Bakalım Şuur'lumuyuz..?

10.466 görüntülenme · 87 yanıt

Paylaş:
Kaan Erdem

Kaan Erdem 🛡

Yönetici · ✦ Mübarek Üye · 11.197 mesaj

sizden de sayın kardeşim selametle kalınız.

neslihantozan, post: 786106, member: 75078ewt çok doğru hayatımızın her anında var rabbimiz ,biz farketmesekte
ama etrafımıda sürekli dua eden,bu kelimeleri bilnçli söyleyen insanlarla büyümek çok büyük nimet olsa gerek,annem her yaptığı işte besmele çekerdi ben minicik bi çocukken
elini attığı her işte duyardım bu mükemmel inci tanelerini,aslında ne öğrenirsek dilimize ne yerleşirse rabbim adına, çocukken yerleşiyor
şükür bunları söyleyenlere ve şükür kulaklarımızın bunları duymasına
ALLAH RAZI OLSUN
selametle kardeşim........
Kaan Erdem

Kaan Erdem 🛡

sizden de kardeşim selametle kalınız.

CANAN25, post: 786119, member: 61910allah senden razı olsun
Kaan Erdem

Kaan Erdem 🛡

sizden de sayın kardeşim selametle kalınız.

rüyam3, post: 786449, member: 50627Allah c.c. razı olsun
Kaan Erdem

Kaan Erdem 🛡

aleykümselam ablamız sizden de mevlam razı olsun selametle kalınız.

minoug, post: 786708, member: 83412Selamün Aleyküm!
Allah razı Olsun KAAN kardeş

Selamün Aleyküm
Kaan Erdem

Kaan Erdem 🛡

sizden de mevlam razı olsun selametle kalınız.

gunes_deniz, post: 786736, member: 83412Allah razi olsun kaan kardeşim
Kaan Erdem

Kaan Erdem 🛡

aleykümselam değerli kardeşim sizden de mevlam razı olsun selametle kalınız.amin inşaALLAH

Im_muslim, post: 787324, member: 87581Selamünaleyküm KAAN abi...

ALLAH razı olsun çok güzel bir paylaşım. Evet günde belki yüzlerce kez birbirimize bu güzel DUAyı ediyoruz. ALLAHım cümlemizi RAZI olduğu kullarından eylesin...

ALLAHa emanet olunuz abim
selam ve dua ile...
Kaan Erdem

Kaan Erdem 🛡

sizden de mevlam razı olsun selametle kalınız.

baltefsiri, post: 787334, member: 62730Allah razi olsun
Kaan Erdem

Kaan Erdem 🛡

aleykümselam ablamız sizden de mevlam razı olsun selametle kalınız.

mahsun kul, post: 787346, member: 59734selamün aleyküm kardeşim;
ne kadar doğru ve yerinde bir paylaşım olmuş.Rabbim sizden razı olsun.selam ve dua ile kalın.....
ŞEB-İ ARUS

ŞEB-İ ARUS

Mübarek Üye · 1.904 mesaj

"Mübarek Tevbe suresi, 72. ayet: "Allah mü'min erkeklere ve mü'min kadınlara, ebedî olarak kalacakları, içinden ırmaklar akan cennetler ve Adn cennetlerinde çok güzel köşkler vadetti. Allah'ın rızası ise, bunların hepsinden daha büyüktür. İşte bu büyük başarıdır"
farkında mıyız???
Sen yine sükutu giyin! Dilersen hiç konuşma.
Ben kelamlarımı çürüttüm yolunda.Çarpsada bir tokat gibi yüzüme, her
harfi yoluna heceledim. Ve bilesin üstüne aşkı giydirdiğim, Söz verdim
ben bu yüreğe, Hiçbir harfi sensiz bir cümleye kurban etmedim
Sebahat.28

Sebahat.28

Kıdemli Üye · 160 mesaj

Selamün aleyküm.
Bu yaziyla ne güzel ne bilincli dualar geldi size. Ah ben yazmis olsaydim dedim icimden. Bana herkez böyle bilincli dua etse ne güzel olurdu.
Allah c.c razi olsun sizden. Oldu olacak benim de dilime dolanan sürekli söyledigim, bu sitede biraz daha dikkatli kullandigim duayi edeyim size. Mekaniniz cennet olsun. Kabriniz nurla dolsun, Allah c.c. razi olsun.
dinci

