Merhabalar
1.433 görüntülenme · 24 yanıt
slm
slm
meraba ferdi hoşgeldin bende yeni sayılırım
inşallah senın içinde benım iinde iyi olmustur
ama senden bi ricam olacak yazını biraz zor okudum
biraz parlak bi renk semişsin birazdaha koyu renkler secersen daha rahat okunur sanırım. aramıza hoşgeldin:a12
slm
meraba ferdi hoşgeldin bende yeni sayılırım
biraz parlak bi renk semişsin birazdaha koyu renkler secersen daha rahat okunur sanırım. aramıza hoşgeldin:a12
zelşş, post: 778674, member: 20821meraba ferdi hoşgeldin bende yeni sayılırım
YOK YOK DOĞRU YEŞİL HARFLERLE YAZMIŞTIM AMA DÜZELMİŞ zelşş.ayrıca özür dilemene gerek yok çünkü ben anlayışlı ve hatalarını kabul eden biriyim.eeee madem ikimizde yeni sayılırız sende hoşgeldiiiiin:a15:
FERDİ 06, post: 778654, member: 86712selamünaleyküm arkadaşlar. Ben ankaradan ferdi.forma yeni üye oldum eminim çok güzel günler geçirecem burda. Hepiniz allaha emanet olun
ve aleyküm selam kardeşim hoşgeldiniz üyeliğiniz hayırlı ve daim olsun inşaAllah...
paylaşımlarınızı bekliyoruz..
Allahcc emanet olun..
Hayırlı Ramazanlar..
Allahcc emanet olun..
Hayırlı Ramazanlar..
uzeyr, post: 778723, member: 83393ve aleyküm selam kardeşim hoşgeldiniz üyeliğiniz hayırlı ve daim olsun inşaallah...
allahcc emanet olun..
hayırlı ramazanlar..
allah razi olsun kardeşim yaradana emanet olun
selamün aleyküm kardeşler aslında ben yeni değilim ama bu yazı türü ve renginin nasıl değiştiğini bilmiyom biri bana da izah ederse sevinirim şimdiden tşk ederim ALLAH razı olsun selam dua ile.......
Esselamu Aleyküm ve Rahmetullahi ve Berekatuhu Ebeden Daimen Kesiren Kesira İnşaallah..
Tüm yeni Üyelerimize içten ve samimi dileklerimle hoşgeldiniz sefalar getirdiniz diyorum..Rahman (cc) üyeliğinizi hayırlı,bereketli ve daim kılsın inşaallah..güzel paylaşımlarda buluşmak ümidiyle...Rabbul Alemin (cc) e emanet olun..Baki selam ve dua ile inşaallah..
Tüm yeni Üyelerimize içten ve samimi dileklerimle hoşgeldiniz sefalar getirdiniz diyorum..Rahman (cc) üyeliğinizi hayırlı,bereketli ve daim kılsın inşaallah..güzel paylaşımlarda buluşmak ümidiyle...Rabbul Alemin (cc) e emanet olun..Baki selam ve dua ile inşaallah..
ireme, post: 778984, member: 73307esselamu aleyküm ve rahmetullahi ve berekatuhu ebeden daimen kesiren kesira inşaallah..
Tüm yeni üyelerimize içten ve samimi dileklerimle hoşgeldiniz sefalar getirdiniz diyorum..rahman (cc) üyeliğinizi hayırlı,bereketli ve daim kılsın inşaallah..güzel paylaşılmlarda buluşmak ümidiyle...rabbul alemin (cc) e emanet olun..baki selam ve dua ile inşaallah..
allah razi olsun ireme ben burda mutluyum hem de çok
ireme, post: 779002, member: 33277ecmain olsun inşallah...allah (cc) mutluluğunu arttırsın inşaallah..selam ve dua ile
rabbim senin kalbinden mutlulugu eksik etmesin ireme hep mutlu ol ki ben de oluyum üzülmeyelim ki ben de üzülmeyim ....yaradana emanet ol
Kaynak: https://forum.islamiyet.gen.tr/konu/40967-merhabalar · 22.08.2026 tarihinde yazdırıldı · İslamiyet.gen.tr Forum
Giriş yap ve cevap yaz.