dua istiyorum

889 görüntülenme · 6 yanıt

Paylaş:
çay gülü

çay gülü

Aktif Üye · 77 mesaj

nazar ayeti istiyorum gözden korunmak için bi ugursuluk var üstümüze
çay gülü

çay gülü

Aktif Üye · 77 mesaj

kimsemi cevap yazmaz ya sesimizi duyan yokmu
<menekşe>

<menekşe>

Kıdemli Üye · 114 mesaj

Allah nazarlardan korusun insallah
nazar ayeti istiyorum derken ne demek istedin okumamızı istiyorsan eğer dua bölümüne yaz eminim sana yardım edeceklerdir ben de dahil...
uzgun_42

uzgun_42

Mübarek Üye · 1.218 mesaj

Büyük velîlerden Hasan Basrî Hazretleri göz değmesine karşı (Kalem Sûresinin 51-52. ayetleri olan) şu âyetleri okurdu:

"Ve in yekadullezîne keferû leyuzlikûneke biebsarihim lemmâ semiu'z-zikre ve yekulûne innehu le mecnûnun ve ma huve illâ zikrun lil âlemîn."

"Gerçekten o küfredenler Kur'an-ı işittikleri zaman az kaldı seni gözleriyle yıkacaklardı. "O, mutlaka bir mecnundur" diyorlar. Oysa Kur'an bütün alemler için büyük bir uyarıcıdır.." (Kalem Sûresi, 51-52)

Yine bazı eserlerden öğrendiğimize göre Resûl-i Ekrem Efendimiz, torunları Hasan ve Hüseyin (r.a.)'e, nazar değmesin diye duâ okurlarmış. Bu duâyı şu şekilde tesbit etmiş bulunmaktayız:

"Euzu bi kelimâtillâhi't-tâmmeti min kulli şeytanin ve hammetin ve min külli aynin lammeh."

"Her türlü şeytandan, zararlı şeylerden ve kem gözlerden bütün kelimeleri yüzü hürmetine Allah'a sığınırım."

S.A. ARKADAŞIM BEN İNTERNETTEN BULDUM OKU İYİ GELİYOR....
kayıp divan

kayıp divan

Yeni Üye · 2 mesaj

selamın aleykum

selamın aleykum

yeniyim kimse yokmu
çay gülü

çay gülü

Aktif Üye · 77 mesaj

uzgun_42Büyük velîlerden Hasan Basrî Hazretleri göz değmesine karşı (Kalem Sûresinin 51-52. ayetleri olan) şu âyetleri okurdu:

"Ve in yekadullezîne keferû leyuzlikûneke biebsarihim lemmâ semiu'z-zikre ve yekulûne innehu le mecnûnun ve ma huve illâ zikrun lil âlemîn."

"Gerçekten o küfredenler Kur'an-ı işittikleri zaman az kaldı seni gözleriyle yıkacaklardı. "O, mutlaka bir mecnundur" diyorlar. Oysa Kur'an bütün alemler için büyük bir uyarıcıdır.." (Kalem Sûresi, 51-52)

Yine bazı eserlerden öğrendiğimize göre Resûl-i Ekrem Efendimiz, torunları Hasan ve Hüseyin (r.a.)'e, nazar değmesin diye duâ okurlarmış. Bu duâyı şu şekilde tesbit etmiş bulunmaktayız:

"Euzu bi kelimâtillâhi't-tâmmeti min kulli şeytanin ve hammetin ve min külli aynin lammeh."

"Her türlü şeytandan, zararlı şeylerden ve kem gözlerden bütün kelimeleri yüzü hürmetine Allah'a sığınırım."

S.A. ARKADAŞIM BEN İNTERNETTEN BULDUM OKU İYİ GELİYOR....

teşekkükler kardeş allah razı olsun
çay gülü

çay gülü

Aktif Üye · 77 mesaj

<menekşe>Allah nazarlardan korusun insallah
nazar ayeti istiyorum derken ne demek istedin okumamızı istiyorsan eğer dua bölümüne yaz eminim sana yardım edeceklerdir ben de dahil...

teşekküller bilgin için
Paylaş:

İlgili Konular

Giriş yap ve cevap yaz.