dinci

Mübarek Üye · 2.686 mesaj

selamün aleyküm kaan kardeşim emeyine sağlık gerçekten günlük bu zikirler defalarca dökülüyor dilimizden hiç farkında bile deyiliz RABBİM CC hiç dilimizden zikri eksik etmesin inşallah amin amin amin RABBİM CC sendende razı olsun inşallah selametle kal
ayşe-rana

ayşe-rana

Mübarek Üye · 1.732 mesaj

s.a. tevafük oldu.dün sabah da 5 yaşındaki kızım Allah razı olsun ne demek diye sormuştu.
Allah cümlemizi rızasına erenlerden eylesin.
firdes

firdes

Mübarek Üye · 1.974 mesaj

esselamunaleyküm verahmetullahi veberekatuhu;)

esselamunaleyküm verahmetullahi veberekatuhu;)

PAYLAŞIM İÇİN TEŞEKKÜRLER.
ALLAH IN Cc razı olduğu kullarla muhabbette daim olabilme dualarımla..:a07:her nefeste ,her adımda ,her el uzatmada ALLAH demek ne güzel.hakkıyla yaşayabilenlerden olabiliriz inşallah..
"O ALLAH Kİ,YARATANDIR,KUSURSUZCA VAR EDENDİR,'ŞEKİL VE SURET' VERENDİR.
EN GÜZEL İSİMLER O'NUNDUR.GÖKLERDE VE YERDE OLANLARIN TÜMÜ O'NU TESBİH ETMEKTEDİR.O,AZİZ,HAKİMDİR."

(HAŞR SURESİ,24)
_ahraz_

_ahraz_

Kıdemli Üye · 264 mesaj

Selamun aleyküm.Allah razı olsun kaan kardeş,gerçekten çok önemli bir konuya el atmışsınız,hatırlattığınız için sağolun.Selam ve dua ile...
Kaan Erdem

Kaan Erdem 🛡

selametle kalınız kardeşim.

aylin26"Mübarek Tevbe suresi, 72. ayet: "Allah mü'min erkeklere ve mü'min kadınlara, ebedî olarak kalacakları, içinden ırmaklar akan cennetler ve Adn cennetlerinde çok güzel köşkler vadetti. Allah'ın rızası ise, bunların hepsinden daha büyüktür. İşte bu büyük başarıdır"
farkında mıyız???
Kaan Erdem

Kaan Erdem 🛡

aleykümselam sayın kardeşim mevlam razı olsun amin inşaALLAH.

Sebahat.28Selamün aleyküm.
Bu yaziyla ne güzel ne bilincli dualar geldi size. Ah ben yazmis olsaydim dedim icimden. Bana herkez böyle bilincli dua etse ne güzel olurdu.
Allah c.c razi olsun sizden. Oldu olacak benim de dilime dolanan sürekli söyledigim, bu sitede biraz daha dikkatli kullandigim duayi edeyim size. Mekaniniz cennet olsun. Kabriniz nurla dolsun, Allah c.c. razi olsun.
Kaan Erdem

Kaan Erdem 🛡

aleykümselam değerli ablamız ALLAH celle celalühu sizden de razı olsun selametle kalınız.

dinciselamün aleyküm kaan kardeşim emeyine sağlık gerçekten günlük bu zikirler defalarca dökülüyor dilimizden hiç farkında bile deyiliz RABBİM CC hiç dilimizden zikri eksik etmesin inşallah amin amin amin RABBİM CC sendende razı olsun inşallah selametle kal
Kaan Erdem

Kaan Erdem 🛡

aleykümselam sayın kardeşim amin inşaALLAH.

ayşe-ranas.a. tevafük oldu.dün sabah da 5 yaşındaki kızım Allah razı olsun ne demek diye sormuştu.
Allah cümlemizi rızasına erenlerden eylesin.
Kaan Erdem

Kaan Erdem 🛡

aleykümselam kardeşim mevlam razı olsun amin inşaALLAH.

firdes
PAYLAŞIM İÇİN TEŞEKKÜRLER.

ALLAH IN Cc razı olduğu kullarla muhabbette daim olabilme dualarımla..:a07:her nefeste ,her adımda ,her el uzatmada ALLAH demek ne güzel.hakkıyla yaşayabilenlerden olabiliriz inşallah..

Kaan Erdem

Kaan Erdem 🛡

aleykümselam sayın kardeşim mevlam razı olsun amin inşaALLAH.

_ahraz_Selamun aleyküm.Allah razı olsun kaan kardeş,gerçekten çok önemli bir konuya el atmışsınız,hatırlattığınız için sağolun.Selam ve dua ile...
Paylaş:

Giriş yap ve cevap yaz.