günün sözü
62.879 görüntülenme · 925 yanıt
RE: günün sözü
COK ÜZGÜNÜM YAZDIGIM CIKMAMIS.
""BAŞKASINI DÜZELTMEK İSTİYORSAN ÖNCE KENDİNİ DÜZELT...""
COK ÜZGÜNÜM YAZDIGIM CIKMAMIS.
""BAŞKASINI DÜZELTMEK İSTİYORSAN ÖNCE KENDİNİ DÜZELT...""
[mail][/mail]"...GÖZÜNÜZÜ AÇIN,DİKKAT EDİN,KALPLER ANCAK ALLAH'I ZİKİRLE MUTMAİN OLUR."(RÂD SÛRESİ,ÂYET 28) ALLAH RAZI OLSUN SİZDEN ÇOK FAYDALI ŞEYLER ÖĞRENİYORUZ SİZLERDEN İNŞAALLAH CENNETTE KOMŞU OLURUZ ALLAH'IM NASİP ETSİN
[mail][/mail]"...GÖZÜNÜZÜ AÇIN,DİKKAT EDİN,KALPLER ANCAK ALLAH'I ZİKİRLE MUTMAİN OLUR."(RÂD SÛRESİ,ÂYET 28) ALLAH RAZI OLSUN SİZDEN ÇOK FAYDALI ŞEYLER ÖĞRENİYORUZ SİZLERDEN İNŞAALLAH CENNETTE KOMŞU OLURUZ ALLAH'IM NASİP ETSİN
"...GÖZÜNÜZÜ AÇIN,DİKKAT EDİN,KALPLER ANCAK ALLAH'I ZİKİRLE MUTMAİN OLUR."(RÂD SÛRESİ,ÂYET 28) ALLAH RAZI OLSUN SİZDEN ÇOK FAYDALI ŞEYLER ÖĞRENİYORUZ SİZLERDEN İNŞAALLAH CENNETTE KOMŞU OLURUZ ALLAH'IM NASİP ETSİN çok güzel bir sözB)
"...GÖZÜNÜZÜ AÇIN,DİKKAT EDİN,KALPLER ANCAK ALLAH'I ZİKİRLE MUTMAİN OLUR."(RÂD SÛRESİ,ÂYET 28) ALLAH RAZI OLSUN SİZDEN ÇOK FAYDALI ŞEYLER ÖĞRENİYORUZ SİZLERDEN İNŞAALLAH CENNETTE KOMŞU OLURUZ ALLAH'IM NASİP ETSİN çok güzel bir sözB)
mektubat | hakikat çekirdekleri | 456
zaman gösterdi ki, cennet ucuz değil; cehennem dahi lüzumsuz değil.
mektubat | hakikat çekirdekleri | 456
zaman gösterdi ki, cennet ucuz değil; cehennem dahi lüzumsuz değil.
YA MUKALLİBEL KULUB SEBBİT KALBİ ALA DİNİKE
Mal cimrilerde, silah korkaklarda, yönetim akılsızlarda olursa iş bozulur
Hazreti Ebu Bekr Radıyallahu anh
Gözü haramdan korumak ne güzel şehvet perdesidir.
Hazreti Osman Radıyallahü anh
Lüzûmsuz şeylerin peşinden koşan, lüzûmlu şeyleri kaçırır.
Hazreti Ali Radıyallahu anh
Kuran tilaveti ile kalbine ruhani feyiz sirayet eden kimse, dostlarının ayrılığı ile vahşet halini hissetmez.
Akıl tamam olunca, söz azalır.
Derin fikre sahip olanın nazarı da güzel olur.
İlimsiz ibadette, tefekkürsüz Kur'an tilavetinde hayır yoktur. Hazreti Ali Radıyallahu anh
Mal cimrilerde, silah korkaklarda, yönetim akılsızlarda olursa iş bozulur
Hazreti Ebu Bekr Radıyallahu anh
Gözü haramdan korumak ne güzel şehvet perdesidir.
Hazreti Osman Radıyallahü anh
Lüzûmsuz şeylerin peşinden koşan, lüzûmlu şeyleri kaçırır.
Kuran tilaveti ile kalbine ruhani feyiz sirayet eden kimse, dostlarının ayrılığı ile vahşet halini hissetmez.
Akıl tamam olunca, söz azalır.
Derin fikre sahip olanın nazarı da güzel olur.
İlimsiz ibadette, tefekkürsüz Kur'an tilavetinde hayır yoktur. Hazreti Ali Radıyallahu anh
Rasulullah sallallahu aleyhi ve sellem Veda hutbesinde şöyle buyuruyor:
"Size iki şey bırakıyorum. Onlara sarıldığınız müddetçe asla sapıtmazsınız. Bunlar da Allah’ın kitabı (Kur’an) ve benim sünnetimdir." (Buhari-Müslim
"Size iki şey bırakıyorum. Onlara sarıldığınız müddetçe asla sapıtmazsınız. Bunlar da Allah’ın kitabı (Kur’an) ve benim sünnetimdir." (Buhari-Müslim
Kaynak: https://forum.islamiyet.gen.tr/konu/4107-gunun-sozu · 03.10.2026 tarihinde yazdırıldı · İslamiyet.gen.tr Forum
Giriş yap ve cevap yaz.