kıyama kalk ey aşkı sucud
1.401 görüntülenme · 10 yanıt
Guo1903, post: 779771, member: 3585Selamün Aleyküm..Allah razı olsun paylaşımın için..Bu tarz media player görüntülerini nasıl ekliyoruz.Sakıncası yoksa bilgi verirmisin..
ve aleykum selam kardeşim.Eklemesini biliyorum ama ses dosyalarını nerden buluyoruz ,nasıl formatta olması lazım bilmiyorum:)Bende başka yerden alıntı yaptım.yorumunuz için çok teşekkürler

Arzu_76
Yeni Üye
Yeni Üye · 0 mesaj
Nevin_1982, post: 779774, member: 66917ve aleykum selam kardeşim.Eklemesini biliyorum ama ses dosyalarını nerden buluyoruz ,nasıl formatta olması lazım bilmiyorum:)Bende başka yerden alıntı yaptım.yorumunuz için çok teşekkürler
Bende biraz uğraştım ama beceremedim. İnşallah bir bilen çıkarda istifade ederiz.
Allaha emanet olunuz..
Arzu_76, post: 779775, member: 69715selamün aleyküm
Nevin kardeşim paylaşımınız için Rabbim sizden razı olsun
ve aleykum selam kardeşim.Dinlediğiniz için çok teşekkürler:a07:

Guo1903, post: 779777, member: 3585Bende biraz uğraştım ama beceremedim. İnşallah bir bilen çıkarda istifade ederiz.
Allaha emanet olunuz..
Aslında yönetimden birine sorabilirsin.Sağolun sizde rahmana emanet olun:a07:

Altın Üye
✦ Mübarek Üye
- Tepki
- 4
- Ödül
- 38
Altın Üye · ✦ Mübarek Üye · 16.828 mesaj
Selamün Selam, Nevin ablacım..
Çok güzel bir çalışmaydı.. Beğeniyle dinledim.. Emeğinize, yüreğinize sağlık, Allah c.c razı olsun.. Cuma'nız mübarek olsun, Rabbimize emanetimsiniz.. Selam ve Dua ile inşallah.B)B)
Çok güzel bir çalışmaydı.. Beğeniyle dinledim.. Emeğinize, yüreğinize sağlık, Allah c.c razı olsun.. Cuma'nız mübarek olsun, Rabbimize emanetimsiniz.. Selam ve Dua ile inşallah.B)B)
aliye_aliye, post: 779990, member: 50627Selamün Selam, Nevin ablacım..
ve aleykum selam aliyeciğim.Rabbimde senden ebeden razı olsun.Seninde cuman mübarek olsun.Dinlediğin için çok teşekkürler.:a07:

Kaynak: https://forum.islamiyet.gen.tr/konu/41023-kiyama-kalk-ey-aski-sucud · 20.08.2026 tarihinde yazdırıldı · İslamiyet.gen.tr Forum
◆İlgili Konular
- ‘Aşkı seç, aşkı ki, sende seçilmiş bir insan olasın… Edebiyat 17 cevap
- Haydi kalk ayaga!... Dini sohbet 2 cevap
- Kalk ayaga. Kıbleye yonel. Tekbir getir. Dini sohbet 7 cevap
- Uyu halkım uyu... Futbolla yat, futbolla kalk! Bize Ayıracak 5 (beş) Dakikanız var mı 64 cevap
- Haydi KaLk Ayağa! Dini sohbet 1 cevap
- Ayağa Kalk Aslanim! Dini sohbet 2 cevap
Giriş yap ve cevap yaz.