çocukluğumdan beri çok severim
o mis gibi toprak kokusu ,rahmet kokusu
ve yağmur sonrası yıkanmış caddeler
yeşermiş ağaçlar rabbimin nimeti ne güzel
ya bi yağmur yağsada kokusunu içime çeksem
eline sağlık öğretmenim.......
selametle.........
19.503 görüntülenme · 174 yanıt
neslihantozanyağmur.......
çocukluğumdan beri çok severim
o mis gibi toprak kokusu ,rahmet kokusu
ve yağmur sonrası yıkanmış caddeler
yeşermiş ağaçlar rabbimin nimeti ne güzel
ya bi yağmur yağsada kokusunu içime çeksem
eline sağlık öğretmenim.......
selametle.........
EFRUZ AFİFAYYYYYY YAGMURRR EN SEVDİGİM ŞEY ÖZELLİKLE KOKUSU :a21: YAGMUR ALTINDA YÜRÜMEYEDE BAYILIRIM:a01: AMA HAFİF OLANDA ŞİDDETLİSİNDE DEGİL:a01:
mavci 🛡
✦ Mübarek Üye
* ZİKİR * FİKİR * ŞÜKÜR * · ✦ Mübarek Üye · 33.173 mesaj
ayşe-ranas.a. keşke sesini de duyabilseydik.akşam burda kısa da olsa çok güzel yağmur yağdı.kızımla akşam pencereyi açıp izledik.şimşek çekması,gök gürültüsü de vardı.ama pek devamlı olmadı.toprak kokusunu da doya doya içimize çektik.
mavcibuyrun...yağmur duasi...miniklerden...:a27:
lanazirher yağmur yağışında nedensiz duygulanırım inanın şuan aynı duygusalığı yaşıyorum mevlam yağmurlu bir günde dua ederken günahlarınızı yağmurun yere dökürcesine sizden döksün ve rahmetini yağmuru yağdırırcasına üzerinize yağdırsın ablalarım yüreğinize sağlık emeği geçen tüm arkadaşlardan da allah razı olsun.mevlam cennete giden yolunuzu kolaylaştırsın.
sebahat.28selamün aleyküm. Hayirli sabahlar, hayiri ramazanlar. Cok güzel resimler eklemissiniz gülnisa, s.s.s ve aliye aliye.
Yagmuru ben de cok severim. Almanyada cok yagmur yagar, burada benim tanidiklarimdan kimse sevmez yagmuru. önceleri yagmurda hemen disari cikardim, sonra hastalanirdim. Simdileri yagmuru elimde sicak cay ile pencereden bakiyorum. Hafif cigselerde cikarim ama yine. Sabahleyin güzel hülyalara daldirdi yagmur görüntüleri beni.
Ben de bir sir vereyim madem ki kimse duymuyor, izinde kaynanamin yaylasinda idik. Ben zannediyourm ki yagmur yagiyor. Bir sis var, bir de yagmur hissediyliyor ama görünürde hicbiryer islanmiyor. Meger bulutlarin icindeymisiz. Nereden bilecegim ben herzaman böyle güzel doga harikalari yasamiyorum ki.
Selametle kalin, allah c.c. Emanet olun
ping_pongselamun aleykum
gülnisa abla cok tesekürler içimizi ferahlattın ya
ne kadar da güzel yagıyor yagmur
ahh istanbulada bir yagsa cok istiyorum ya
yagmurdan sonra toprak kokusu:a12:
Ve ince yagan yagmur altında yürümekse en cok sevdigim zevk aldıgım seylerdir
allaha emanet olun
selam ve dua ile
meltemesselamunaleyküm gülnisa abla
allah razı olsun
emeklerine sağlık bakarken içim açıldı
rabbim rahmetini esirgemsin inşaallah sıcaklarla boğuştuğumuz
şu günlerde bir yağmur esintisi
getirdiniz
aeol
andelibkim demiş izmire yağmıyooo..bak bugünlerde yine yağacak inşaallah.....
Hem geçen hafta yağdıya..hem de gök yarılırcasına.şükredelim yoksa zaten az yağıyo külliyyen mahrum kalmayalım...
Ellerinize sağlık resimler yağmuru sanki tepemize yağdırdı..
Eh kokusu serinliği olmasada idare eder..
Buda sanal yağmur.........
Kaynak: https://forum.islamiyet.gen.tr/konu/41264-yagmur-sevenler-buyrun · 22.08.2026 tarihinde yazdırıldı · İslamiyet.gen.tr Forum
Giriş yap ve cevap yaz.
🔔 Bildirimlere izin ver
Namaz vakti yaklaşınca ve günün ayeti için nazik hatırlatmalar alın.