Allah razı olsun ne demektir?
3.249 görüntülenme · 28 yanıt
RE: Allah razı olsun ne demektir?
B) ya bu sitede yeni üyeyim ve çok pişmanım bu güne kadar faydalanmadığım için . ZERDA ABLACIM çok güzel şeyler yazıyosn. RABBİM SENDEN BİÖMÜR RAZI OLSN VE CENNETİNE KOYSUN. bu hizmetlerinde daim eylesn AEO DUA ile B) B)
B) ya bu sitede yeni üyeyim ve çok pişmanım bu güne kadar faydalanmadığım için . ZERDA ABLACIM çok güzel şeyler yazıyosn. RABBİM SENDEN BİÖMÜR RAZI OLSN VE CENNETİNE KOYSUN. bu hizmetlerinde daim eylesn AEO DUA ile B) B)
ZERDA ABLA ALLAH SENDEN SENİN GİBİLERDEN VE BU YAZIYI OKUYANLARDAN RAZI OLSUN İNŞALLAH A.E.O.:D
ZERDA ABLA ALLAH SENDEN SENİN GİBİLERDEN VE BU YAZIYI OKUYANLARDAN RAZI OLSUN İNŞALLAH A.E.O.:D
B)B)B)ALLAH SENİ RAZI OLACAĞI HALE GETİRSİNB)B)B)
zerda yazdı:
Allah razı olsun demek, bu halinden Allah razı olsun demek değildir. Allahü teâlâ, seni razı olacağı hale getirsin demektir.
B)B)B)ALLAH SENİ RAZI OLACAĞI HALE GETİRSİNB)B)B)
AAAYYY! MJ YI YARISINA KADAR OKUDUM YÜREGIME INECEKTI PI$MANIM YAZMISSIN YA! SONUNA GELENE KADAR ATE$ BASTI:D
ZERDA HOCAMA YAZDIGIN DUAYA KATILIYORUM ALLAH KABUL ETSIN
meryem84 yazdı:
AAAYYY! MJ YI YARISINA KADAR OKUDUM YÜREGIME INECEKTI PI$MANIM YAZMISSIN YA! SONUNA GELENE KADAR ATE$ BASTI:D
ZERDA HOCAMA YAZDIGIN DUAYA KATILIYORUM ALLAH KABUL ETSIN
iKRA-OKU...

selamun aleuküm canım ablacığım..rabbim razı olsun..kendin ii bak ablam..dualarını eksik eyleme..çok ihtiyacım var..selam ve d dua ile..
selamun aleuküm canım ablacığım..rabbim razı olsun..kendin ii bak ablam..dualarını eksik eyleme..çok ihtiyacım var..selam ve d dua ile..
Allah cümlemizden razı olsun mü'min kardeşlerim B)
Allah cümlemizden razı olsun mü'min kardeşlerim B)
O gün mal ve evlat fayda vermez.
Ancak Allah'a Selim bir kalple gelenler müstesna.
(Şuara 88-89)
Ancak Allah'a Selim bir kalple gelenler müstesna.
(Şuara 88-89)
Kaynak: https://forum.islamiyet.gen.tr/konu/4114-allah-razi-olsun-ne-demektir · 21.08.2026 tarihinde yazdırıldı · İslamiyet.gen.tr Forum
Giriş yap ve cevap yaz.