yatsı ve sabah namazı hakkında bir hadis-i şerif

5.736 görüntülenme · 14 yanıt

Paylaş:
**yanlız_02**

**yanlız_02**

Üye · 49 mesaj

yatsı ve sabah namazının faziletini bilseydiniz emekleyerekde olsa camiye giderdiniz.:a34::a34::a34::a34: biz uyuyalım ne faziletler var......
garip_yolcu

garip_yolcu

Kıdemli Üye · 165 mesaj

ewt doğru ..paylaşım için a.r.o
hizmet00

hizmet00

Yeni Üye · 4 mesaj

Allah razı olsun kardeşim...
leyla-1

leyla-1 🛡

Moderatör · ✦ Mübarek Üye · 42.001 mesaj

Allah razı olsun kardeşim emeklerinize sağlık. Rabbim hepimizin dualarını kabul etsin hayırlısıyla inşallah.
Hani melekler sormuştu Rabbimize;
- ''Senin en sevdiğin kulun O iken,
Neden O`nu bu kadar ızdırapla imtihan ediyorsun'' ?
- Hem yetim, hem öksüz, hem kimsesiz...
Ne buyurmuştu Rabbimiz ?
-''Kimseye güvenmesin,
Hep benden istesin, bana sığınsın diye.''
&
Biz haksız yere yapılan her şeyin,
Allah tarafından sorulacağının ferahlığı içindeyiz.
Rüyam3

Rüyam3

Mübarek Üye · 2.204 mesaj

Allah celle celalü razı olsun
lütfi

lütfi

Mübarek Üye · 2.120 mesaj

Bir kimse, Resulullah (sav)`a SABAH NAMAZInın vaktini sormuştu. O da Hz. Bilal`e emretti. Şafak sökerken ezan okudu. Ertesi gün ortalık ağarıncaya kadar SABAH ezanını tehir etti. Sonra ikamet okumasını emretti ve NAMAZI kıldı. Sonra da adama: "İşte bu, (SABAH) NAMAZInın vaktidir" dedi.

RABBİM NAMAZLARIMIZI VE DUALARIMIZI KABÜL EYLESİN. AMİN. SELAM VE DUA İLE
semazen13

semazen13

Aktif Üye · 92 mesaj

Allah razı olsun kardeş
TURUSİNA

TURUSİNA

Kıdemli Üye · 113 mesaj

s.a. arkadaşlar ben bu hadisin açıklamasını istiyorum çok aradım net üzerinde ama bu hadisi açık ve detaylı bir yazı bulamadım lütfen bu hadisin açılımını istiyorum cemaatle namaz kılmanın sevabını biliyorum ama EFENDİMİZ S.A.V. NEDEN SABAH VE YATSI VEDE CAMİDE KILINMNASINI BU KADAR CEZBEDİCİ BİR HADİSLE BİLDİRMİŞ ÇOK MERAK ETTİM ALLAH RIZASI İÇİN YAZARMISINIZ....
TURUSİNA

TURUSİNA

Kıdemli Üye · 113 mesaj

yanlız kardeş yazmıyormusun mübarek ???
muratkalbi

muratkalbi

Yeni Üye · 7 mesaj

kim sabah namazını cemaatle kılarsa gecenin tamamını ihya etmiş olur.kimde yatsı namazını cemaatle kılarsa gecenin yarısını ihya etmiş olur.hadisi şerif
HiLaL-i_AhmeR

HiLaL-i_AhmeR

Kıdemli Üye · 136 mesaj

muratkalbi, post: 812040, member: 89288kim sabah namazını cemaatle kılarsa gecenin tamamını ihya etmiş olur.kimde yatsı namazını cemaatle kılarsa gecenin yarısını ihya etmiş olur.hadisi şerif

Allah Razı Olsun...
muratkalbi

muratkalbi

Yeni Üye · 7 mesaj

bir kimse sabah namazını cemaatle kıldıktan sonra gün doğana kadar Allah c.c.zikrederek bekler ve 2 rekat Allah c.c. rızası için namaz kılarsa bir tam hac ve umre sevabı alır

vakti: sabah namazının bitiminden 45 dakika gibi bir süre geçtikten sonra kılınmalıdır
mailleez

mailleez

Yeni Üye · 3 mesaj

Allah razı olsun. Kuran ve Hadisler doğrultusunda yaşamayı Allah nasip etsin.
"Mehmet Akif İlleez"
siyah peçe

siyah peçe

Kıdemli Üye · 485 mesaj

rabbim af buyursun.hele birde mekkede medinede teheccütte bile kadınlar,erkekler saf yapıyorlar.düşünüyorum düşünüyorum.yarabbi diyorum acaba türkiye mahfolmuş bir ülkemi?manevi olarak çökmüş bir ülkemi?oralarla burayı kıyasladıgımız zaman sanki gayrimüslim bir ülke gibiyiz.üzülüyorum.çok üzülüyorum.rabbim aşkını ve SEVDİGİNİN aşkını versin gönüllerimize.o ne der bu ne der diye degilde RABBİM NE DER!diyerek islamı en ince noktasından yaşamayı nasib etsin.takva ehli eylesin bizleri....aminn!!!!!
yeşil.kubbe

yeşil.kubbe

Aktif Üye · 71 mesaj

Allah razı olsun kardeşim Allah hepimizin namazını kabul etsin inş.
Paylaş:

İlgili Konular

Giriş yap ve cevap yaz.