Selam dostlara
1.307 görüntülenme · 17 yanıt
Ben yeni buldum bu siteyi gerçekten harika bir site inşALLAH ben buradan ayrılmam iyiki buldum.Belki burada iyi dostlar ve iyi arkadaşlar edinirim.Ben gerçekten böyle bir siteye kayıtlı olduğun için mutluyum RABBIM HERKESE nasipetsin ve bu siteyi buldursun.Şimdilik benden bu kadar ALLAH.a emanet olun RABBIM HEPİNİZİ KORUSUN AMİN.
Yasaklı Kullanıcı
★ Kıdemli Üye
- Ödül
- 16
Yasaklı Kullanıcı · ★ Kıdemli Üye · 119 mesaj
istediğin konuyu ön
bak ablacığım öcelikle tanışalım köşesini tıklıyon onun üstünde yeni konu yazıyor onuda tıklıyon başlık diyor istediğin başlığı yazıyon ve istediğin konuyu yazıp ve alta konuyu aç diye tıklıyon tamamı inşallah yardımcı olmuşumdur
ALLAHA EMENET OL hayırlı paylaşımlar
ÖZNUREMİNAPO, post: 781010, member: 87223Ben yeni katiliyorum bu sitede konu başliği nasil oluşturuluyor anlatirmisin
bak ablacığım öcelikle tanışalım köşesini tıklıyon onun üstünde yeni konu yazıyor onuda tıklıyon başlık diyor istediğin başlığı yazıyon ve istediğin konuyu yazıp ve alta konuyu aç diye tıklıyon tamamı inşallah yardımcı olmuşumdur
ALLAHA EMENET OL hayırlı paylaşımlar
Sağolun rabbim sizlerden hoşnut olsun.Mü’minin başka hiç kimsede bulunmayan ilginç bir hali vardır; O’nun her işi hayırdır. Eğer bir genişliğe (nimete) kavuşursa şükreder ve bu onun için bir hayır olur. Eğer bir darlığa (musibete) uğrarsa sabreder ve bu da onun için bir hayır olur.
Hadis : Hz. Peygamber (sav)`ın ashabından bir kısmı ona sordular: \"Bazılarımızın aklından bir kısım vesveseler geçiyor, normalde bunu söylemenin günah olacağına kaniyiz.\" Hz. Peygamber (sav): \"Gerçekten böyle bir korku duyuyor musunuz?\" diye sordu. Oradakiler Evet! deyince: \"İşte bu (korku) imandan gelir (vesvese zarar vermez) dedi.\" Diğer bir rivayette: \"(Şeytanın) hilesini vesveseye dönüştüren Allah`a hamdolsun\" demiştir. (Müslim`in İbnu Mes`ud (ra)`dan kaydettiği bir rivayet şöyledir: \"Dediler ki: \"Ey Allah`ın Resulü, bazılarımız içinden öyle sesler işitiyor ki, onu (bilerek) söylemektense kömür kesilinceye kadar yanmayı veya gökten yere atılmayı tercih eder. (Bu vesveseler bize zarar verir mi?)\". Hz. Peygamber (sav): \"Hayır bu (korkunuz) gerçek imanın ifadesidir\" cevabını verdi.\")
Kaynak: https://forum.islamiyet.gen.tr/konu/41085-selam-dostlara · 19.08.2026 tarihinde yazdırıldı · İslamiyet.gen.tr Forum
Giriş yap ve cevap yaz.