günün sözü
62.879 görüntülenme · 925 yanıt
RE: günün sözü
mrb siteye yeni üye oldum çok anlamlı ve güzel gerçekten çünkü burda herkes birbirine sadece rabbini hatırlatmaya çalışıyor devam eder inş
mrb siteye yeni üye oldum çok anlamlı ve güzel gerçekten çünkü burda herkes birbirine sadece rabbini hatırlatmaya çalışıyor devam eder inş
hayırlı günler 'kişi tevazu ile yükselir'
Hadis-i Şerif:)B)
hayırlı günler 'kişi tevazu ile yükselir'
Hadis-i Şerif:)B)
Eger bir gulumseme istiyorsaniz, gulumsemeyi ogrenin. Gulumseme hem kalbe iyi gelir, hem ruhu zarif kilar.
s.a arkadaslar çok güzel şeyler yazmışın bazılarını bende eve gelenlere okutnak içn aldım hakkınızı helal edin ben de necip fazıldan bişey yazmak istdim;kapı kapı bu yolun son kapısı ölümse;Her kapıda ağlayıp o kapıda gülümse...
s.a arkadaslar çok güzel şeyler yazmışın bazılarını bende eve gelenlere okutnak içn aldım hakkınızı helal edin ben de necip fazıldan bişey yazmak istdim;kapı kapı bu yolun son kapısı ölümse;Her kapıda ağlayıp o kapıda gülümse...
Altın Üye
✦ Mübarek Üye
- Tepki
- 4
- Ödül
- 38
Altın Üye · ✦ Mübarek Üye · 16.828 mesaj
Aynı Anadan babadan doğanlar, senin miras kardeşlerin; uzak yerlerden gelen, huyu suyu sana benzeyenler ise senin öz kardeşlerin sayılırlar.
EMİR'ÜL-MÜMİNİN HZ. ALİ (K.V)
Altın Üye
✦ Mübarek Üye
- Tepki
- 4
- Ödül
- 38
Altın Üye · ✦ Mübarek Üye · 16.828 mesaj
Ey altın sırmalarla süslü elbiseler giymeye, kemer takmaya alışmış kişi. Sonunda sana da dikişsiz elbiseyi giydirecekler.
Sarhoş, cinayeti yapar da sonra "özrüm vardı, kendimde değildim"der. Kendinde olmayış, kendiliğinden gelmedi sana, onu sen çağırdın.
Kaynak: https://forum.islamiyet.gen.tr/konu/4107-gunun-sozu · 03.10.2026 tarihinde yazdırıldı · İslamiyet.gen.tr Forum
Giriş yap ve cevap yaz.