amcam tembihlemiş olcakki niayetinde alındı şimdi cok vicdan azabı çekiorum allah affedermi kendimden nefret ediorum ailemin yanında sığıntı gibiyim bebeğim olsa napardım bilmiorrum cok bunaldım lütfen ehli kişiler yorum yazssın incitmeden affı yokmudur napmalıyım ki allah affetsin beni ben biliyorum günahımı cok büyük
selamün aleyküm kardeşim bir kadın olarak sevinsemi haline üzülsemi bilmiyorum belki o çocuk senin hayatını deyiştirirdi onuda bilemeyiz RABBİM CC sana hayırlı birçıkış göstersin inşallah ALLAHA CC sığın tövbe et kim bile bilirki RABBİM CC inşallah afeder o çocuk ahirette sana davacı olacak ben böyle biliyorum RABBİM CC yardımcın olsun
Dinde yorum olmaz. Yüz yirmi güne kadar. dinini öğretememek korkusuyla aldırmak caizdir. yüz yirmi günden sonra hiç caiz değil.
Aşağıdaki linkte detaylı bilgi bulunmaktadır. Allahü teala sabır versin.
Doğum kontrolü ve kürtaj .:.: www.dinimizislam.com :.:.
Aşağıdaki linkte detaylı bilgi bulunmaktadır. Allahü teala sabır versin.
Doğum kontrolü ve kürtaj .:.: www.dinimizislam.com :.:.
Bir tel parçası ol ama büyüklerin cereyanını naklet...
allah razı olsun caiz olsa da bazı özel durumlarda beni allah affetsede kendi vicdanım ve kendi kendime öfkem yinede geçmezzz
Kaynak: https://forum.islamiyet.gen.tr/konu/41423-kurtas-edildim-gunahim-buyuk-affi-var-midir · 22.08.2026 tarihinde yazdırıldı · İslamiyet.gen.tr Forum
◆İlgili Konular
- Miraç ruhani midir yoksa cismani midir? Miraç Kandili 2 cevap
- Benden midir? Senden midir? Tasavvûf 3 cevap
- Büyük Zuhurun Öncü Habercisi Büyük Savaş-SURİYE Gündem 6 cevap
- Küçük Cihad yoktur Büyük ve en Büyük Cihad vardır Nasihatler 1 cevap
- BÜYÜK ADAM KİMDİR?KİME BÜYÜK ADAM DENİR? Nasihatler 34 cevap
- BÜYÜK LOKMA YE AMA BÜYÜK SÖZ SÖYLEME.. Bize Ayıracak 5 (beş) Dakikanız var mı 18 cevap
Giriş yap ve cevap yaz.