Selamün Aleyküm Harbi ablacım. Ve örnek anne..
Can Nurum'un bu güzel hikayesini tekrar okumak inan beni çok duygulandırdı.. Sen anneliğinle de zaten harika bir örneksin elhamdülillah.. Rahman c.c nurumuza imanlı, sağlıklı ve mutlu bir ömür nasip eylesin inşallah..Onu ilk tanıdığımda, kesinlikle diğer çocuklardan çok farklı olduğunu hemen keşfettim ben de... Hiçbir yönlendirmeye kanmadan kendi doğrularını bulabilen bir insan.. Bu da her 9 yaşındaki çocuğun, durumu olmaktan uzak.. Ama Rahman c.c'nin lütfu ile harika bir kimliğe ve kişiliğe sahip elhamdülillah.. ''Maşallah, barekAllah'' diyorum.. Sen, İran konusundaki ilgisini anlattığında da çok şaşırmıştım ablacım.. Üniversiteye gelinceye kadar bu ülkede, o saçma sapan, batılı laiklerin bile ''bu kadarına pes'' dedikleri o ''NEFSİ YASAK'' kalkmaz ise ve sizin de ailecek gerekli imkanlarınız var ise, İncinur'un böyle bir HİCRET'i istemeye elbette hakkı vardır.. Allah c.c'nin koyduğu bir farizayı, tesettür emrini çiğnemektense ve bu yolda tavizler vermektense başka bir yere yapacağı hicret, onun için şüphesiz daha hayırlıdır..
Dualarım her daim seninle ve nurumuzla ablacım..
RAHMAN C.C SİZLERİN ADIMLARINI VE KALPLERİNİ SABİT EYLESİN YOLUNDA İNŞALLAH..Rabbimize emanetimsiniz can ablam..Selam, Dua ve muhabbetle..B)