Ben kelamlarımı çürüttüm yolunda.Çarpsada bir tokat gibi yüzüme, her
harfi yoluna heceledim. Ve bilesin üstüne aşkı giydirdiğim, Söz verdim
ben bu yüreğe, Hiçbir harfi sensiz bir cümleye kurban etmedim
13.399 görüntülenme · 140 yanıt
MyKaBuS, post: 782621, member: 69715Aylinnnnnn Holgeldin :D
MyKaBuS, post: 782625, member: 60391Allah Seni Kimi Bekliyordun ya Benim Konuımda :D
Nasılsın Neler Yapıyorsun
..........
aylin26, post: 782631, member: 78579ayy gercekten ALLAH senı tam yazıom sen varsın die bi bakıyorum anaaa yokk gitmişş:)
MyKaBuS, post: 782634, member: 59734Evet Yaaa Sorma Valla Bende Aynı Sana Yazarken Sen Yoksun :D
Ama Karşılaştık Sonunda Hehehe
...........
aylin26, post: 782639, member: 59734azmin zaferii:)aferin bizee :) mutluyum mutlusun mutlu diyelimde paylaşimana ayak uyduralım demii:) sacmalıyorum belli bi saatten sonra
MyKaBuS, post: 782642, member: 78579hahhahahahaa :)
Mutlu Aylin Mutlu Aylin Mutlu Aylin
Belirli Bir Saatten Sonra İnsanın Kafası Hiç bİşi Kaldırmıyor Valla
..............................
huzunlu_gurbetne guzel yazmissin degerli kursat kardesim ellerine emeklerine saglik Allah razi olsun selam ve dua ile...
MyKaBuSHayırlı Günler Aylin
Sağol
İyiyim Sen Nasılsın Neler Yapıyorsun
.............
aylin26bende iyiyim hamdolsun işte ramazan oruc falan derken gecip gidiyo gunler.bak ramazanın tam ortasındayız.yarılmadık ona uzuluom biraz.bide ben uyeligmin iptal edilemsini isteyecem bilmiyorum ki var mı oyle bişey.yonetimden kimse online degilde şimdi.bi yazım sanada gitmeden dedim:) hoş gitcem ama uye olmadan takp etcem yani gözüm üstünüzde:)
MyKaBuSyaaaaaaaaaaaaa Aylin Saçmalama :(
nereye gidiyorsun yaaa
üyeliğini iptal miptal ettirme...
Vallaha karışmam bir yere gitme :(
Kaynak: https://forum.islamiyet.gen.tr/konu/41043-mutluluk · 22.08.2026 tarihinde yazdırıldı · İslamiyet.gen.tr Forum
Giriş yap ve cevap yaz.
🔔 Bildirimlere izin ver
Namaz vakti yaklaşınca ve günün ayeti için nazik hatırlatmalar alın.