Benim 5 yaşında bir oğlum var. Zeytinburnu'nda oturuyorum.Oğlum için zeytinburnu veya yakın bir semtte sübyan okulu arıyorum.Lütfen bana yardımcı olun.Şimdiden teşekkür ediyorum.ALLAH sizlerden razı olsun
sübyan okulu hakkında bilgi
24.723 görüntülenme · 10 yanıt
Hayırlı geceler
Benim 5 yaşında bir oğlum var. Zeytinburnu'nda oturuyorum.Oğlum için zeytinburnu veya yakın bir semtte sübyan okulu arıyorum.Lütfen bana yardımcı olun.Şimdiden teşekkür ediyorum.ALLAH sizlerden razı olsun
okulu burdan bulmazsınız ki bence etrafınızdaki hocalara sorun daha faydalı ve yaralı olacaktır yada internetten arstırın saglıklı olacagı kanaatindeyım.selametle.
Sen yine sükutu giyin! Dilersen hiç konuşma.
Ben kelamlarımı çürüttüm yolunda.Çarpsada bir tokat gibi yüzüme, her
harfi yoluna heceledim. Ve bilesin üstüne aşkı giydirdiğim, Söz verdim
ben bu yüreğe, Hiçbir harfi sensiz bir cümleye kurban etmedim
Ben kelamlarımı çürüttüm yolunda.Çarpsada bir tokat gibi yüzüme, her
harfi yoluna heceledim. Ve bilesin üstüne aşkı giydirdiğim, Söz verdim
ben bu yüreğe, Hiçbir harfi sensiz bir cümleye kurban etmedim
Yönetici
✦ Mübarek Üye
- Tepki
- 230
- Ödül
- 63
Yönetici · ✦ Mübarek Üye · 11.197 mesaj
bir tavsiyede benden olsun sayın kardeşim.
Öncelikle böyle bir niyete girmenizden dolayı ALLAH celle celalühu razı olsun.hayırlı bir kul,ümmet,evlat kardeş olsun inşaALLAH.
Çevrenizdeki en yakın cami imamına bu isteğinizi açın size bilgi verecektir.Hanımsanız beyiniz halleder beyseniz bismillah deyip en ivedi şekilde ALLAH celle celalühu izni ile başlayınız.
hayırlı ve güzel haberlerinizi bekliyoruz.
Öncelikle böyle bir niyete girmenizden dolayı ALLAH celle celalühu razı olsun.hayırlı bir kul,ümmet,evlat kardeş olsun inşaALLAH.
Çevrenizdeki en yakın cami imamına bu isteğinizi açın size bilgi verecektir.Hanımsanız beyiniz halleder beyseniz bismillah deyip en ivedi şekilde ALLAH celle celalühu izni ile başlayınız.
hayırlı ve güzel haberlerinizi bekliyoruz.
S.A
S.A
Benimde 5 yaşinda bir kizim var.fakat benim çevremdede fazla sayida sübyan okulu olmasina rağmen hiçbir yer içime sinmedi.şu anda bende araştrmaktayim.ben ümraniyede oturuyorum.semtime yakin,iyi eğitim veren bir okul araştirirken gözünüze takilirsa lütfen banada bilgi verin.bende sizin için elimden geleni yaparim allahin izniyle.
S.A
Benimde 5 yaşinda bir kizim var.fakat benim çevremdede fazla sayida sübyan okulu olmasina rağmen hiçbir yer içime sinmedi.şu anda bende araştrmaktayim.ben ümraniyede oturuyorum.semtime yakin,iyi eğitim veren bir okul araştirirken gözünüze takilirsa lütfen banada bilgi verin.bende sizin için elimden geleni yaparim allahin izniyle.
Hayırlı geceler benimde 4 yaşın da bir oğlum var onun için subyan okulu arıyorum. Ankara yenikent civarında güvenilir eğitimi düzgün bir okul arıyorum eğer bilen var ise lütven yardımcı olun.ALLAH razı olsun herkese iyi geceler.
durunisaBenimde 5 yaşinda bir kizim var.fakat benim çevremdede fazla sayida sübyan okulu olmasina rağmen hiçbir yer içime sinmedi.şu anda bende araştrmaktayim.ben ümraniyede oturuyorum.semtime yakin,iyi eğitim veren bir okul araştirirken gözünüze takilirsa lütfen banada bilgi verin.bende sizin için elimden geleni yaparim allahin izniyle.
s.a Ümraniye'de oturduğunuzu ve düzgün biryer bulamadığınızı söylemişsin...Bende kızım için araştırma yapıyordum bi okula rastladım hatta Kadir Topbaş Ortaklarından biri...Acaba Siz O okulu gördünüzde mi içinize sinmedi...yoksa haberiniz mi yoktu..Konu evlatlar olunca detaylara takılıp kalıyorum...sırf size cvp yazabilmek ve cevp alabilmek için üye oldum umarım cevabınızı esirgemezsiniz..Hayırlı Günler...
Kaynak: https://forum.islamiyet.gen.tr/konu/41371-subyan-okulu-hakkinda-bilgi · 22.08.2026 tarihinde yazdırıldı · İslamiyet.gen.tr Forum
◆İlgili Konular
- BİLGİ-BİLGİ-BİLGİ.... Güzel Sözler 2 cevap
- Malatyadaki sübyan mektebleri İslamda Çocuk ve Gelişimi 2 cevap
- Her ev Kur’an okulu olmalı Dini sohbet 4 cevap
- AŞÇILIK OKULU ;) Bilmece-Bulmaca ve Oyun 19 cevap
- ÜMMİ lik Okulu... Allah (c.c) Hazretleri 1 cevap
- Cin Hakkında Bilgi (Hicri 14.Asrın Müceddidinden) Dini sohbet 3 cevap
Giriş yap ve cevap yaz.